Bebek Beslenmesi bebegim.

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

alonedarkk

benımmoralsıfırsıfırsıfır**
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2014
123
27
38
Mrb hanimlar benin 4aylik bi bebegim var ve salllanmaya alistigi icin surekli battaniyede salllanmadan uyumuyo kesinlikle bunu nasil biraktira bilirim uykusu gelince ortaligi ayaga kaldiriyo sallamadigimiz zaman ltfn yardim edin yorumlariniz bekliyorum nasil biraktira bilirim bu salllanma isini bebegime

Mrb hanimlar benin 4aylik bi bebegim var ve salllanmaya alistigi icin surekli battaniyede salllanmadan uyumuyo kesinlikle bunu nasil biraktira bilirim uykusu gelince ortaligi ayaga kaldiriyo sallamadigimiz zaman ltfn yardim edin yorumlariniz bekliyorum nasil biraktira bilirim bu salllanma isini bebegime
Bu Türk çocuklarına özgü bir alışkanlık galiba. Ben yabancı bebeklerin böyle bir beklentisini hiç görmedim.
Çünkü daha önce sallanarak uyutulduklarını hiç sanmıyorum.
biz alıştırıyoruz, sonra şikayet ediyoruz.
Ben de çok salladım maalesef.
salanabilen bir beşiğe transfer olmanızı tavsiye ederim.

Onuda denedim hamak aldim fakat bir yere gittigim zaman beni olduruyo salllanmadan uyumuyor burnumdan getiriyor

Hemen bırakmazsa ileride çok sorun olur bir tanıdığımin oğlu 3 yaşında hala battaniye ile sallıyorlarmis yoksa uyumuyor belki yaşı küçük kolay unutur nasıl yapılır bilemem ama

Gerçekten zordur eminim benim oglum doğdugu gün koydum yere hiç sallamadim kucaklamadim öyle devam yatağına bırakırım uyumasini beklemem kendi kendine uyur bende yemek yemeğe alistiramadim neyse süper dadı var hiç baktınmi ona
hayır bakmadım hıc hangı kanalda oluyor ?

hayır bakmadım hıc hangı kanalda oluyor ?

bir zamanlar trt deydi şimdi stara gecdi galiba ama onu bekleme internetten aa süper dadı yaz çıkar. sunucu bayan pedegog, alanında uzman biri evlere gidip yol gösteriyor yapman gerekenleri söylüyor uyku sorunu olan ailelere çok gitmiştir.arkadaşım uyguladı faydasını gördü. bazı bebekler çok zor gerçekten

Back
X