bebeğim

mervecr

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2014
21
1
16
31
merhaba bayanlar 25 günlük bebeğim var eskiden emerek uyuyordu simdi emiyor gözleri Çin gibi uykusuna var emzirdim ten sonra yatağına koyuyorum bir dakika sonra ağlamaya başlıyor uyanik da durmuyor ya edecek ya uyuyacak uyumuyor sürekli emine de kusuyor emzik de almıyor napcam bilemiyorum bebegin beni çok zorladı daha yeni alışmıştık birbirimize . yardımcı olur musunuz

cok tatlı zamanlarınız kıymetını bılın tadını cıkarın
sadece bunu yazasım geldı allah saglıkla buyutmeyı nasıp etsın

Gazi olabilir, emdikten sonra dik konumda gazini cikartip kucaginizda biraz gezdirin, belki uyur o zaman

İlerleyen aylarda yapabilirsen memesiz uyutmaya çalış
zira bir süre sonra cefasını çekiyosun :)))

Saatli emzir her emzirmeden sonra dik tutup gazını cıkar ki kusmasın

eskiden dediğin ?
zaten 25 gün olmuş
ilk doğduklarında bayağı uyuyolar bildiğim
sonra da sabahlara kadar ağlıyolar
:)
bence biraz yenidoğanlarla ilgili dergi ve kitaplar oku

Tam gaz sıkıntılarının başladığı dönemdesiniz, gazı yoksa bile kucaktan indiğinde ağlaması çok normal çünkü sizi istiyor ağlaması sadece açlıktan yada altını kirletmeainden değil sizin kokunuzu ister bol bol kucaklanacak emecek uyuyacak başka işi yok şuan, sakın kucak bağımlısımı oldu diye düşünmeyin o normal olanı yapıyor sürekli sizi yanında istemekle

Gazı başlamıştır.

İnşallah çıkarabilirsin, ben çıkaramıyorum da oğlumun gazını.

Emzik güzel bir icat, benimki ayından sonra almaya başladı, hala işkence görüyormuş gibi alıyor ama napalım.

gaz için ayaklarını karnına doğru itin bunu bebek kendine zorladığı zaman yapın yardımcı oluyor birde Ada çayı yağı var onu alın bebegin topuklarına masaj yapın oda çok işimi gördü benim

kızlar bir şeyde merak ediyorum kızım çok hareketli sürekli genlesiyor bu normal mi acaba

kızlar bir şeyde merak ediyorum kızım çok hareketli sürekli genlesiyor bu normal mi acaba

Normal canm iki kızım var ikiside öyleydi çok hoşuma giderdi öyle yaptıklrı zaman:KK46:

Evet canım normal bebekler yeni doğdukları zaman 1 hafta bile farkediyor hareketleri uyku düzenleri emme istekleri her geçen gün değişiyor bize de bu değişime ayak uydurmak kalıyor:KK66:

pardon genleşmek derken?
bir ben mi anlamadım

bu arada emerek uyuma dönemi bitmiş olabilir gazını çıkarın
sonra kucak isteyecektir.. alın bol bol kucağınıza
3 aydan sonra filan birçok bebekte bitiyor kucak isteği
tabi hepsinde değil bu arada
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

kızlar bebeğim bir aylik oldu akşam saat 6 dan gece 11 kadar falan uyumadan duruyor ki.. durmuyor çok zorlanıyorum kucağıma alıyorum ağlıyor yatırıyorum ağlıyor napacagimi bilmiyorum bazen

kızlar bebeğim bir aylik oldu akşam saat 6 dan gece 11 kadar falan uyumadan duruyor ki.. durmuyor çok zorlanıyorum kucağıma alıyorum ağlıyor yatırıyorum ağlıyor napacagimi bilmiyorum bazen
Gaz problemi aksam baslar. Tam gaz sikayetinin oldugu saatler. Sizde kdndinize dikkat edin. Sutunuzden geciyordur belki ona. 1 aylik olmussa dr kontrol zsmani gelmis. Dr a sikayetlerinizi anlatin muayene ederek daha iyi anlatir sizi

Back
X