• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegim

byby69

hayat zor çok hemde....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
490
37
43
30
Mrb.. normalde 55 kiloydum 3 aylik hamileyim ve 53 kiloya dusmusum bisey yiyemedm diyemi acaba vede karnim buyumedi ama doktir ccgum saglikli beslendgni soyluyor.. birde ic karninin byuk olmasi nasil brsey oluyor

Mrb.. normalde 55 kiloydum 3 aylik hamileyim ve 53 kiloya dusmusum bisey yiyemedm diyemi acaba vede karnim buyumedi ama doktir ccgum saglikli beslendgni soyluyor.. birde ic karninin byuk olmasi nasil brsey oluyor

iç karnın büyükse
göbek daha az çıkıyor
ama şöyle bir durum var
ilk 3 ay kilo kaybı normal endişelenme
ayrıca 8 9 kilo ile gebeliğini tamamlayanlar var
idealı 12 kilo
valla ben hepsine fittim aslında
15 kilo ya razıydım
20 yede
ama 30 kilo ile bitirdim
ve 2800 gr doğdu kızım
ne yedim se bana yaradı yani
yapı meselesi

dert, kilo alamadığınız ve karnınızın büyümemesinden endişe etmeniz mi?

eğer öyle ise rahat olun çünkü karın 5 aydan önce çok ta belli olmaz zaten. ve ilk 3-4 ay kilo vermek te normaldir mide bulantıları, kusmalar...

5.aydan sonra önünüze geleni yiyeceksiniz, kendinize şaşıracaksınız rahat olun. hayırlı olsun, Allah sağlıkla tamamına erdirsin.

İlk aylar kilo verilir öğürmekten:KK45:Siz vitaminli yiyecekleri yiyin yeter,kiloya takılmayın. Benim iç karnım genişti,5-6 aylıkken göbeğim gözükmeye başlamıştı, son ana kadar her işimi çok rahat yapıyordum.Bence iç karın olayı avantaj,rahatlık bakımından

Canım bebeğin hayırlı uğurlu olsun, Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Kişiye göre değişmekle birlikte hamileliğin ilk dönemlerinde normal bu tip şeyler. Karnının büyümesi için henüz erken. Selamlar...

benim göbeğim 7.aya girişte belirmeye başladı oda cok narin ki halada narin bir göbişim var hatta aynı haftada gittiğim tanıdıklarım göbişi benden cok önde ilk gebelikte ic karın genişliğiyle ilgili bebeğin gelişimi normal olduktan sonra sorun deil zaten karın büyüklüğü..buarada bende ilk üç ay verdim cok kotu geçirdim cunku yemek bile yiyemiyordum 5. aydan sonra almaya başladım..

Arkadasim ben de ilk uç ay toplam 10 kilo verdim. Önce ben de endiaelendim ama simdi iyiki vermisim diyorum. Doktor da hic bi sorun olmaz o zaten su an senin depolarından besleniyor. Sen bebek için değil kendin için yiyeceksin dedi. 4. Aydan sonra kilo almaya basladim. Su an 7. Aya girdim ve hala verdiğim kilolari tam almadim.

Hamileliğim boyunca toplamda sadece 5 kilo aldım 8 gün önce doğum yaptım. Bebeğim 3070 gr doğdu gününü bekleseydi 3300 falan olurdu çok şükür rabbime sağlığı yerinde. Doktorum kilomu hep tebrik etti doğumum kolay oldu çok kilo almadığım için hamileliğim rahat oldu. Doğumdan hemen sonra 6 kilo vermişim kilom da kalmadı. Azıcıık bi göbek var onu da sarıyorum o da geçecek inşallah! Kiloya çok takılma bebek sağlıklı gelişimi iyiyse ne kadar az kilo o kadar kolay hamilelik o kadar kolay doğum!

Yani dogru... braz endise yapiyorum heralde ama doktr cocuk saglikli beslenmis dedi... ve sasurdgm noktada zaten bebegim kocaman masllh ama gobegm yok demekki ic karin meselesi

Karniniz 5 . Ayda cikmaya baslar daha var.bebek sizden alacagini aliyor. İciniz rahat olsun..

Iyi de 3 ayda gobek cikmazki(yani normali bu) benim doktorum ilk 3 ay kilo alinirsa anormal demisti. 2 hamilelik gecirdim bu arada

Byby annenlerle konustun mu, gecen gunku konunu?

Bu arada bende 3 aylik hamileyim 4 kilo aldim, 9 ay sonra kapilardan sigmam heralde.:KK64:

Ben ilk kızımda 8 kilo aldım karnım küçücüktü ,9 aylıktım herkes 5 aylık filan sanıyodu,ikinci kızımda 5 kilo aldım ,karnım kocamandı ,herkes ne zaman doğum ,ah yazık sana vah vah diyodu.yani hiç belli olmaz insan bünyesi değişken.

Sagolun arkdslar yok . Canim konismadm

Back
X