Çocuk Hastalıkları Bebeğim

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
o doktora güvenmem,bu doktora güvenmem ne ya? en kıdemsizi bile kaç yıl okumuş sizin haberiniz var mı? en son ne zaman gittiniz hastaneye acaba?

devlet hastanelerinde bile çocuk acil var. nöbetçi hekim anlar ama diyelim anlamadı,bir şey yapamadı çocuğunuza,merak etmeyin o zaman o bir çocuk doktoruna haber verir. ilgilenilir çocuğunuzla.

insanlar doktorun arkasından bilmez diye atıp tutsa da doktor bu,tatili yok gecesi yok gündüzü yok her telefona çıkıp her acil durumda gelir merak etmeyin.

buradan gelecek bilgiye de bel bağlamayın alın çocuğunuzu hastaneye götürün.

Son düzenleme:
Kizimin dogustan kalbi delikms ve biz bunu baska bir hekime giderek ogrendik.2 yildir en az 15 defa goturdugm doktoru fark etmedi ve biz suan ilac kullaniyoruz kullanmadigi zaman vakit kaybi. yani her doktor herseyi bilemiyor malesef.yinede yarn ilk is goturucm.istismar konusuna gelince kizim hep yanimda annemleyim.o yüzden öyle bisey olmadigindan eminim.üslubunuz icin tesekkur ederim ayrica herkesle ayni seyi soylediniz ama kirici degilsiniz.
o doktora güvenmem,bu doktora güvenmem ne ya? en kıdemsizi bile kaç yıl okumuş sizin haberiniz var mı? en son ne zaman gittiniz hastaneye acaba?

devlet hastanelerinde bile çocuk acil var. nöbetçi hekim anlar ama diyelim anlamadı,bir şey yapamadı çocuğunuza,merak etmeyin o zaman o bir çocuk doktoruna haber verir. ilgilenilir çocuğunuzla.

insanlar doktorun arkasından bilmez diye atıp tutsa da doktor bu,tatili yok gecesi yok gündüzü yok her telefona çıkıp her acil durumda gelir merak etmeyin.

Yukarıda konu sahibi sebebini yazdı.

Yukarıda konu sahibi sebebini yazdı.

yine de bu bütün doktorları genellemesini gerektirmiyor. geçmiş olsun çocuğunuza konu sahibi ama doktor çocuğuyum,buradan gelecek fikirlere güvenip doktora güvensizlik duymanız,bunu da "her doktora güvenemem" diyerek belirtmeniz sinir bozucu oluyor. geçmiş olsun tekrar.

emziriyor musunuz? sütten geçen hormonlar bebeğinizde kanlı vajinal akıntıya sebep olabilir, bunun dışında susuz kalması, vajinit olması, ağır idrar yolu enfeksiyonu geçirmesi vs vs bir çok nedenle genital kanama görülebilir, siz en yakın zamanda iyi bir doktorla görüşün.
bu arada benim başıma gelmedi ama bizim anne grubunda birçok anne yaşamıştı anlattığınız şeyi, ama bebekleri daha küçüktü, 2 yaşta daha çok idrar yolu sorunları geldi aklıma.

Kadın haklı acillik bir durum değil ki
Genel durumda bir sıkıntı olsa zaten giderdi diye düşünüyorum
Acilde zaten imkanlar sınırlı Diyecekler yarın polikliniğe gelin
Geçmiş olsun ihmale gelmez tabi sonuçta normalde olmayan bir şey şimdi oluyorsa mutlaka bi yerde bi sıkıntı vardır

İsini severek yapan,insan üstü caba gosteren doktorlari bu kavramin disinda tutuyorum fakat güven yada güvensizlik durduk yere oluşan şeyler değil.kızımla yaşadığım durumda örnekle açıkladım zaten ayrıca bu kadar malpraktis davaları varken tonlarca doktor hatalariyla hayatlar kararırken neden güveneyim?

İsini severek yapan,insan üstü caba gosteren doktorlari bu kavramin disinda tutuyorum fakat güven yada güvensizlik durduk yere oluşan şeyler değil.kızımla yaşadığım durumda örnekle açıkladım zaten ayrıca bu kadar malpraktis davaları varken tonlarca doktor hatalariyla hayatlar kararırken neden güveneyim?

yazdığınız mesajı okumamıştım. geçmiş olsun tekrar. ama yine de bir doktorun hatasını tüm camiaya mal etmek akıllıca değil bence. Benim annem çocuk hastanesi sahibi,ben özellikle çocuk hastalıklarında ne kadar titiz davranıldığını kendim biliyorum. olmadı mı,o hastanede de oldu malpraktis davaları. ama bu oradaki bütün doktorların kötü olduğu anlamına gelmedi. yineliyorum,geçmiş olsun üzücü bir durum ama maalesef doktorlara güvenmekten başka şansınız yok.

Her mesaja ünlem. Çok rahatsız edici. Rahat olacak bir durum değil ve acillik bir durum değil. Acile bu sıkıntı için gidilmez. Çocuğun genel durumu iyiymiş zaten.

Her mesaja ünlem koymadım tek ünlem (!) Var yorumda... benim anneliğim bu,bence gidilir.. sizce götürülmez. İyi olsun,hiç bir çocuk hasta olmasın inşallah

Back
X