Çocuk Hastalıkları Bebeğim

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Sessizpapatya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
36
18
3
35
Merhaba
Kızım 2 yaşında 2 gündür kahve rengi bi akıntısı var iç camasırini gecip zıbınini istalacak kadR kan mi bu bilemedm.basına gelen var mı acaba sehir disindaym bi kac gunlugune.burda güvenebilecegim bi doktor yok.dönunce mutlaka gotururum ama smdilk basina gelen varsa yazsn lütfen

Düzenleme:cevaplarınız için teşekkür ederim doktora gittik şimdilik önemli birşey olmadığını kullandığı ilaçların bi yan etkisi olabileceğini öğrendik takip edicez.

Son düzenleme:
Bezi yok mu? Nereden geldiğini anlayabiliyor musunuz? Ishal gibi bir bulaşık olabilir mi? Bence vakit kaybetmeden bulunduğunuz yerde bir doktora gidin. Idrar yollarindan da geliyor olabilir :(

Bezi yok mu? Nereden geldiğini anlayabiliyor musunuz? Ishal gibi bir bulaşık olabilir mi? Bence vakit kaybetmeden bulunduğunuz yerde bir doktora gidin. Idrar yollarindan da geliyor olabilir :KK43:
Bezi yok tuvalet kullanıyor.ishal de değil.bilemedim ki her doktora da güvenemiyorm olmadı gidicem mecburen :(

Merhaba
Kızım 2 yaşında 2 gündür kahve rengi bi akıntısı var iç camasırini gecip zıbınini istalacak kadR kan mi bu bilemedm.basına gelen var mı acaba sehir disindaym bi kac gunlugune.burda güvenebilecegim bi doktor yok.dönunce mutlaka gotururum ama smdilk basina gelen varsa yazsn lütfen
bilemedim benim oğlumda öyle birsey başımıza gelmedi isal olmus düşüncesindeyim ama bir doktorun görmesi lazim

Oradaki doktora guvenmiyorsunuz, bir forumdaki insanların yazdığına guveniyorsunuz.
Kafa güzelmiş.
Sizin kafa guzel zannedersem keske bi sebep sorsaydiniz.yakin zamanda yapilan kan tahlilleri tekrar yapilsin istemiyorum.cunku kan alindiktan sonra 3 gun gece gunduz korkudan uyuyamiyor yavrum.evet uzman hekim disindaki bi hekime guvenmem.yani cocuk doktoru ilgilenebilecekken neden bi acil hekimine gideyim.durumun acile kosulmicak durumda oldugunu bilecek kadar bilgi sahibiyim.sadece gece yarisi endiselendim basina grlen varsa diye sordm

Sizin kafa guzel zannedersem keske bi sebep sorsaydiniz.yakin zamanda yapilan kan tahlilleri tekrar yapilsin istemiyorum.cunku kan alindiktan sonra 3 gun gece gunduz korkudan uyuyamiyor yavrum.evet uzman hekim disindaki bi hekime guvenmem.yani cocuk doktoru ilgilenebilecekken neden bi acil hekimine gideyim.durumun acile kosulmicak durumda oldugunu bilecek kadar bilgi sahibiyim.sadece gece yarisi endiselendim basina grlen varsa diye sordm
Uzman hekim dışındaki bir hekime guvenmeyip buraya sormanızı anlayamıyorum.
Neyse bisey demiycem bebişe geçmiş olsun umarım önemsiz biseydir.

Doktorlara güvenmeyecek kadar ne yaşadınız?

Lütfen yarın en yakın hastaneye gidip başvuru yapın. Evladınızın sağlığı söz konusu. Onlar gerek gördüklerinde kesinlikle ilgili bölüme sevk ederler sizi emin olun. Vakit kaybetmeniz ileride daha büyük sıkıntılara sebep olabilir!

Not düşüyorum: kan gibi dediniz Allah korusun bebeğinize zarar verecek bir durumla karşılaştınız mı hiç? Yani istismar gibi sizin farketmediginiz bir durum oldu mu?

Lütfen dikkate alın bunu Allah korusun neler duyuyoruz :KK43:

Bizim çocuk doktorumuz çocuk zor çiş yapıp, bezinde de bu tarz lekelenmeler oluyorsa kum döküyor olabilir demişti. Bunun gibi idrar yollarında bir şey olabilir. Ağrı, iltihap vs olmadan doktora gösterin lütfen.

Doktorlara güvenmeyecek kadar ne yaşadınız?

Lütfen yarın en yakın hastaneye gidip başvuru yapın. Evladınızın sağlığı söz konusu. Onlar gerek gördüklerinde kesinlikle ilgili bölüme sevk ederler sizi emin olun. Vakit kaybetmenin ileride daha büyük sıkıntılara sebep olabilir!

Not düşüyorum: kan gibi dediniz Allah korusun bebeğinize zarar verecek bir durumla karşılaştınız mı hiç? Yani istismar gibi sizin farketmediginiz bir durum oldu mu?

Lütfen dikkate alın bunu Allah korusun neler duyuyoruz :KK43:
Kizimin dogustan kalbi delikms ve biz bunu baska bir hekime giderek ogrendik.2 yildir en az 15 defa goturdugm doktoru fark etmedi ve biz suan ilac kullaniyoruz kullanmadigi zaman vakit kaybi. yani her doktor herseyi bilemiyor malesef.yinede yarn ilk is goturucm.istismar konusuna gelince kizim hep yanimda annemleyim.o yüzden öyle bisey olmadigindan eminim.üslubunuz icin tesekkur ederim ayrica herkesle ayni seyi soylediniz ama kirici degilsiniz.

Susuz kalmış olabilir mi benim aklıma bu geldi bebeğim Yen'i doğduğu zamanlar idrarında kırmızılık vardı doktoru susuz kalmış demişti

Kizimin dogustan kalbi delikms ve biz bunu baska bir hekime giderek ogrendik.2 yildir en az 15 defa goturdugm doktoru fark etmedi ve biz suan ilac kullaniyoruz kullanmadigi zaman vakit kaybi. yani her doktor herseyi bilemiyor malesef.yinede yarn ilk is goturucm.istismar konusuna gelince kizim hep yanimda annemleyim.o yüzden öyle bisey olmadigindan eminim.üslubunuz icin tesekkur ederim ayrica herkesle ayni seyi soylediniz ama kirici degilsiniz.
Endişenizi anlayabiliyorum çünkü bende bir anneyim. 2.5 yaşında kızım var benimde. İnşaAllah bugün işinin ehli doktorlarla karşılaşırsınız.

Evladınızına Rabbim'dem şifa diliyorum.

Back
X