Lütfen yardım edin

karsubal

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2024
292
111
18
27
Kızlar ben sat hesabına göre 8+2 hamileyim doktora gittim kalp atımı duyulmadı doktorun hesabına göre 6 hafta 6 günlük falanmış bebek geç döllenme mi demek oluyor bu? Yani kalp atışını duymam gerekmez miydi? Crl bakıldı 0.88cm çıktı ama kalp atışı yok 2 farklı hastaneye gittim. Ne diyorsunuz umut var mı bunu yaşayan var mı daha önce? Lütfen okuyan yardımcı olsun🥺

Kızlar ben sat hesabına göre 8+2 hamileyim doktora gittim kalp atımı duyulmadı doktorun hesabına göre 6 hafta 6 günlük falanmış bebek geç döllenme mi demek oluyor bu? Yani kalp atışını duymam gerekmez miydi? Crl bakıldı 0.88cm çıktı ama kalp atışı yok 2 farklı hastaneye gittim. Ne diyorsunuz umut var mı bunu yaşayan var mı daha önce? Lütfen okuyan yardımcı olsun🥺
İçinizi ferah tutun kötü şeyler düşünüp olumsuzu çekmeyin,bebeğiniz de etkilenmesin. Bende geç döllenme oldu son adet tarihine göre 10 haftalık olması gerekiyor mesela ama 8 haftalık bu da yumurtlama gününden kaynaklı. Doktorunuz gelişim geriliği (Allah korusun) vs demediye geç döllenme olmuştur henüz kalp atışını duyamamanız normal. Ben 7 haftalıkken gittim duyamadık çok korktum ve doktorum da anladı endişe etmene gerek yok bazen rahimden,bebeğin pozisyonundan dolayı duyamayabiliriz bu çok normal dedi ve alttan muayene etti duyduk çok şükür. Biz anneler çok evham yapıyoruz fakat hayırlısıysa Allah’ın izniyle her şey ardı ardına oluyor. Sağlıcakla kucağınıza alın inşAllah 🌸

Back