Bebegim

Oturması istediği şeye uzanması falan geç oldumu? Yapmadığınız şey için ağlayıp tutturuyomu veya markette bişey isteyip gösteriyomu?
belki sadece fıtratı budur.
Yok canim nerde oyle aglamasi yok israrla bir seyi istemez. Bir seyi cok isterse hemen unutur baska seye gecer.

Bakmazmiyim ben 9 10 aylikken panik etmeye basladim. Doktorum 15 aylik olana kadar beklememi soyledi. 18 aylik olunca onlarda panik oldular. Bugun de bu haberle geldik. Beynine bakilacak. Allah kimsenin cocuguna yasatmasin insallah
Amin.

Panik olmayın lütfen bütün kontrollerini yapsınlar baksınlar inşallah hiçbir şeyi çıkmaz.

Ama lütfen doktora götürme ve takip etme konusunu ihmal etmeyin.

Yok canim nerde oyle aglamasi yok israrla bir seyi istemez. Bir seyi cok isterse hemen unutur baska seye gecer.
Gelişim geriliği sık görülen bişey bence öyle olsa söylerlerdi. Genlerdende olabilir babası veya siz bebekliğinizde nasılmışsınız sordunuzmu hiç?
bence sadece fıtratı bu canı kıymetli belkide sadece :) iyi düşünün iyi olsun inşallah

Birakirmiyiz. Esimde bende cok kotuyuz. Bu belirsizlik bizi maf ediyor.

Başka farklı yanları,dikkatinizi çeken birşeyler var mı?yumruk olayına benzer...Sese tepki?göz teması,odaklanma var mı?

Başka farklı yanları,dikkatinizi çeken birşeyler var mı?yumruk olayına benzer...Sese tepki?göz teması,odaklanma var mı?
Allah razi olsun sizden
Ben kizim'in oyle seyleri yok. Muzik duyunca el cirpar. Evden biri giderse veya yataga giderken bay bay yapar. Sadeceelleri yumruk bir sey alirken alamaz. Demir parmakliklar olurya oraya tutmak icin elini acman lazim benimkisi bunu yapamaz. Kotu seyleri bizi korkutan seyler ayakta durmuyor emeklemiyor hic bir ses cikarmiyor kucaga almami cok istiyor yanliz kalmaktan korkuyor ben bir odadan bir odaya gecerken hep yanimda tasirim meselabir sey yemek istemeyince kafa sallar.hayir hayir der gibi

Ne tuhaf duyuyor ama agzindan ses cikmiyor ayaklarini hissediyor ama ayakta kalamiyor. Ayaklarini gidikliyorum cekiyor ayaga kaldiriyorum hemen oturuyor.

Bebeginizde gelişim geriliği olduğu kesin. Ama bunun neden kaynaklandığını bulmaya çalışacaklardır. Umarım en yakın zamanda neden kaynaklandığı bulunur ve tedavisine başlanır. Rabbim yardımcınız olsun.

Öncelikle gerisim geriligi teshisi zor degildir.yumruk acma konusu her ne kadar norolojik oldugunu dusundursede,beyin tmgrf si bir sey soylemek icin kesin teshisi koymak adina yol gosterici olacaktir...zihinsel geriligi olmadigi kesin olarak verdiginiz ornekler dahilinde yok.3 yasina kadar bu tip durumlarin olmasi rastlanabilir durumlardir....kesinlikle takip edilmesi gerekli.
Kizkardesim yazdiklariniz karsisinda bunlari soyledi bir de ensesinin arkasinda hic hissettirmeden saplak calmaniz karsisinda ne tepki verecek bunu deneyip yazarsaniz ,soruyor da☺

Öncelikle gerisim geriligi teshisi zor degildir.yumruk acma konusu her ne kadar norolojik oldugunu dusundursede,beyin tmgrf si bir sey soylemek icin kesin teshisi koymak adina yol gosterici olacaktir...zihinsel geriligi olmadigi kesin olarak verdiginiz ornekler dahilinde yok.3 yasina kadar bu tip durumlarin olmasi rastlanabilir durumlardir....kesinlikle takip edilmesi gerekli.
Kizkardesim yazdiklariniz karsisinda bunlari soyledi bir de ensesinin arkasinda hic hissettirmeden saplak calmaniz karsisinda ne tepki verecek bunu deneyip yazarsaniz ,soruyor da☺
Hemen yarin sabah deneyip yazacagim size. Simdi uyuyor.

Ailede stres yok anladigim kadariyla,bir kavga,bir travmatik olaya tanik oldu mu diye soruyor.....ben bu kızi buraya uye yapamadim birturl
Yok oyle bir sey cok sukur. Allah ne derdiniz varsa derman versin size. Beni bir nebze olsun rahatlattiniz.

üşengeçtir belki biraz minnak kız, inşallah öyledir. Bye byr alkış falan yapıyormuş madem

Bebeginizde gelişim geriliği olduğu kesin. Ama bunun neden kaynaklandığını bulmaya çalışacaklardır. Umarım en yakın zamanda neden kaynaklandığı bulunur ve tedavisine başlanır. Rabbim yardımcınız olsun.
Insallah bulunur bu belirsizlik cok zormus. Neyi var hemen bilmek istiyor insan.

Yok oyle bir sey cok sukur. Allah ne derdiniz varsa derman versin size. Beni bir nebze olsun rahatlattiniz.
Amin hepimizin insallah.....gec girebilirim buralara ama takipteyim mutlaka....kizinizi nolur yerime koklayyarak opun....benim de oglum 16 aylik,rabbim cumlemizin evladini korusun acilarini gostermesin uyuz hala adimlar atsada yurumuyo....bunlar buyuyene kadar rahat yok bize...dert etmeyin her zaman icin sorun ne olursa olsun ilk teshis erken olursa her zaman mutlu sondur unutmayin.....

Insallah bulunur bu belirsizlik cok zormus. Neyi var hemen bilmek istiyor insan.

Amin hepimizin insallah.....gec girebilirim buralara ama takipteyim mutlaka....kizinizi nolur yerime koklayyarak opun....benim de oglum 16 aylik,rabbim cumlemizin evladini korusun acilarini gostermesin uyuz hala adimlar atsada yurumuyo....bunlar buyuyene kadar rahat yok bize...dert etmeyin her zaman icin sorun ne olursa olsun ilk teshis erken olursa her zaman mutlu sondur unutmayin.....
Ne guzel sizinki adim atiyor. Masallah benimkisi onuda yapmiyor. Bugun cok ugrastim adim atmayi bile bilmiyor.haklisiniz beterin beteri var. Nede olsa insan yakistiramiyor. Allah butun bebeklere sifa versin benimkisinede. Yarin ilk is beyin tomografisi icin rdv almak.

Ne guzel sizinki adim atiyor. Masallah benimkisi onuda yapmiyor. Bugun cok ugrastim adim atmayi bile bilmiyor.haklisiniz beterin beteri var. Nede olsa insan yakistiramiyor. Allah butun bebeklere sifa versin benimkisinede. Yarin ilk is beyin tomografisi icin rdv almak.
Bazi seyler daha soracakti siz gec donunce yazamadim onlarida yarin birebir sorarim size,saplaktan sonra☺hadi guzel bir uyku cekin,ona güvenin ve asla karamsar olmayın...yarin grsrz .....

Back
X