Bebeğimde kötü ağız kokusu

Tubii1802

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2017
839
742
53
35
Merhaba bayanlar bundan 2 hafta önce bebegime corba yedirmistim sonra bi 15 dk sonra birden genirmek isterken corba agzindan burnundan cikti galiba genzi yandi 3 saat durmadan agladi zorla uyuttum ertesi gun grip oldu 1 hafta onla ugrastim ama simdi grip te gecti ama bebegimin genzi hala tikali nefes alamiyo horluyo hapsurunca agliyo. Kotu agiz kokusu var gripken burnu aktiginda hafif siyrik kan geliyordu sizce ne olabilir

Merhaba bayanlar bundan 2 hafta önce bebegime corba yedirmistim sonra bi 15 dk sonra birden genirmek isterken corba agzindan burnundan cikti galiba genzi yandi 3 saat durmadan agladi zorla uyuttum ertesi gun grip oldu 1 hafta onla ugrastim ama simdi grip te gecti ama bebegimin genzi hala tikali nefes alamiyo horluyo hapsurunca agliyo. Kotu agiz kokusu var gripken burnu aktiginda hafif siyrik kan geliyordu sizce ne olabilir
sinuzit olmustur kotu agiz kokusu yapar

bakteriyel enfeksiyonlarda agiz kokusu olabiliyor. Benim cocukta gecen grip gecirdi bittikten sonrada agiz kokusu bir sure devam etti .

Saol canim en azindan bi fikir evet genzi tahriş olmus olabilir

Doktora tekrar gidin hala devam ediyorsa sıkıntınız.. durumu anlatın..

bebek olduğu için bir şey diyemiyorum. doktor demeden siz de yapmayın. burun spreyi verdiyse o da tahriş edebilir, söylenenden çok yada yanlış kullanmış olabilirsiniz.

büyüklerde karbonatlı su yada serum fizyolojik ile temizleyip vazelin-zeytinyağı-keten yağı gibi yumuşatıcı bir şeyi burna az bir şey sürmek iyi geliyor.

Sinuzit agiz kokusu yapiyor ve mide üsutmeside agizini kokutuyor kizim 4.5 yasinda hala burnu akinca agzi kokar corbayla alakasi oldugunu dusunmuyorum

Enfeksiyonlar agiz kokusu yapar. Sanirim genzi dolmus serum fizyolojikle burnunu duzenli acin. Yapacak baska birsey yok. Bir sure sonra kaybolacaktir. Birde lutfen size yapilan yorumlara kotu kelimeler kullanmayin..

Tabikide gittik burun temizleme serumu verdi fis fis verdi dangalak gibi sorular sorma basindan boyle bisey gecenn tecrubeli annelere soruyorm lutfen

Az edep yahu. Sanal diye her istediginizi soyleyemezsiniz. Gercek hayatta boyle konusmak sikar biraz da...

Doktora tekrar gidin hala devam ediyorsa sıkıntınız.. durumu anlatın..

bebek olduğu için bir şey diyemiyorum. doktor demeden siz de yapmayın. burun spreyi verdiyse o da tahriş edebilir, söylenenden çok yada yanlış kullanmış olabilirsiniz.

büyüklerde karbonatlı su yada serum fizyolojik ile temizleyip vazelin-zeytinyağı-keten yağı gibi yumuşatıcı bir şeyi burna az bir şey sürmek iyi geliyor.
Tesekkur ederim tavsiyelerin icin

O yazan kiside cok aşalayici yazmis bence uygulayin falan guzelce yazabilirdi doktora gittinizmi diye sorabilirdi

Yooo burada bir bebeğin sağlığı söz konusu. O arkadaş olmasa ben tepki verecektim "doktordan iyi mi bileceğiz, hemen doktora götür"diye. "Ben zaten götürdüm sadece bunu yaşayan var mı bilmek istiyorum" yazmak bu kadar zor değildi.

Back
X