Bebeğimdeki alerji gecici mi?

nurealla

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2023
4
0
16
28
Merhaba bebegi alerji olup da ek gidayla duzelen var mi? Detayli olarak belirtileri yaziyorum...

Dogdugu ilk ay yuzu egzama gibi kizarikti kulagina boynuna kadar bu 45. Gunde geçti bu sefer 2. Ayin basinda kanlı kaka gordum arastirdim besin alerjisi olabilirmis ust uste gormedim ama mukuslu kaka ara ara oluyordu kanda zaten mukusla geliyordu sut urunlerini kesmedim kafama gore diye yapmadim. 10 gun sadece kestim o da ara ara ufak kacamaklar yaptim herhangi bi kanama olmuyordu ilk uc gun nedense tavuk yiyince biraz fazlalasmis kan gordum 10 gunden sonra sut urunlerinden peynir ve cikolata yemeye basladim hafif mukus disinda kan olmadi tavuk yedim ertesi gunu her bezi actigimda kan vardi tavuk kesin gibi sutten emin degilim şu anafilaksi riski korkutuyor beni yarin randevumuz var gazi univ. Sizlere sorum şu?
-Bebeginizde besin alerjisi belirtileri nasildi?
-Kanli kaka surekli oluyormuydu?
-Ve en önemlisi genelde ne zaman geciyor ? Ek gidayla geciyormu? Agizdan verilecek diye tedirginim biraZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…