- 15 Aralık 2009
- 198
- 141
- 103
- Konu Sahibi makbulecelik34
-
doktor 6 ögünlük yemek listesi verdi onu yiyorum ton balığı almıştım gün içinde süt yoğurt falan tükettiğim için acaba zehirlenme olur mu diye korkuyoum.
bide acaba balık yağı alsam mı??
Arkadaşım seninle kader arkadaşıyızBenimde 26.haftaya kadar kordonun her iki tarafındada çentik vardı.26.haftadan sonra bir tarafı açıldı ama sol tarafta hala çentik var.Benim bebeğimde beslenemiyor.Öncelikle tuza çok çok dikkat et.Mümkün olduğunca tuzsuz tüketmeye çalış çünkü bu rahatsızlıkta tuzlu tüketim tansiyonu yükseltiyor ve Allah korusun gebelik zehirlenmesine kadar gidebiliyor.Bebişini nasıl besleyeceğin konusuna gelince:muzlu süt iç.Rondoda muzla tam yağlı sütü karıştır gün içinde iç.Geceleri aç karnına veya sabah aç karna MUHAKKAK pekmez ye ama iyi bir pekmez bulmanı tavsiye ederim.Köyden falan el yapımı olursa çok iyi olur.Ben pekmezle iki haftada yarım kilo aldırdım oğluma:) Yalnız pekmezi süt, süt ürünleri ve demir hapıyla bir arada almaman gerekiyor.Sonra badem ceviz yumurta yoğurtu ihmal etme.Bugün kontrolden geldim.Biz şuan 35+3teyiz 2.480 grammış oğlum.Tombul bebek değil ama kordonda çentiğe rağmen haftasıyla uyumlu dedi doktorumuz.Bu arada sana nasıl bir beslenme programı verdiler?
banada 2 doktor ısrarla kan hapıyla pekmezi yakın zamanda al dedi.hatta aile hekimimde.bende kan ilacımı alıyorum 10 dk sonra pekmez içiyorum.iyi gidiyor şimdilik çok şükür
Valla banada doktorum demir ilacından ayrı al dedi.Doktorlarda şaşırdı heraldedoktora soracağüım bende pazrtesi günü bi gideyim bakalım benim doktorum ne diyecek merak ettim bende nette hep pekmezi demir ilacından ayrı tüketin falan diyor....
Benim çentik olan tarafta nadiren ağrı oluyor o da anlık.Birden bir ağrı giriyor ve bir iki dakika sürüyor.Son zamanlar artık bebişlere iyi bakmak lazım.İnşallah seninkide farkı kapatır.Bende bir ara boşlamıştım hemen gerilemişti bebeğimbide kahvaltıdan hemen sonra vitamin ilacını son ara ögünden iki saat sonrada demir ilacını içip yatıyorum...
bi ara eşim sahura kalktığında bende 2 kaşık keçiboynuzu pekmezi içiyorrdum ara vermiştim içmeye devam..
Dün 35+3tüm ve bebeğimde tam 35 görünüyor.Doktorum sınır ama çentiğe rağmen iyi dedi.Muzlu süte yüklen dedi.Bakalım bu haftada onu ekledik menüyetamam canım doktor dönüşü hemen yazacağım inşallah büyümüştür bebişim...
senin şuanda normal hafta ve bebeğin büyüklük haftası ne
benim 37 haftamdayım ama gelişimi 34 te kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?