- 12 Mart 2016
- 1.466
- 1.878
- 133
- Konu Sahibi haritacikiz
-
Saol canım Allah razı olsunDuymuştum bunu daha önce hepsinin gecmisti. Allah büyük inşaallah gecer sifa versin sağlıklı doğumlar dilerim
Amin canım inşallahDuydum, genellikle geçtiğini biliyorum.
İnşallah çabuk geçer de aklınıza takılmaz.
Allahım şifa versin bebeklerimizeÇok geçmiş olsun inşallah normale döner bende hamileyim banada kalbinde delik olduğunu ve kapanmicagini söylediler açık kalp ameliyatı olacak ve beyninde yer yer su toplaması var dediler umarım dilerim geçer
İnşallah canım üzülmemek elde değilDuymadim hic ama insallah gecer. Stres yapip bebegini uzme sen
Peki dogumdan sonra bebekte herhangi bir sorun oldumu zeka geriliği down sendromu gibiDuyduğum kisiler oldu sukur onların geçti. Allah'ın izni ile sizinkide geçer insAllah.
Kafanıza takmayin desekte doğal olarak takacaksiniz bu normal. Ama olabildiğince Allah'a sığının içinizi ferah tutun
Peki dogumdan sonra bebekte herhangi bir sorun oldumu zeka geriliği down sendromu gibi
Amin canımAllahım şifalar versin bebeklerimize
Saol canım sağlıklı olsun da yaramaz olsada olurGayet sağlıklı hatta az yaramaz dediğimiz çocuklardan oldular sadece
Ne güzel canım Allah evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah benim bebegimin de geçerEvet benim kızımda da vardı. Sanırım 20. Haftalarda geçti. Kuzenimin oğlunda da görmüşlerdi o da geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?