Bebegimde Hiperekojen barsak :(((

minikPrensim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2010
8.920
315
163
Merhaba arkadaslar 19+4 gunluk hamileyim 18 haftalikken bebegimde 3 grade hiperekojen barsak goruldu bebegimde baska turde sorun yok sukur canimi sikan bu durum normal bebeklerdede down sendromlu bebeklerdede gorulebiliyormus
14 ocakta ozelde 18 ocakta devlette randevum var takip edilmesi icin

1. Trim taramada 1/666down sendromu riski yaziyor raporda basina gelen bebegini saglikli sekilde kucagina alan varsa lutfen yazsin :(((

Kimse yokmu bunu yasayan yada etrafinda olan dr amniyosentez yaptir diyor ama bir kac kisi %90 bebek ölur diye korkutuyor benii

Harmony testi yaptırın 0 risk sizin kaninizi alip bakılıyor % 99 doğruluk psyiyla bakıyorlar. Ben yaptırmıştim.

Harmony riski şu Amerika'ya gönderilen test mi? Bana 2000 lira demişlerdi. Bende korkuyorum o testin sonucundan o yüzden yaptırmak istemiyorum. Çünkü olsa da Nasıl kıyıp aldırcaz :( Allah razı gelir mi ya Allah ona güvendiğimiz için Normal çocuk verirse

amniyosemtez çok büyük risk. amniyosentezde downlu olduğu ortaya çıkarsa aldıracak misiniz ?
Devlet hastanesi hemen amniyosentez randevusu verdi ama ben yaptiramadim 18 ocakta detayli ultrason cekilecek aldirip aldirmama konusunda yorum yapmicam cok zor bir durum insallah bana boyle bir soru sorulmaz ozeldeki dr bana bagirsaktaki parlaklik tek basina kesin down sendromlu dogacak demiyorum 666 da 1 risk var dedi ama insan yine korkuyor ben inaniyorum bebegim saglikli bu detaylilar iyi ciksin baska test falan yaptirmicam yeteri kadar yiprandim :(

Harmony riski şu Amerika'ya gönderilen test mi? Bana 2000 lira demişlerdi. Bende korkuyorum o testin sonucundan o yüzden yaptırmak istemiyorum. Çünkü olsa da Nasıl kıyıp aldırcaz :KK43: Allah razı gelir mi ya Allah ona güvendiğimiz için Normal çocuk verirse
Insallah saglikli bebeklerimiz olur allah kimseyi evladiyla sinamasin

Amin Allah Hakkı'mızda hayırlı olan neyse onu versin. Benim de en Korktuğum ayrıntılı ultrason umarım hepimizin herşeyi sağlam ve düzgün çıkar

Back
X