BEBEGIM:(((((

slm arkadaslar.biz esimle 7 aydir ayriyiz bosanma davasi actim.bebegime ve bana siddet uyguluyordu.ama malesef kanitim yok;(mahkeme suruyor olmasina ragmen bebegimi ayda iki kez gormek icin veriyorlar daha 11 aylik oglum.gormesin diye baska sehre gittim.orda yasiyorum.resmi olarakta kaydimizi o sehre aldirdim.avukatimla gorustugumde 15 gun gorme hakki var yilda dedi.sehir uzak oldugu icin 15 gun babada kalacakmis.arkadaslar kucucuk cocugu 15 gun verirler mi babaya:KK43:
Avukatından yeterli bilgi alamıyorsan avukat değiştir.Mutlaka bir hukuki yaptırımı vardır.

daha iyi bir avukat bulun bence, küçücük bebeği ne yapıcak babası? babannesi falan yok mu konuşabileceğiniz aklı başında bir büyük
Allah belasin
Avukatından yeterli bilgi alamıyorsan avukat değiştir.Mutlaka bir hukuki yaptırımı vardır.
odemeyi pesin yaptim.suan baska avukat tutacak maddi gucum yok malesef 2 tane avukat var birlikte calisiyorlar birinin dedigi birinin dedigini tutmuyor

gücü size mi yetiyo .....zin :KK62:allahtan korkar insan bebeğe el kardırmak ne demek eli kırılasıca keşke darp raporu falan alsaydın ikiniz için
benim bogazimi sikti evden ayrildigim gun apar topar baska sehre gittim oldurecek korkusuyla rapor alanadim.sehre tekrar dondugumde sikayet ettim polise polis rapor alalim diye sonradan cagirdu tabi aradan 3 ay gecmisti 3 ayda sonra nasil alacagim ki dedim polise suan bisey yok dedim israrla gel dedi gittik doktora darp yoktur diye rapor verdi.itiraz ettik ama tabi kabul edilmedi:(

Darp raporu neden almadınız
Kocan da bebeği sen dövüyosun dese, ondan da kanıt isterler haliyle
Çok ciddi bir problem olmadıkça o kadar ufak bebek anneden 15 gün ayrı kalmaz diye biliyorum
CrazyMother CrazyMother

anne sütü alıyorsa bunu bildirin okadar küçük bebek 15 gün anneden uzak tutulur mu. aile büyükleriniz araya girsin bence.
soyledim avuka
Siz avukatınızı değistirin bence. Hele bukadar çocuğa şiddet söz konusu iken ülkede hakim konuşsa anlar dengesiz olduğunu diyorsun. Birsürü yapılacak şey var. Ama avukatınız işin kolayına kaçıyor gibi geldi

herkes degistir avukati diyor ama baska avukat tutacak maddi gucum yok

madem ispatınız yok şiddet için,o zaman akli dengesi yerinde değildir raporu isteyin.hani demişsiniz ya saçam sapan konuşur falan diye...
çocuğa tek başına bakamayacağı anlaşılmaz mı bu şekilde??

Öncelikle genellikle meslektaşlarım için kötü şey söylemem ama, ciddi olarak bence avukatınızı değiştirmelisiniz. Evet hukuki olarak yaptığınız suçlamayı delillerle ve şahitlerle ispatlamak yükümlülüğü size aittir. Fakat burada söz konusu olan şey 11 aylık bir bebek. Mahkemede sadece şiddetin adının bile geçmesi , hakimin kararını etkiler genelde. Üstelik henüz anne sütü alan bir bebeğin anneden 15 gün ayrı kalması söz konusu olamaz.

Gerçi mahkemelerin bu ve benzeri konularda aldığı farklı kararlarda bulunmaktadır. Bu kararlar tamamen çocuğun gelişiminde iyi niyet düşünülerek alınır. Davanın içeriğine ve mahkeme sürecine tam vakıf olamadığım için kısıtlı bilgi verebiliyorum.

Konu sahibi sizden ricam, şartlarını zorlayarak farklı bir avukat ile görüşmeniz.

TüyleriM diken diken oldu . İnanılmaz sinirlendim. Allahım biz evladımız olsun diye çırpınıyoruz şu adamın yaptığına bak .nası el kaldırır nası canını acıtır o meleğin... insan mı bunu yapan ?!?!
Vermmek için elinizden geleni yapın ...Allah yardımcınız olsun Bebeğinizi de siz de o adamın şerrinden korusun

Back
X