Bebeğimde down süphesi

Konu sahibesi ne dersek diyelim içindeki yangını elbette söndüremeyiz.
Ama her ne olurda annesin, ve çok güzel bir annesin.
İlk duydugundaki hislerin bile çok düşünceli bir anne olacağını gösteriyor senin.
Dua edecegim siz ve diger tüm anneler için.

bahçecide embriyo başına 350 euro

ancak bu testlerde bile yanılma %2 var dr bu testlerden geçen embriyo transfer edip tutsa bile 2li 3lü-4lü testleri yaptırmamızı istiyor

Gebelik oluştuktan sonra 8. haftada hormany testi var kandan bakılıyor
o %100 sonuç veriyor
Ense kalınlıgı çıktıgında o testleri yaptırcaktım ama kötü çıkacagını biliyordum birde daha bikaç ay öncesinde 9 haftalık bebegimi kaybettim kürtaj oldum kaybetmeye gücüm yoktu inan :(

Eşim ve bana genetik test yapıldı. Genetik doktoruna sordum bunlar para tuzagı dedi :KK43: yaptırma sizde birşey yok dedi
canım siz kromozam testini yaptırdınız sanırım eşinle ona bakarak dr bunu dedi
benim drumda genetik istemedi ben ikinci çocuğum için tüp bebek deniyorum oğlum normal gebelik ile olmuştu

Ense kalınlıgı çıktıgında o testleri yaptırcaktım ama kötü çıkacagını biliyordum birde daha bikaç ay öncesinde 9 haftalık bebegimi kaybettim kürtaj oldum kaybetmeye gücüm yoktu inan :KK43:
Est kimse seni yargılayamaz.
Ense kalınlıgı çıktıgında eger aldırmayı düşünmediyseniz zaten sizin için beklenen bir bebekti.
Ama size bu para tuzagı diyen doktora gidip dedigi bir laf yüzünden suan bu durumda oldugunuzu deseniz olmaz mı ?

33 haftalık bebeğim dogdu. Şuan küvezde 11 günlük ve down sendromu şüphesi var çok üzgünüm nasıl bir acı anlatamam , doktor gözler çekik burun basık ve elinde simian çizgisi oldugunu söyledi genetik testten sonra belli olacagını söylüyor, rabbim kimseye yaşatmasın bu şekilde şüphesi olup normal olan varmı arkadaşlar lütfen yardımcı olun
Rabbim sağlık şifa versin güzel minik yavruna umarım çok ama çok sağlıklıdır ve daha da iyi olursunuz Allah yardımcın destekçin olsun

Down en geliştirilebilir engeldir korkmayın üzüntünüzü anlarım ben de hamilelikte böyle bi şüphe yaşadım..
Bir arkadaşımızın oğluna cücelik teşhisi kondu hamileyken doğdu yine aynı teşhis konuldu iki ay sonra genetikçiye gittiler çocuk sapasağlam çıktı dış görünüş yanıltıcı olabiliyor

Est kimse seni yargılayamaz.
Ense kalınlıgı çıktıgında eger aldırmayı düşünmediyseniz zaten sizin için beklenen bir bebekti.
Ama size bu para tuzagı diyen doktora gidip dedigi bir laf yüzünden suan bu durumda oldugunuzu deseniz olmaz mı ?
Okadar çok doktora gittimki hepside saglıklı bebek dedi eve güle oynaya geldim , desem ne olurki artık onların umrundamı benim düştüğüm durum

Down en geliştirilebilir engeldir korkmayın üzüntünüzü anlarım ben de hamilelikte böyle bi şüphe yaşadım..
Bir arkadaşımızın oğluna cücelik teşhisi kondu hamileyken doğdu yine aynı teşhis konuldu iki ay sonra genetikçiye gittiler çocuk sapasağlam çıktı dış görünüş yanıltıcı olabiliyor
İnşallahhhh keşke bir mucize olsa bu rüya olsa

Tup bebekte en saglikli yumurta ve sperm seciliyor diye biliyorum. Rabbim evladindan yana yuzunu guldursun insallah.

İnş doktorlar yanılırlar . İnş hiç bişe çıkmaz evladın da . Dua edelim biz . Sen içini ferah tutmaya bak . Rabim elbet yardım eder

Doktorlar sağlıklı bebek dedi diyorsunuz ama ense kalınlığı görülmüş yani beklenen bir sonuç.

Ayrıca o testler para tuzağı diyen doktora söyleyecek sözüm yok. Nasıl emin konuştu sağlıklı diye? Anne kanının fetal DNA analizi var %99 sonuç veriyor. Ve düşük riski yok.

Umarım mümkün olan en az rahatsızlıkla hastaneden taburcu olup evinize dönersiniz.

33 haftalık bebeğim dogdu. Şuan küvezde 11 günlük ve down sendromu şüphesi var çok üzgünüm nasıl bir acı anlatamam , doktor gözler çekik burun basık ve elinde simian çizgisi oldugunu söyledi genetik testten sonra belli olacagını söylüyor, rabbim kimseye yaşatmasın bu şekilde şüphesi olup normal olan varmı arkadaşlar lütfen yardımcı olun
Allah acil şifalar versin.Sağlıkla kucağınıza alıp hastaneden çıkarsın.Rabbim size bağışlasın güç kuvvet versin size Harika bir anne olmuşsunuz bebeğinize çok güzel bakıcaksınız.

Allah acil şifalar versin.Sağlıkla kucağınıza alıp hastaneden çıkarsın.Rabbim size bağışlasın güç kuvvet versin size Harika bir anne olmuşsunuz bebeğinize çok güzel bakıcaksınız.

Çok özür dileyerek soruyorum.
Tüp bebeklerde genel olarak bazı testler yapılmadan transfer yapılıyor mu ?
Anomaliler sanırım önceden saptanıyordu diye biliyordum.
hayir yapilmiyor benim kizim tup bebekle oldu oncesinde her hangi bir test yapilmamisti yapilsaydi mutlaka bilgimiz olurdu.sanirim istege bagli ekstra ucret iceren testler bunlar

Canım hamileyken down sendromu olduğunu bilseydin aldıracak miydin? Rabbim öyle uygun gördü Demek ki. Ayrıca dakikalar sonrasına garantimiz var mı? Başımdan geçtiği için böyle konusabiliyorum. O kadar sağlıklı bir hamilelik geçirdim ki önden gidiyordu gelişimi. Ama doğumda kalbi durdu beyne oksijen gitmediği için engelli oldu evladım. Demek istediğim Rabbimden gelen herşey bizler için. Sabırlar diliyorum inşallah sağlıkla taburcu olursunuz

Back
X