Bebeğimde down süphesi

32 haftalik dogan bebeginizi mi kaybettiniz cok uzuldum ya size uzmuyecekse o haftalarda olan bebekler dogarsa yasar neden kaybettiniz cok uzuldum baska bir rahatsizligimi vardi.
Erken doğması sorun değildi cnm anne karnında plesantadan ayrılmış ölmüş yani ölü doğum yaptım. Doğduktan sonra kalp masajı ile tutundu hayata ama zihinsel ve bedensel engeli kaldı 1 yıl yaşadı. Sürekli yoğun bakımda kaldı :( keşke yaşasaydı da sırtımda tasirdim diyorum ama vardır Rabbimin bildiği...

Cok gecmis olsun ve bebeginiz hayirli olsun... Umarim Allah gonlunuze gore verir ama ne olursa olsun orda minicik bir melek var sizin sevginize, ilginize muhtac. Tabi ki down sendromu olursa uzulursunuz, herkes saglikli bir bebek ister ama Allah size cok ozel bir melek vermis, sizi secmis...

Testler %100 sonuc vermiyor maalesef ama tip ta cok gelisti. Butun sayfalari okuyamadim belki yazan vardir ama birde ben yazayim belki bilmeyenler vardir, riskleri aza indirmek icin, Harmony diye bir test var Amniyosentez kadar guvenli nerdeyse ama onun gibi riskli degil. Kan alinip yapiliyor, hem cok erken cinsiyeti tespit ediyor hem de bu tarama testlerine gerek kalmiyor. Amerika da rutin yapiliyor ama bildigim kadariyla Turkiye de ozel. Belki riskli gebeliklerde anne adaylari maddi durumlari el veriyorsa doktorlarindan isteyebilirler.

Oyyy kuzudur ooo baldır o
Allah bağışlasın.
Ne çıkarsa çıksın evlat evlattır
İnşallah güzel haberini alırsınız.

Erken doğması sorun değildi cnm anne karnında plesantadan ayrılmış ölmüş yani ölü doğum yaptım. Doğduktan sonra kalp masajı ile tutundu hayata ama zihinsel ve bedensel engeli kaldı 1 yıl yaşadı. Sürekli yoğun bakımda kaldı :KK43: keşke yaşasaydı da sırtımda tasirdim diyorum ama vardır Rabbimin bildiği...
Allah rahmet eylesin melek oldu o annesi rabbim size sabırlar versin sizler seçilmiş özel annelersiniz...

33 haftalık bebeğim dogdu. Şuan küvezde 11 günlük ve down sendromu şüphesi var çok üzgünüm nasıl bir acı anlatamam , doktor gözler çekik burun basık ve elinde simian çizgisi oldugunu söyledi genetik testten sonra belli olacagını söylüyor, rabbim kimseye yaşatmasın bu şekilde şüphesi olup normal olan varmı arkadaşlar lütfen yardımcı olun
Canım bi anne olarak seni çok iyi anlıyorum..ateş düştüğü yeri yakıyor..ne kadar üzülme desek de içinde fırtınalar kopuyor yangınlar yanıyor biliyorum inşallah doktor yanılır rabbim mucizesini gösterir...benim oğlum da tek böbrekli doğdu o lohusa halimle perişan oldum intiharın eşiğinden döndüm siz çok güçlü bir annesiniz ben sizin kadar güçlü olamadım rabbim daha da güç versin size..

Bnm ablam hamileyken burun kemigi görünmüyor down sendromlu olablr denmisti ama dogumdan sonra normal oldu

Çok özür dilerim ama keşke test yaptırsaydınız hamileyken, bir risk varsa şimdiki kadar şok olmazdınız. Kendinizi hazırlardınız, bebişinizle daha iyi ilgilenirdiniz.
"Doktorlar test istiyorsa vardır bir bildikleri " neden diyemiyoruz Türk kadınları olarak anlamıyorum. Tevekkül evet önemli ama bilime de güvenmek gerek.
İnşallah normal çıkar sonuçlar.
Bu arada instagram'da İnci var down sendromlu. Dünyanın et tatlı bebeklerinden bence. Bir göz atın isterseniz, annesi çok bilinçli ve sevgi dolu.

Çok özür dilerim ama keşke test yaptırsaydınız hamileyken, bir risk varsa şimdiki kadar şok olmazdınız. Kendinizi hazırlardınız, bebişinizle daha iyi ilgilenirdiniz.
"Doktorlar test istiyorsa vardır bir bildikleri " neden diyemiyoruz Türk kadınları olarak anlamıyorum. Tevekkül evet önemli ama bilime de güvenmek gerek.
İnşallah normal çıkar sonuçlar.
Bu arada instagram'da İnci var down sendromlu. Dünyanın et tatlı bebeklerinden bence. Bir göz atın isterseniz, annesi çok bilinçli ve sevgi dolu.
evet bende yapilmasindan yanayim ama genelde konustugum kisiler bana katilmiyor tepki veriyorlar bilsem aldircakmiyim,yinede aldirmam yaptirmama gerek yok diyorlar ama insanin onceden bilmesi ona gore hazirlanmasi daha onemli

Tabikide gönül isterdiki normal olsun.insallahda normaldir
Diğer durum söz konusuysa kendini telkin edecek elbette biseyler bulmalısın
En önemlisi onlar dünyanın en masum melekleri ve Allah onuları cennetin anahtarı olarak ailelerine emanet ediyor.
Elbetteki zor bir durum
Allahım bu durumdaki annelerin yüreğine bir sakınlık verir inş.

33 haftalık bebeğim dogdu. Şuan küvezde 11 günlük ve down sendromu şüphesi var çok üzgünüm nasıl bir acı anlatamam , doktor gözler çekik burun basık ve elinde simian çizgisi oldugunu söyledi genetik testten sonra belli olacagını söylüyor, rabbim kimseye yaşatmasın bu şekilde şüphesi olup normal olan varmı arkadaşlar lütfen yardımcı olun

Canim benim arkadasimada ayni senin gibi oldu cok guzel bir bebekti ki beyaz tenli gozleri burnundan yola cikarak downlu dedi cocuk doktiru kesin konustu hatta o arkadasim cok uzuldu oyleki testler 20 gun mu ne uzun surede cikiyor her gun aglayarak meme vermus ve sonuc testler negatif cocuk masalllah saglikli ve cok guzel bir cocuk reklamlara ciksa yildiz olur.arkadasim ve eai de renkli gozlu beyaz tenli eger aizdede boyke bir durum varsa hic uzulme kesin hatadir
Uzulme lutfen allaha dua et ewladina saglik versin insallah da o doktir gibi yanilmustir soyleyen.arkadasimin doktoru tecrubesiz de degildi bulundugumuz sehirde gayette tecrubeli bir doktor

Canim benim arkadasimada ayni senin gibi oldu cok guzel bir bebekti ki beyaz tenli gozleri burnundan yola cikarak downlu dedi cocuk doktiru kesin konustu hatta o arkadasim cok uzuldu oyleki testler 20 gun mu ne uzun surede cikiyor her gun aglayarak meme vermus ve sonuc testler negatif cocuk masalllah saglikli ve cok guzel bir cocuk reklamlara ciksa yildiz olur.arkadasim ve eai de renkli gozlu beyaz tenli eger aizdede boyke bir durum varsa hic uzulme kesin hatadir
Uzulme lutfen allaha dua et ewladina saglik versin insallah da o doktir gibi yanilmustir soyleyen.arkadasimin doktoru tecrubesiz de degildi bulundugumuz sehirde gayette tecrubeli bir doktor
Keşke canım oyle bir mucize olsa diger sıkıntılarıda sona erse dünyaya yeniden gelmiş gibi olurdum

Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı uzun ömür versin inşallah. Bizim ikili ve dörtlü testimizde down riski yüksek çıkmıştı. Karadenizin en iyi Profunda detaylı ultrason yaptırmıştık. O anlatmıştı. Yeğeninin çocuğu doğduğunda kendisinin down sendromlu olduğunu düşündüğünü ve sonra sağlıklı olduğunu filan anlatmıştı. İnşallah sağlıklıdır yavrunuz ama şayet değilse siz Allahtan bir bebek istemiş, Allah size bir melek göndermiştir.

Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı uzun ömür versin inşallah. Bizim ikili ve dörtlü testimizde down riski yüksek çıkmıştı. Karadenizin en iyi Profunda detaylı ultrason yaptırmıştık. O anlatmıştı. Yeğeninin çocuğu doğduğunda kendisinin down sendromlu olduğunu düşündüğünü ve sonra sağlıklı olduğunu filan anlatmıştı. İnşallah sağlıklıdır yavrunuz ama şayet değilse siz Allahtan bir bebek istemiş, Allah size bir melek göndermiştir.
Evet canım minicik melegim var rabbim onu kimseye muhtac etmesin kötü gün göstermesin inşallah bütün dünyadaki masum bebeklerimizi rabbim korusun

2 li tarama yapılmadı mı

O kadar testten birşey çıkmadı yeni mi çıktı yani pek inanılır gibi değil.Yüreğinizi ferah tutun inşallah sağlıklı bir bebektir.Down sendromlu bir bebek olsa bile o hep bir melek gibi tertemiz kalacak buda çok büyük bir şans hep tatlı kalacak.

Erken doğması sorun değildi cnm anne karnında plesantadan ayrılmış ölmüş yani ölü doğum yaptım. Doğduktan sonra kalp masajı ile tutundu hayata ama zihinsel ve bedensel engeli kaldı 1 yıl yaşadı. Sürekli yoğun bakımda kaldı :KK43: keşke yaşasaydı da sırtımda tasirdim diyorum ama vardır Rabbimin bildiği...
Allah ın vardır bildiği cnm meleklerimiz cennette bize şefehatçı olacaklar

Back
X