Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım öyle de yapıyorum ama dikte tutuyorum olmuyor günde 5 6 kez kusuyor doktor birşey olmaz fazlasını atıyor dedi ama boğazına kaçması dan korkuyorum emzirirken de tıkanıyor sürekli
Canım öyle de yapıyorum ama dikte tutuyorum olmuyor günde 5 6 kez kusuyor doktor birşey olmaz fazlasını atıyor dedi ama boğazına kaçması dan korkuyorum emzirirken de tıkanıyor sürekli
Bebeğiniz henüz 1 aylık iç organları ( miğde dede) işlevlerini yerine getirmek üZere gelişmeye devam ediyor. Sindiremiyor, fazla geliyor, miğde kapakçıığıyla ilgili gibi birçok sebep olabilir. Doktorunuza tekrar danışmanızı tavsiye ederim. Kustuğu boğazına kaçmasın diye reflü yataklarından kullanmalısınız. Bebeğinizi iyice gözlemleyip açkken mi oluyor, yedikten sonra mı, durduk yere tıkanıyormu, gibi bilgilerle doktora tekrar danışmayı ihmal etmeyin. Geçmiş olsun. #huggiesannesiyim #sarılmanınmucizesi
Merhaba, bebeğinizi doktora götürmenizde fayda var nedenine bakılmalı. Bebeğinizin gazını yatmadan önce çıkarmak faydalı olabilir ayrıca mama yedirdikten hemen sonra yatırmayınız yaklaşık bir 15-20 dakika kucağınızda dik kalmasınd ada fayda olacaktır. Reflü yatağı alabilirsiniz, onlar eğimli bir yapıya sahip oluyor ebebekte bulunuyor yoksada yatak kısmının altına eğim yapacak küçük bir şey yerleştirebilirsiniz. Bebeğinizi kusma anında yan çeviriniz ama gece uykuda uzmanların önerdiği pozisyon sırt üstü pozisyondur bebeğin kusma anında kafasını çevirme imkanı sağlar, mutlu günler dilerim. #huggiesannesiyim #sarılmanınmucizesi
Benim de oğlum 11 günlük 4 5 gündür kusmaya başladı aynı sizin gibi tedirgin oldum hatta lohusa kafası ağladım korkumdan boğulacak diye. Doktor normal dedi ama işte anne hormonları:) Allah herkesin yavrusunu esirgesin.