Çocuk Hastalıkları Bebegimde vajınal yapısıklık başından geçen anneler lütfen yardım edin

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Sermin3694

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2016
1.368
391
123
35
Kızlar bebeğim de vajinal yapuşıklık var krem kullanıyorum ama bu kremı nasıl surmem gerek

Merhaba, gecmis olsun. 20 yil once kiz kardesimde vardi ve kremsiz mudahalesiz acildi zamanla. Ben de cocuktum ne kadar surdu acilmasi bilemiyorum. Umarim kiziniz da cerrahi mudahaleye gerek kalmadan atlatir.

Kızlar bebeğim de vajinal yapuşıklık var krem kullanıyorum ama bu kremı nasıl surmem gerek
sadece ıslak mendil ve pişik önleyicileri sürmemeniz yeterli onlar artırıyor yapışıklığı su ve
hiçbir şey kullanmanıza gerek yok..ıslak mendil ve pişik önleyici kremler artırıyor yapışıklığı..benim kızımda tuvalet eğitimi verince .. yani ıslak mendillerden kurtulunca kendiliğinden açıldı. Duyduğum herkeste kendiliğinden açılıyor kafaya takmayın derim..

Back
X