bebeğim

sevgicik_38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2010
68
0
86
Kayseri
merhaba arkadaşlar.aranıza yeni katıldım size danışmam gerekn bır konu var.hamıle kaldıgım tarıhı bılmıyorum.suan 37 haftalık hamıleyım hesaplamalarıma gore martın 15inde hamıle kaldım dıye bılıyorum nasıl hesaplanıyor bılenınız varmı acaba?tesekkur ederım.bu arada herkesın bayramını kutlarım allah saglık mutluluk versın

canım hamilelik hesaplıyıcıları var.orda son adet tarıhının ılk gununu yaz hesapla cıkar.bende hamileyım 41.haftaya gırecem hala tık yok.allah yavrulrımızı kucagımıza almayı bıran once nasıp etsın...

amın ınsh canım benım..ıste ben ne zaman hamıle kaldım onu bılmıyorum hamıle kaldıgım tarıhı tam olarak bılmıyorum o yuzden o dedıgın hesaplayclardan hesap yapamıyorum..ee canım gunun gelmıs doktora neden gıtmıyorsun beklıyorsun??

canım salı gunu doktorum gelıcek.o zamana kadar bısey olmasa salı gunu hersey bellı olacak.canım bılmıyosan doktorun sana soylr.yada ultrasyona gore hareket eder.

en son adet tarihinden gebelik haftası belirlenir... sen yumrtlama tarihini merak ediyosun muhtemelen..tahmin ede bilmen lazım regli bittikten sonra 1 hafta için oluyo genellikle... yada ugs de çıkan bebeğin yaşına görede belirlene biliyo sanırım.. da nerden takıldın sen şimdi buna mesela ben regl bittikten sonra sadece 1 defa ilişki sonucu hamile kaldığım için biliyorum yani 21 temmuz regli olmuştum.. ardından tatile çıktık ve 3 ağustosta 1 defa eşimle yakınlaştım.. o yüzden biliyorum

canım benım doktorum bana hamıle kaldıgım tarıhı soyledı martın ortasında hamıle kalmıssın dedı.martın 15ınde hesaplıyorum hafta hafta aralıgın 10nunda dogum cıkıyor doktorumda zaten aralgıın 10nunda dogum olcak demıstı.sızce ben nısanın 19unda hamıle kalmıs olsaydım dogumum ocakta olurdu degılmı?hesapladımda nısanın 19unda hamıle kalmıs olsam ocagın ortasında dogum yapcak olcaktım sızcede nısanda hamıle kalmıs olsaydım ocakta dogum yapcak olcaktm degılmı?

:) ay çok hoşsun cnm ihihi... cnm son regli tarihine göre hesaplanıyo doğum tarihleri...ve bebeğin gelişimine göre 20 haftadan sonra net bi tarih veriliyoru.. bebek gelişimi 4-5 gü öndeyse malum doğumda o kadar geri geliyo... 9ay 10 günlük kısım esasında + - olan 10 demek esneme payı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…