- 13 Kasım 2018
- 678
- 232
- 33
- Konu Sahibi TubaTuba7994
Muhtemelen erkekYorumlar?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muhtemelen erkekYorumlar?![]()
Usg net değil ama kıza benzettimBana da yorum yapar mısınız lütfen12 +4teyim Kız mı erkek mi sizce Eki Görüntüle 2294955
Nubu gorunmuyor ama kafa yapisi yumusak yuzeyli kiza benziyor saglicakla gelsinBana da yorum yapar mısınız lütfen12 +4teyim Kız mı erkek mi sizce Eki Görüntüle 2294955
Teşekkür ederimNubu gorunmuyor ama kafa yapisi yumusak yuzeyli kiza benziyor saglicakla gelsin
Teşekkür ederimUsg net değil ama kıza benzettim
Kız gibiArkadaslar benim icinde yorum yapabilirseniz çok memnun olurum görüntü çok net değil 11 haftaligiz onumuzdeki hafta ikili tarama testi yapılacakEki Görüntüle 2290094
Sana neye dayanarak erkek yazmisim bilmiyorum usg hic net degil Insallah gonlunden gecen olsunMuhtemelen erkek
Bana mi dediniz acaba cozmedimSana neye dayanarak erkek yazmisim bilmiyorum usg hic net degil Insallah gonlunden gecen olsun
Merhaba kızlar ıyi bayramlar bana da tahmin yapabilir misiniz rica etsem doktor 12 haftalık bebeğim doktorum yüzde 70 kız dedi diğer ay kesin söylerim dedi
[/QUOkizzz
Kız çünkü.Merhaba kızlar ıyi bayramlar bana da tahmin yapabilir misiniz rica etsem doktor 12 haftalık bebeğim doktorum yüzde 70 kız dedi diğer ay kesin söylerim dedi
Merhaba biizimde cinsiyetimize bakarmısınız 12 haftalıkBen bildigimce soyleyim nubu acili duruyor erkek hayirli olsun yine de kesin bakmayin boyle bir seylere ne olur ne olmaz
Cok erken ama nubunu dogru gördüysem erkege benziyorMerhaba biizimde cinsiyetimize bakarmısınız 12 haftalık
Cok erken zaten tahminler yaniltir. 13 haftayi bitirmesi gerekir12.haftanın başındayız aslında 2 li test ultrasyonu bu doktor daha oluşmamış dedi
Canım Aselecemm senın sayende ovulasyon testımı takip ediyordum gebe kaldım sımdıde cinsiyet bekleyişindeyım bir fotoda benden olsun sence nedir ne hissediyorsunCok erken ama nubunu dogru gördüysem erkege benziyor
Hayirli olsun canim. Daha erken diyecegim cinsiyete kesin bakma ama kiz gibi duruyor. 13 haftayi bitirsin bir daha bakalim kesinlesir insallah. Doktor bir sey demedi miCanım Aselecemm senın sayende ovulasyon testımı takip ediyordum gebe kaldım sımdıde cinsiyet bekleyişindeyım bir fotoda benden olsun sence nedir ne hissediyorsun![]()
Sagol canim sende saglıkla dogumunu yap ınsallahHayirli olsun canim. Daha erken diyecegim cinsiyete kesin bakma ama kiz gibi duruyor. 13 haftayi bitirsin bir daha bakalim kesinlesir insallah. Doktor bir sey demedi mi