Bebeğim zor emiyor

kelleay

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2025
3
0
1
28
Merhaba. Bebeğim gogusumun ucu az olduğu için emmekte zorlanıyor ve o gogusumu ememiyor el sağma makinası var ama yetersiz geliyor elektiriklerde aynı hastane tipi sağım makinası lazım lütfen yardımcı olur musunuz hastane tipi makinayı nerden bula bilirim süt çekilcek diye çok korkuyorum

Silikon göğüs ucu alın onunla emer sonra bırakırsınız.en büyük yaramdir.sirf bu yizden emziremedim.ogrendikten sonrada iş işten geçmişti

Ben de sizle aynı durumdaydım. Silikon meme ucu ve elektrikli ikili göğüs pompası satın aldım. Marka söylemek yasak mı bilmiyorum ama meşhur bir elektikli alet firmasının (phi......). Göğüs pompasının alıştırma modu var onla ucunu çıkarmasını sağlayabilirsin. Silikon meme ucu da çok işimi gördü. Biraz büyüyünce güçlenip kendi tutacak. Endişelenme, hepimiz bu günlerden geçtik. Sütün hemen çekilmez korkma sakin ol. Ikiniz de alışacaksınız. Emmesini izlemek sana zevk verecek. Oy kuzum benim diyeceksin

Silikon uc daha kurtarıcı olabilir, önce onu bı dene

Emdikçe ucu oluşuyor aslında. denedin mi bilmiyorum ama silikon uçlarda yararlanabilirsin

Silikon uc denedim onda oguyor gibi oluyor ama tekrar bı deniyim

Kız kardeşim şırınga ile vakumlayarak meme ucunu çıkarıyordu biraz acılı bir işlem ama ise yaradı eğer bulamazsaniz diye söyleyeyim dedim

Back
X