- 14 Ekim 2019
- 1.384
- 3.912
- 63
Arkadaşlar selam. 2 yaşında tekir kedim, 5 aylık da bebeğim var. Kedim doğduğundan beri bizimle neredeyse, o da çocuğum gibi zaten. Şimdi ben bebeğimi akşam uyutuyorum sabaha kadar 1-2 kere uyanıp emip yatıyor yani uykusu güzel çok şükür. Ama bebeğin odasından çıkıp kapısını kapatınca kedim kalkıyor hemen bizim kapının önünde miyavlamaya başlıyor. Bizim odayı kapalı tutuyoruz çünkü eşim kedimin yatağa çıkmasını istemiyor. Tüyleri çok ince ve yatağa yapışıyor maalesef eşim de takıntı yaptı bu meseleyi resmen. Zaten ona kalsa sahiplendirelim kedimi ama ben kesinlikle izin vermiyorum. Velhasıl kedim kapının önünde miyavlıyor ve bebek uyanacak diye çok korkuyorum. Hamileyken de gelirdi ama ben kapıya vurunca giderdi şimdi bebek uyanacak diye kapıya da vuramıyorum. Kedim bana çok düşkün zaten bir süredir, miyavlayınca kalkıyorum. Kapıdan göndermeye çalışıyorum gitmiyor. Su sıktım olmadı, limon koklattım olmadı kaçıp gene geliyor miyavlıyor. Mecbur çıkıp onla salona gidiyorum birlikte uyuyoruz ama bıktım artık koltukta her yerim tutuluyor sürekli.
Lütfen bana bir yol gösterin kedimin gelip miyavlamasını nasıl engellerim? Önceliğim bu. Olmadı diyelim odanın kapısını açtım yatağa çıkmasını nasıl engellerim bir köşede ona yatak yapsam yatar mı? Of çok uykusuz kalıyorum böyle çok yorgunum. Ha bu arada gün içinde bebekle ilgilenip kedimi asla ihmal etmiyorum yine sürekli dip dibeyiz.
Lütfen bana bir yol gösterin kedimin gelip miyavlamasını nasıl engellerim? Önceliğim bu. Olmadı diyelim odanın kapısını açtım yatağa çıkmasını nasıl engellerim bir köşede ona yatak yapsam yatar mı? Of çok uykusuz kalıyorum böyle çok yorgunum. Ha bu arada gün içinde bebekle ilgilenip kedimi asla ihmal etmiyorum yine sürekli dip dibeyiz.