- 12 Nisan 2016
- 1.088
- 795
- 53
- 36
bence başka bir avukatla daha konuşahhhh bi ispatim olsa.cok sey degisecekte yok iste yokyasadigim sehre gelsin gorsun bizim yanimizda dedim.fakat oyle olmaz dedi avukatim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence başka bir avukatla daha konuşahhhh bi ispatim olsa.cok sey degisecekte yok iste yokyasadigim sehre gelsin gorsun bizim yanimizda dedim.fakat oyle olmaz dedi avukatim.
Avukatından yeterli bilgi alamıyorsan avukat değiştir.Mutlaka bir hukuki yaptırımı vardır.slm arkadaslar.biz esimle 7 aydir ayriyiz bosanma davasi actim.bebegime ve bana siddet uyguluyordu.ama malesef kanitim yok;(mahkeme suruyor olmasina ragmen bebegimi ayda iki kez gormek icin veriyorlar daha 11 aylik oglum.gormesin diye baska sehre gittim.orda yasiyorum.resmi olarakta kaydimizi o sehre aldirdim.avukatimla gorustugumde 15 gun gorme hakki var yilda dedi.sehir uzak oldugu icin 15 gun babada kalacakmis.arkadaslar kucucuk cocugu 15 gun verirler mi babaya![]()
Siz avukatınızı değistirin bence. Hele bukadar çocuğa şiddet söz konusu iken ülkede hakim konuşsa anlar dengesiz olduğunu diyorsun. Birsürü yapılacak şey var. Ama avukatınız işin kolayına kaçıyor gibi geldialiyor anne sutu bende oyle biliyo
anne sütü alıyorsa bunu bildirin okadar küçük bebek 15 gün anneden uzak tutulur mu. aile büyükleriniz araya girsin bence.aliyor anne sutu bende oyle biliyo
gücü size mi yetiyo .....zin.bebegime ve bana siddet uyguluyordu.ama malesef kanitim yok;
Allah belasindaha iyi bir avukat bulun bence, küçücük bebeği ne yapıcak babası? babannesi falan yok mu konuşabileceğiniz aklı başında bir büyük
odemeyi pesin yaptim.suan baska avukat tutacak maddi gucum yok malesef 2 tane avukat var birlikte calisiyorlar birinin dedigi birinin dedigini tutmuyorAvukatından yeterli bilgi alamıyorsan avukat değiştir.Mutlaka bir hukuki yaptırımı vardır.
benim bogazimi sikti evden ayrildigim gun apar topar baska sehre gittim oldurecek korkusuyla rapor alanadim.sehre tekrar dondugumde sikayet ettim polise polis rapor alalim diye sonradan cagirdu tabi aradan 3 ay gecmisti 3 ayda sonra nasil alacagim ki dedim polise suan bisey yok dedim israrla gel dedi gittik doktora darp yoktur diye rapor verdi.itiraz ettik ama tabi kabul edilmedigücü size mi yetiyo .....zinallahtan korkar insan bebeğe el kardırmak ne demek eli kırılasıca keşke darp raporu falan alsaydın ikiniz için
Allahın belasıııı, pisliiik, insan müsveddesi yalnız mı yaşıyor?evet;( ne alip veremedigi varsa bebegimle anlayamadim bir turlu![]()
soyledim avukaanne sütü alıyorsa bunu bildirin okadar küçük bebek 15 gün anneden uzak tutulur mu. aile büyükleriniz araya girsin bence.
Siz avukatınızı değistirin bence. Hele bukadar çocuğa şiddet söz konusu iken ülkede hakim konuşsa anlar dengesiz olduğunu diyorsun. Birsürü yapılacak şey var. Ama avukatınız işin kolayına kaçıyor gibi geldi
evet yalniz yasiyor suan sanirimAllahın belasıııı, pisliiik, insan müsveddesi yalnız mı yaşıyor?
Şiddet uyguluyor diye şikayet ettiniz mi şiddet uygulayan bir babaya verilirmi çocuk ya...bu Nasıl adalet
Neden darp raporu almadın şimdi ne güzel faydasını görücektin.. ah be canım sanki kendi evladımı vercekmişim gibi üzüldüm.. şahitin falan da mı yok?evet ettim polise sikayet.itiraz etmis uygulamadim diye.delil olmayinca bisey yapilamiyor malesef![]()