Bebeğim..

Avetis_lady

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2016
225
253
23
Kızlar korku ve endişeden nerede konu açacağımı bile bilemiyorum. Ayrıntılı usg de plasenta ön duvarda küçük bir kanama alanı varmış. Dr uma yarın gidebileceğim. Böyle olup da hamileliğini sıkıntısız atlatan var mı? Sadece korkudan ağlıyorum ben :anne:

Benim de aynen küçük bir kanama alanı vardı doktorum büyümedikçe sıkıntı olmaz,pıhtılaşır zamanla ve kaybolur demişti. Gerçekten öyle oldu oğlum 6,5 aylık şimdi. Moralinizi bozmayın bebek de hissedip üzülmesin.

Maşallah ya ne güzel Allah bağışlasın bebeğini. Saatler gecmiyor o kadar korktum ki sağol canım

benimde vardi.. aktif kanama olmadigi surece sorun yok, kahverengi lekelenmr olabiliyor. gebeligin basindan 20. haftaya kadar kanama alanim vardi. 20. haftada temizlendi. simdi 2.5 aylik olacak kizim.

dr kontrollerini ihmal etmeyin, uzulmeyin stresiniz bebeginize gecer, agir kaldirmayin, dinlenmeye calisin.

Benim basıma gelmedi ama çevremde ve doktorumda hep duydum olağan bişeymiş yorgunluk ayakta çok kalmak cinsel ilişki vs etkiliyormuş ama çözümsüz bişey değil canım sen stres yapma Allah bebeğini sana bağışlasın

Benim de vardı. Sürekli progestan kullandım ve yatak istirahat verdi. Belki size de verir. Çok ciddi bir kanama olmadığı sürece sıkıntı olmaz heralde

Back
X