- 15 Eylül 2014
- 490
- 37
- 43
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb.. normalde 55 kiloydum 3 aylik hamileyim ve 53 kiloya dusmusum bisey yiyemedm diyemi acaba vede karnim buyumedi ama doktir ccgum saglikli beslendgni soyluyor.. birde ic karninin byuk olmasi nasil brsey oluyor
benim göbeğim 7.aya girişte belirmeye başladı oda cok narin ki halada narin bir göbişim var hatta aynı haftada gittiğim tanıdıklarım göbişi benden cok önde ilk gebelikte ic karın genişliğiyle ilgili bebeğin gelişimi normal olduktan sonra sorun deil zaten karın büyüklüğü..buarada bende ilk üç ay verdim cok kotu geçirdim cunku yemek bile yiyemiyordum 5. aydan sonra almaya başladım..Mrb.. normalde 55 kiloydum 3 aylik hamileyim ve 53 kiloya dusmusum bisey yiyemedm diyemi acaba vede karnim buyumedi ama doktir ccgum saglikli beslendgni soyluyor.. birde ic karninin byuk olmasi nasil brsey oluyor
Karniniz 5 . Ayda cikmaya baslar daha var.bebek sizden alacagini aliyor. İciniz rahat olsun..Mrb.. normalde 55 kiloydum 3 aylik hamileyim ve 53 kiloya dusmusum bisey yiyemedm diyemi acaba vede karnim buyumedi ama doktir ccgum saglikli beslendgni soyluyor.. birde ic karninin byuk olmasi nasil brsey oluyor
Ayni seyler devam ediyo mu?Sagolun arkdslar yok . Canim konismadm
Ozr diledi duzelcem ddi bakalm yapmio iyi gbi braz bgn yemeklri yapti falanAyni seyler devam ediyo mu?