- 24 Haziran 2016
- 7.451
- 26.453
- 548
- Konu Sahibi bebek-bebek
Takma kafana biraz daha büyüsün ayırt eder. Yani ıdrak edebılse babasına ve yegenede anne demezdi :) gecici bı durum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım pek anlatmadim en iyisi anlatim BenCok seker , hic duymamistim boylesini
Peki ben anneyim , bu baba , bu ayse vs vs anlatmaniza ragmen mi anne demeye devam ediyor etraftakilere de?
Anlatmaniz lazim :)Sanırım pek anlatmadim en iyisi anlatim Ben![]()
Aslinda çok konuşup bir seyler öğretmeye çalışıyorum ama sanırım üzerinde pek durmadigim için pek ogrenemiyor. Tekrar etmem gerekiyor her şeyi . Biraz sabirsizim her şeyi hemen öğrensin istiyorum sabırsız anneAnlatmaniz lazim :)
Sifirdan bir insan yetistiriyorsunuz , beyni sifir , koskocaman bir bosluk , bu boslugu siz dolduracaksiniz:)
Hic akliniza bile gelmeyecek seyleri anlatip ogretmelisiniz misal herkesin anne Olmadigi gibi :)
Ahhaa keske oyle olsa , maalesef anneligin en buyuk erdemi sabir :) surekli tekrarlayin , zaten o kadar bos ki beyinleri , sunger gibi emiyorlar herseyiAslinda çok konuşup bir seyler öğretmeye çalışıyorum ama sanırım üzerinde pek durmadigim için pek ogrenemiyor. Tekrar etmem gerekiyor her şeyi . Biraz sabirsizim her şeyi hemen öğrensin istiyorum sabırsız anne![]()
Başka kelimeler söylüyor bilinçli olarak ama anne ne demek bilmiyor sanırım yorumlardan da anladığım kadarıyla.Başka kelimeler söylemiyorsa evhamlanmissiniz.
Geçici bi durum olabilir gozlemleyin bi sure daha duzelmezse pedagog yardımı alın
16 aylik bebeğim herkese anne diyor .
Ilk bana dedi havalara uçtum sevinçten her anne demesine efendim bebeğim dedim.
Şimdi efendim diyen herkese anne diyor.
Esime anne diyor.
Eve gelen kişiler bunu biliyor efendim diyor anne diyor.
Kıskanç değilim desin demesine de benim onun annesi olduğumu ne zaman öğrenecek bu çocuk ?
Yigenime bile anne diyor hem komik hem trajedi![]()
Hadi yaBenim oğlum da bana emira teyzem diyor![]()
Benim çocuk sadece bana demese de en güzel anne kelimesini söylüyor çok nazikCocuklar bir alem arada kafalari karisiyor:)) benimki 13 aylik bana ilm zamanlar aba( abla) diyordu:) cok gencim annecim biliyorum derdim cocuga:)) simdi bana da anneannesine de anne diyor. Araa hatlar karisiyor dedesine baba , babasina dede diyor. O durumda hemen o baba , o dede diye gostererek duzeltiyoruz. Anneme anne dediginde evet o anneanne diye vurguluyorum. Esim sana anne deyisiyle anneme anne deyisi arasinda ses tonu farki var ddiyor. Gel de gulmee:)) he hee diyorum bende:)))
Hadi ya
Senin oğlan benimkinden büyüktü yalnız hala demiyorsa ben acele ettim hiç
Maşallah ona. Allah bağislasin . Saglikla huzurla mutlulukla büyüsun insallahBenim çocuk sadece bana demese de en güzel anne kelimesini söylüyor çok nazik
Diğer kelimeler kaba kaba![]()