Çocuk Hastalıkları bebegimde şiddetli kolikk.. :((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

gzmslck

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
96
13
18
35
Kizlar benim bebegime şiddetli kolik dediler.. cok agliyor iki ay yirmi gunluk cogu zaman cok caresiz kaliyorum bu zamana kadar neler yasadik cok zor gecti.. sabahlara kadar ugrasiyoruz uyanik kaldiginda en fazla on bes yirmi dakika oyalayabiliyoruz sonra feryat figan.. nezaman gecer cok korkuyorum uzun sürecek diye kimisi uc aydan sonra azalir diyo kimisi alti ay diyo kimisi bir yas diyo cok korkuyorum hep boyle aglicak diye psikolojim hic iyi degil.. bunu yasayan atlatan varmi neler yasadiniz yazarsaniz cok sevinirim nezaman gecti.. birilerinden biseyler duymaya ihtiyacim dertlesmye ihtiyacim var belki biraz umit olursunuzz.. yardimm kizlarrr.. :((

Kizlar benim bebegime şiddetli kolik dediler.. cok agliyor iki ay yirmi gunluk cogu zaman cok caresiz kaliyorum bu zamana kadar neler yasadik cok zor gecti.. sabahlara kadar ugrasiyoruz uyanik kaldiginda en fazla on bes yirmi dakika oyalayabiliyoruz sonra feryat figan.. nezaman gecer cok korkuyorum uzun sürecek diye kimisi uc aydan sonra azalir diyo kimisi alti ay diyo kimisi bir yas diyo cok korkuyorum hep boyle aglicak diye psikolojim hic iyi degil.. bunu yasayan atlatan varmi neler yasadiniz yazarsaniz cok sevinirim nezaman gecti.. birilerinden biseyler duymaya ihtiyacim dertlesmye ihtiyacim var belki biraz umit olursunuzz.. yardimm kizlarrr.. :KK43:(
canım ben kendi doktorumun tavsiyelerini anlatıcam .çocuğu daima olabildiğince karanlık ve sessiz ortamlarda uyut ki çocuk gece uykusuna alışsın.emzirdikten hemen sonra gazını çıkart en etkili yöntem bebeğin karnını tek dizinin üzerine yatır yavaşca sırtına masaj yap bir kaç dk içinde çıkıyo gazı .gazı çıkmadan uyutmaya çalışma kesinlikle. birde parfüm kullanıyorsan değiştirme bebekler koku değiştiğinde huzursuz olurlarmış annelerini kokudan hissettikleri için.ben bunları yaptım bu dönemi kolay atlattım inşallah işe yarar seninkide.güle güle büyüt bebişini

canım ben kendi doktorumun tavsiyelerini anlatıcam .çocuğu daima olabildiğince karanlık ve sessiz ortamlarda uyut ki çocuk gece uykusuna alışsın.emzirdikten hemen sonra gazını çıkart en etkili yöntem bebeğin karnını tek dizinin üzerine yatır yavaşca sırtına masaj yap bir kaç dk içinde çıkıyo gazı .gazı çıkmadan uyutmaya çalışma kesinlikle. birde parfüm kullanıyorsan değiştirme bebekler koku değiştiğinde huzursuz olurlarmış annelerini kokudan hissettikleri için.ben bunları yaptım bu dönemi kolay atlattım inşallah işe yarar seninkide.güle güle büyüt bebişini

Canim sagol onerilerin icin herseyi deniyorum gazini surekli cikariyorum ama yok bitmiyo gaz.. uyutma desen ayri bi dert.. saatlerce ugras sonra yirmi dakikada uyansinn.. senindemi bebisin kolikti nekadar zamanda gecti..

Canim sagol onerilerin icin herseyi deniyorum gazini surekli cikariyorum ama yok bitmiyo gaz.. uyutma desen ayri bi dert.. saatlerce ugras sonra yirmi dakikada uyansinn.. senindemi bebisin kolikti nekadar zamanda gecti..
ben ilk 40 gün kadar çok zorlandım hep kucağımda sallıyoruz falan filan morarıyodu resmen ağlarken doktorun dediklerini yaptım bide gaz için bitkisel bir şurup kullandık baya faydası oldu şimdi 3 yaşında büyüdü kerata.ben mama takviyesi de yaptım gece yatmadan 2-3 saat uyuyodu emzirince daha sık kalkıyodu benim sütüm az geliyodu zaten ona bağlıyorum

ben ilk 40 gün kadar çok zorlandım hep kucağımda sallıyoruz falan filan morarıyodu resmen ağlarken doktorun dediklerini yaptım bide gaz için bitkisel bir şurup kullandık baya faydası oldu şimdi 3 yaşında büyüdü kerata.ben mama takviyesi de yaptım gece yatmadan 2-3 saat uyuyodu emzirince daha sık kalkıyodu benim sütüm az geliyodu zaten ona bağlıyorum

Ohh ne güzel valla kokocaman olmuş yavrun darisi basima.. bende mama versemmi gece diyorum ama korkuyorumda anne sutunden vazgecer diye bebegin doyuyo diyo doktor kilosu falan cok sukur iyi.. valla napicami sasirdim tek istediğim bugunlerin gecmesi.. bizde bi suru ilac kullandık ama hicbirinin faydasini goremedik siz hangi ilaci kullandınız.. benimde tek umidim en azindan dort aylik olunca gecsin yoksa nasil dayanicam bilmiyorum cok zor..

Ohh ne güzel valla kokocaman olmuş yavrun darisi basima.. bende mama versemmi gece diyorum ama korkuyorumda anne sutunden vazgecer diye bebegin doyuyo diyo doktor kilosu falan cok sukur iyi.. valla napicami sasirdim tek istediğim bugunlerin gecmesi.. bizde bi suru ilac kullandık ama hicbirinin faydasini goremedik siz hangi ilaci kullandınız.. benimde tek umidim en azindan dort aylik olunca gecsin yoksa nasil dayanicam bilmiyorum cok zor..
adını özelden yazarım .doyuyosa başlama hiç mamaya bencede.3-4 aylık olunca geçer zaten üzülmeyin

belki çözüm bulmuşunuzdur ama okuyunca yazmak istedim bebegınız uyku halindeykende memeyi vereblrsınız uyandırmakla boşa ugrasmazsınız boylelıkle

Canım Sab Simplex kullandın mı? Biz onunla atlattık.

buzuki orhan kolik cd`si benim ogluma cok iyi gelmisti.sarkilarini youtubedan bulabilirsiniz.

Back
X