Bebeğimde down süphesi

Inşallah cnm inşallah. Sizin de mi var böyle bir açınız?
İlk bebeğimi 5 aylık erken Doğumla kaybettik eşimde kromozom bozukluğu var bundan ötürü çocuğum özel çocuk olarak doğabilir

Allah yardımcın olsun Allahım şifasını versin inşallah sonuçlar iyi çıkar hamileyken test yaptirmamismiydiniz.

doktor istemiyor cihazları koparacak nerdeyse diyor kollarını sarmışlar :KK43:

Bu cumleye bittim.
Gozlerim doldu otobuste.
Hersey bu cumlede sakli.
O oylesine guclu bir bebek ki!
Yasamak istiyor!
Annesini onun sutunu sicacik kollarini istiyor!
Down veya degil, kimin umrumda???
O senin evladin!

Bu cumleye bittim.
Gozlerim doldu otobuste.
Hersey bu cumlede sakli.
O oylesine guclu bir bebek ki!
Yasamak istiyor!
Annesini onun sutunu sicacik kollarini istiyor!
Down veya degil, kimin umrumda???
O senin evladin!
Aynen öyle canım, gözümde öyle güzelki öyle masumki minicik herşeyi bütün vucudu zerresine kadar çok güzel

Hayırlı olsun öncelikle, Allah analı babalı büyütsün. :)
Simian çizgisi maalesef ki Down Sendromunun tipik bir göstergesi olarak biliniyor... Tabi ki en doğru ve kesin bilgiyi test sonuçlarından öğreneceksiniz. Maalesef dememin sebebi ise sizin üzülebilecek olma ihtimaliniz içindi. Yokse bence asla üzülmenizi gerektirecek bir durum yok. Çünkü eğer Down Sendromu ile doğmuşsa bebeğiniz, bu onun kalbinin içi sevgi dolu,daima mutlu ve merhametli bir insan olacağını gösterir. :) yani çok güzel bir insan olacağını...
:KK200:

Instagramda birdownhikayesisureyya yı takip et cnm inanki önyargilarindan kurtulursun. Yinede insallah bebeginin testleri normal cikar ama cikmazsada dunyanin sonu degil gule gule buyut❤

İkili de risk belli oluyor aslında ama yaptirmadiniz sanırım.İnsallah değildir ama öyleyse de özel bir çocuğunuz var özel bir annesiniz .
Merhaba 2li test sadece tahmin boyutunda kesinliği yok benim bebeğime 1.50 oranı down çıkmıştı kızım sağlıklı bu test sadece para tuzağı. gamzelii34 gamzelii34 Allahım bebeğine güç ve sağlık versin yardımcın olsun

Back
X