- 11 Eylül 2025
- 7
- 2
- 1
- 23
- Konu Sahibi gencbiryenianne
Merhabalar arkadaşlar, 2 aylık olmak üzere olan bir bebegim var. Normalde o kadar uslu ve sakin bir bebek ki maşallah, şimdilerde iyice aktif ve oyuncu da olmaya başladı. Fakat bebegim ilk dogdugu zaman kakasını ve gazını kendi çıkabiliyordu. Şimdilerde desteksiz yapamıyordu hep yardımcı oluyordum masajla oturur gibi tutarak. Kakası bana hep biraz sıvı gibi görünüyor, geçen mukus ve azıcık kan gördüm doktora randevu var diye gitmedim araştırdım süt alerjisi olabilir diye süt ürünü tüketmeyi 3 4 gün kestim. Rahatladı gibi, kendisi uğraşıp yapıyor, gazı da bisiklet hareket ile direkt çıkarıyorum. Sonra 2 gün gazı aşırı fazlalaştı düşündüm ne yedim diye, pilav tavuk, gibi şeyler yemiştim. Dün yine tavuk yedim yine aynı oldu. Kakası normal şimdi. Süt degil de acaba cocuga gaz yapıcı seyler mi yedim diyorum, döküntü vs yok. Konak var. Kuruluk vardı cildinde nemlendirici yapıyorum. Her gün başka Bir Yazı okuyorum ve kafam karışıyor. Çok evham yapmak da istemiyorum. Kayınvalidem her çocukta olur, yemek seçme, alerjisi artar yemek yemez büyüyünce, o senin parçan endişelenme dedi süt konusunda. 5 gün sonra kontrolü var bakalim. Ama önerilerinize açığım tek başıma bakıyorum, annem hayatta değil kayınvalidem uzakta sadece mesajla görüşüyorum..