Bebeğimde son günlerde huzursuzluk var

tugba190735

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2024
29
3
6
31
Selam kızlar.5 aylık kız bebeğim var . Son günlerde huzursuzluğumuz başladı. Uyku da düzensizliklerimiz arttı. Oyun oynarken ağlamayan çocuk ağlıyor . Adıyla seslendiğimde tepki vermiyor . Alkış yaptığımda bir an korkuyorz.Ağzından salya akıyor dişlerini kaşıyor . Diş çıkarması mı bilemedim yardımcı olur musunuz ? Bir yandan da acaba Allah korusun otizm belirtisi mi diyorum bilemıyorum ne yapacağımı şaşırdım .

Otizm belirtisi ile ne alaka ben o kısmı anlayamadım.. bebek bu dönem dönem güler, dönem dönem ağlar.. dişleri zorluyor olabilir ufaktan. Sadece ağlamak istiyor da olabilir..

Otizm belirtisi ile ne alaka ben o kısmı anlayamadım.. bebek bu dönem dönem güler, dönem dönem ağlar.. dişleri zorluyor olabilir ufaktan. Sadece ağlamak istiyor da olabilir..
İnternette o kadar çok şey okuyorum ki o yüzden acaba olabilir mi diye insan düşünmeden edemiyor. Kendim zaten sara hastasıyım zor dönemlerden geçtim bebeğime de aynısı olmasını istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…