Doğuma Hazırlık Bebegım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

HUSEYIN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2011
6
0
36
Siirt
5 aylık hamıleyım 8 kılo aldım cok hızlı kılo alıyorum dogru mu bana cevap yazar mısınız

üzülme canım ben ilk hamileliğimde 25 kilo aldım 6 ayda verdim şimdi ikinci hamileliğim bende beşinci ayımı bitiricem 9 kilo almışım daha bu kilo sayılmaz son ayda daha çok alıcaz malesef ama olsun kilo değilde bebiş önemli

Mrb bende 7 aylık hamileyim şuan 9 kilo aldım ama benimle hamile olan arkadaşım var 12 kilo aldı doktoruma sordm bazıları ilk aylarda çok alıyo bazılarıda son aylarda dedi sorun yapılıcak bişey değil merak etme doğduktan sonra koşuşturmada verirsin sen onları bebeğin sağlıklı olsun yeter Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin miniğini:)

ayyy, canım tam üstüne bastın. konu tam bana göre, bende şimdi tartıldım da 58 kg çıktım ve 24 haftalık kızım ve 7 kilo almışım bu zamana kadar. normal mi acaba, daha var 3 ayım :49:

Ben 25 haftalıgım 3 kilo aldım.Acaba ben mi az almışım siz mi fazla almışsınız :) gerçi bana doktorum dengeli alıyorsun çok iyi dedi ama

Ben de 25 haftalık hamileyim
3 kilo aldım şimdiye kadar

Oğlum da 9 ayda toplam 10 kilo almıştım

5 aylık hamıleyım 8 kılo aldım cok hızlı kılo alıyorum dogru mu bana cevap yazar mısınız

ben 24 kilo almıştım..ilk aylar çok aldım.yemek borumda ilginç bir his vardı..sürekli birşeyler yutmak istiyordum.bence hiç sıkma canını.benim bebeğim şu an iki aylık 15 kilosu gitti.kalanı da 4 aya kadar gider:)

Back
X