Çocuk Hastalıkları Bebeğimde alerji var. İzmirden arkadaşlar doktor önerirmisiniz lütfen?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Hopeandwhite

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2015
247
112
103
Bebeğimde egzama çıktı :110: doktor yediğim şeylerden birinin alerji yapabileceğini sütten geçebileceğini söyledi. Bacaklarında vardı poposunda da çıktı ve malesef kulak arkasında da var artık. Krem falan fayda etmiyor yediğini dikkat ediyorum gene bulamıyoruz. Daha 5 buçuk aylık. İzmir de bildiğiniz iyi bir doktor varsa söylermisiniz lütfen?

Yediklerinize dikkat edin.
3 günlük diyetler halinde mesela süt urunlerini yemeyin tepkisine bakin.
Sonra meyvelerde sonra proteinde...

Acikcasi izmirde bir doktor oneremeyecegim. Ic anadolu da yasiyor olsaydiniz cok iyi bir prof tavsiye edebilirdim.

Yediklerinize dikkat edin.
3 günlük diyetler halinde mesela süt urunlerini yemeyin tepkisine bakin.
Sonra meyvelerde sonra proteinde...

Acikcasi izmirde bir doktor oneremeyecegim. Ic anadolu da yasiyor olsaydiniz cok iyi bir prof tavsiye edebilirdim.
Yediklerimle çözemiyorum malesef hatta gittiğim doktorun eşi de doktor ve çocuklarında var o da aynı durumda. Malesef batıdayım. Çok teşekkür ederim.

Yediklerimle çözemiyorum malesef hatta gittiğim doktorun eşi de doktor ve çocuklarında var o da aynı durumda. Malesef batıdayım. Çok teşekkür ederim.

Benim kardesim de coklu gıda alerjisi var.
Kan testinde çıkmıyor ancak yedikleriyle ölçtügümuzde beri alerji oldugunu tespit ettiler.

Tıp fakultesinde immunoloji bölümüne başvurun normal bir çocuk doktorundan daha cok yardimci olurlar.

Bebeğimde egzama çıktı :110: doktor yediğim şeylerden birinin alerji yapabileceğini sütten geçebileceğini söyledi. Bacaklarında vardı poposunda da çıktı ve malesef kulak arkasında da var artık. Krem falan fayda etmiyor yediğini dikkat ediyorum gene bulamıyoruz. Daha 5 buçuk aylık. İzmir de bildiğiniz iyi bir doktor varsa söylermisiniz lütfen?

Çocuk doktoruna götürmeniz size cok fayda sağlamaz tam sağlıklı sonuca ulaşmazsınız .Tip fakültesi gibi bi hastanenin cocuk immünoloji ve alerji bolumune gitmelisiniz.

asagi yukari ayni donemde sirtinda egzama cikti kizimin. ben kullandigim cilt urunlerine bagladim gercekten de oyleymis. birkac kere mustela kullandim ondan sonra cikti. degistirince azalarak gecti. bir de o acidan baksaniz. cocuk drunun yaninda bi cildiyeye d gosterin isterseniz.

Öncelikle kullandığınız deterjan, yumuşatıcı, şampuan, bebe yağı, krem, kıyafetlerin cinsi gibi şeylerde bir deneyin. Kortizonlu kremler daha da kötü yapabiliyor bazen. İnternette sorulara cevap veren çocuk doktoru Kadir Tuğcu ya da bir sorun bakalım ne diyecek.

Cok mu sicak tutuyorsunuz acaba ondan olabilir.kadir tugcuyu ben de tavsiye ederim.oglum 5 aylikken yanaklari kirmizi olmustu ben o siteye baktim ince giydirdim ve bir de krem onermisti hatirlamiyorum oyle gecmisti

Benim kardesim de coklu gıda alerjisi var.
Kan testinde çıkmıyor ancak yedikleriyle ölçtügümuzde beri alerji oldugunu tespit ettiler.

Tıp fakultesinde immunoloji bölümüne başvurun normal bir çocuk doktorundan daha cok yardimci olurlar.
Tıp fakültesine gitmeyi düşünüyorum bende sadece oradaki yoğunluk ve her şeyi didik didik etmeleri korkutuyor beni.

Cok mu sicak tutuyorsunuz acaba ondan olabilir.kadir tugcuyu ben de tavsiye ederim.oglum 5 aylikken yanaklari kirmizi olmustu ben o siteye baktim ince giydirdim ve bir de krem onermisti hatirlamiyorum oyle gecmisti[/QUOTE
Yok çok sıcak tutmuyorum şimdi kış olduğundan incede giydireniyorum malesef. Ben de bakarım siteye teşekkür ederim

Öncelikle kullandığınız deterjan, yumuşatıcı, şampuan, bebe yağı, krem, kıyafetlerin cinsi gibi şeylerde bir deneyin. Kortizonlu kremler daha da kötü yapabiliyor bazen. İnternette sorulara cevap veren çocuk doktoru Kadir Tuğcu ya da bir sorun bakalım ne diyecek.
Şampuan deterjan vs değiştirdim hepsini. Kortizonlu kremde kullanmıyoruz. Siteye bakıcam teşekkür ederim.

asagi yukari ayni donemde sirtinda egzama cikti kizimin. ben kullandigim cilt urunlerine bagladim gercekten de oyleymis. birkac kere mustela kullandim ondan sonra cikti. degistirince azalarak gecti. bir de o acidan baksaniz. cocuk drunun yaninda bi cildiyeye d gosterin isterseniz.
Ben cilt kremi kullanmadım hiç bebeğime bu egzama illetinden sonra mecbur başladık kuruluk yapıyor diye. Gerekirse cildiyeye de gidicem artık

Back
X