G gurbetxx Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 96 Emoji Skoru 17 Puanlar 38 Yaş 27 1 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi gurbetxx #1 Arkadaşlar lütfen acil yardım edin korkuyorum 7 aylık bebeğimin yanağında sivilce çıktı 2 gündür ucunda iltihap var bebeği böyle olan var mı Eklentiler image.webp 20,7 KB · Görüntüleme: 1.249
Arkadaşlar lütfen acil yardım edin korkuyorum 7 aylık bebeğimin yanağında sivilce çıktı 2 gündür ucunda iltihap var bebeği böyle olan var mı
G guldennnnnn Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 287 Emoji Skoru 50 Puanlar 18 Yaş 32 1 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi gurbetxx #2 gurbetxx .!.: Arkadaşlar lütfen acil yardım edin korkuyorum 7 aylık bebeğimin yanağında sivilce çıktı 2 gündür ucunda iltihap var bebeği böyle olan var mı Genişletmek için tıkla... Böcek ısırması sonrası iltihab olabilir mi
gurbetxx .!.: Arkadaşlar lütfen acil yardım edin korkuyorum 7 aylık bebeğimin yanağında sivilce çıktı 2 gündür ucunda iltihap var bebeği böyle olan var mı Genişletmek için tıkla... Böcek ısırması sonrası iltihab olabilir mi
bebeklinick Ve herseye tepki olarak dünyaya gelmişim♥️ Kayıtlı Üye Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 29.136 En iyi cevaplar 1 Emoji Skoru 42.742 Puanlar 598 1 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi gurbetxx #3 Bocek ısırması sonrası enfekte olmuş Fucıdın krem kullanın Ve doktora gitmenizi onerırım cıbana cevırmeden Sıkmayın kana karısmasın sepsis olmasın
Bocek ısırması sonrası enfekte olmuş Fucıdın krem kullanın Ve doktora gitmenizi onerırım cıbana cevırmeden Sıkmayın kana karısmasın sepsis olmasın