- 19 Ağustos 2024
- 118
- 70
- 13
- 26
- Konu Sahibi Salca Yoksa Ben Yokum
Çokkk sevindim çokkkk güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhHamileyiiim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çokkk sevindim çokkkk güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhHamileyiiim![]()
Saol cnm benim Allah razı olsuunÇokkk sevindim çokkkk güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh![]()
Herhangi bir belirtiniz varmıydıSaol cnm benim Allah razı olsuun![]()
sayfanın basından asagı okurken ınsalah tutmustur ınsallah amin amin amin derken bı rahatlamayla msjını gordum hayırlı saglıklı evlat olsunHamileyiiim![]()
Amiiiin cok tesekkur ederim Allah razi olsun cnmsayfanın basından asagı okurken ınsalah tutmustur ınsallah amin amin amin derken bı rahatlamayla msjını gordum hayırlı saglıklı evlat olsun
:) rabbım saglıkla kavustursun tutunsun annesıne sıkıca ınsallah ^^
bgn 8.gun 5.gunune kadar hic birsey hissetmedim 6.gun ve sonrasi aksamlari baslayan bel ve alt karin agrim oldu cnm gogus agrimda 3gun oncesine kadar vardi ama 3 gundur oda yok lekelenmem de olmadi henuzHerhangi bir belirtiniz varmıydı
Benimde hiç belirtim yok pazartesi günü test günüm 4 denem o yüzden biraz endişeliyimbgn 8.gun 5.gunune kadar hic birsey hissetmedim 6.gun ve sonrasi aksamlari baslayan bel ve alt karin agrim oldu cnm gogus agrimda 3gun oncesine kadar vardi ama 3 gundur oda yok lekelenmem de olmadi henuz
Insallah seninledir bebegin belirtilere hic takilma inanki olanlar bile ilactanBenimde hiç belirtim yok pazartesi günü test günüm 4 denem o yüzden biraz endişeliyim
cnm gormusmuydun msjlarimi sonucum pozitifRabbım kucağını doldursun cnm inslh
Hayırlı olsun, çok sevindim Allah tamamına erdirsincnm gormusmuydun msjlarimi sonucum pozitif
anaaa kiz sen hic gozukmuyorsuunHayırlı olsun, çok sevindim Allah tamamına erdirsin![]()
Valla kuzu benin artık son aylar Antalya'dayım bide ailemin yanına geldim eylülün başında dönücem ters döndüm anlayacağınanaaa kiz sen hic gozukmuyorsuunsaol cicegim Tesekkur ederim iyisinizdir insallah bebekte iyimi
Valla kuzu benin artık son aylar Antalya'dayım bide ailemin yanına geldim eylülün başında dönücem ters döndüm anlayacağın![]()
iyi masallah saglicakla alirsin insallah kucagina bnde tup bebekle ilk denememde 2 gun once hamile oldugumu ogrendimValla kuzu benin artık son aylar Antalya'dayım bide ailemin yanına geldim eylülün başında dönücem ters döndüm anlayacağın![]()
Amin kuzucum. Çok sevindim senin adına inşallah sende sağlıkla alırsın kucağınaiyi masallah saglicakla alirsin insallah kucagina bnde tup bebekle ilk denememde 2 gun once hamile oldugumu ogrendim![]()
mayis da cnmAmin kuzucum. Çok sevindim senin adına inşallah sende sağlıkla alırsın kucağınaNisan ayında doğacak dimi
Ayy mayıs grubu mu açıldı zaman hızlı geçiyormayis da cnm
mayisda diye gosteriyor ama tam hesaplamadimAmin kuzucum. Çok sevindim senin adına inşallah sende sağlıkla alırsın kucağınaNisan ayında doğacak dimi
simdi hesapladim 18 nisan da muhtemelen uygulamada ise 21 mayis diye gosteriyorAyy mayıs grubu mu açıldı zaman hızlı geçiyor![]()
Sağlıkla gelsinsimdi hesapladim 18 nisan da muhtemelen uygulamada ise 21 mayis diye gosteriyor
Çok sevindim cnm Rabbım kucağına almayı nasip etsin inslh isteyen herkese pozitif sonuc almayı nasip eylesincnm gormusmuydun msjlarimi sonucum pozitif