Çok teşekkür ederim umarım sizin bebeğinizin alerjisi de en kısa sürede geçerCilt tepkili ise anafilaksi ye dikkat edin. Umarım en kısa sürede atlatırsınız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim umarım sizin bebeğinizin alerjisi de en kısa sürede geçerCilt tepkili ise anafilaksi ye dikkat edin. Umarım en kısa sürede atlatırsınız
İnşallah amin. Rica ederım.Çok teşekkür ederim umarım sizin bebeğinizin alerjisi de en kısa sürede geçer![]()
Merhaba, sizin alerji ler ne aşamada. Biz düzeltemiyoruzSizin durumunuz nasıl oldu merak ettim. Alerjisinde gerileme var mı?
Biz 6 aydır ishallerden kurtulmuştuk. Geçen benim yediğim bir şey dokunmuş olacak ki iki gündür ishal. Yani arada bir şeylerin tetikleme durumu oluyor. Hala tüm besinleri denemedik. Ama yol almıştık bayaa. Şimdi yeni besin denemeyi bıraktık. İshalinin düzelmesini bekleyeceğiz ne olduğunu bulmaya çalışacağız. Sizin hala her şeye karşı mı tepkisi var?Merhaba, sizin alerji ler ne aşamada. Biz düzeltemiyoruz
Hangi doktora gidiyorsunuz yazarsanız sevinirimBiz 6 aydır ishallerden kurtulmuştuk. Geçen benim yediğim bir şey dokunmuş olacak ki iki gündür ishal. Yani arada bir şeylerin tetikleme durumu oluyor. Hala tüm besinleri denemedik. Ama yol almıştık bayaa. Şimdi yeni besin denemeyi bıraktık. İshalinin düzelmesini bekleyeceğiz ne olduğunu bulmaya çalışacağız. Sizin hala her şeye karşı mı tepkisi var?
Ne zaman geçmişti sizin alerjilerinizBiz 6 aydır ishallerden kurtulmuştuk. Geçen benim yediğim bir şey dokunmuş olacak ki iki gündür ishal. Yani arada bir şeylerin tetikleme durumu oluyor. Hala tüm besinleri denemedik. Ama yol almıştık bayaa. Şimdi yeni besin denemeyi bıraktık. İshalinin düzelmesini bekleyeceğiz ne olduğunu bulmaya çalışacağız. Sizin hala her şeye karşı mı tepkisi var?
Gastroenteroloji doktoru Fugen Cullu Cokuğraş’a gidiyoruz. Muayenesi Nişantaşı’nda. Alerjilerimiz geçmedi ama doğru adımlarla hafifledi. Yiyemediği gıdaları yemeye başladı. Çok adım adım ilerliyoruz. Doktorumuz çok iyi çok memnunuz. Zaten alerjinin kalıcı bir tedavisi yok maalesef sadece çocuğun büyüme gelişimini etkilemeden besin denemeleri yaparak en iyi duruma getiriyorlar. Çocuk büyüdükçe tamamen geçebiliyor ya da bazı besinlere duyarlı olabiliyor. Onu da zaman gösterecek. Bizim alerjimiz bağırsak tepkili.Ne zaman geçmişti sizin alerjileriniz
Sizin ne kadarlık olduGastroenteroloji doktoru Fugen Cullu Cokuğraş’a gidiyoruz. Muayenesi Nişantaşı’nda. Alerjilerimiz geçmedi ama doğru adımlarla hafifledi. Yiyemediği gıdaları yemeye başladı. Çok adım adım ilerliyoruz. Doktorumuz çok iyi çok memnunuz. Zaten alerjinin kalıcı bir tedavisi yok maalesef sadece çocuğun büyüme gelişimini etkilemeden besin denemeleri yaparak en iyi duruma getiriyorlar. Çocuk büyüdükçe tamamen geçebiliyor ya da bazı besinlere duyarlı olabiliyor. Onu da zaman gösterecek. Bizim alerjimiz bağırsak tepkili.
17 aylık oldu hala uğraşıyoruz valla. Ne zaman bagırsakları toparlayıp her şeyi yiyebilecek bilmiyorumSizin ne kadarlık oldu
Biz de 17 olmak Üzereyiz. Demek'ki 1 yaşında geçmiyormuş herkesin ki.17 aylık oldu hala uğraşıyoruz valla. Ne zaman bagırsakları toparlayıp her şeyi yiyebilecek bilmiyorum
Hayır hiç zaman vermiyor. Ben yazlıkta çocukları 3,5 yaşında olan ve hala bağırsak tepkisi devam eden bir aile ile tanıştım. Onlara da doktor 5 yaş demiş. Çok korkuyorum uzayacak diye. Bebek olduğu için zaten paketli gıda çikolata falan vermiyoruz ama büyüdükçe isteyecek. Umarım en azından 3 yaş doğum günü pastasını yiyebilir. Geçici olmasını dilemekten başka çare gelmiyor elimdenBiz de 17 olmak Üzereyiz. Demek'ki 1 yaşında geçmiyormuş herkesin ki.
Peki doktorunuz size bir zaman aralığı veriyor mu?
Bizim doktor 2 yaşında geçer diyor ama artık neye inanacağımı şaşırdım
2.5 yaş duydum ama 3.5 ilk defa duydum. Umarım yavrularımızın o kadar sürmez. Zaten bu şekilde 5 yaşına getirmek imkansız. Üç beş besinleHayır hiç zaman vermiyor. Ben yazlıkta çocukları 3,5 yaşında olan ve hala bağırsak tepkisi devam eden bir aile ile tanıştım. Onlara da doktor 5 yaş demiş. Çok korkuyorum uzayacak diye. Bebek olduğu için zaten paketli gıda çikolata falan vermiyoruz ama büyüdükçe isteyecek. Umarım en azından 3 yaş doğum günü pastasını yiyebilir. Geçici olmasını dilemekten başka çare gelmiyor elimden
Sizin sanıyorum sebzelerde de tepki veriyordu değil mi? Sebze konusundaki tepkileri biraz rahatladı mı?2.5 yaş duydum ama 3.5 ilk defa duydum. Umarım yavrularımızın o kadar sürmez. Zaten bu şekilde 5 yaşına getirmek imkansız. Üç beş besinle
Bizim ek gıdaya geçişte çok büyük sorunlar olmadı. Zaten alerjik gıdaları denemedim diğerlerini tölore etti. 9 aylıkken ayçiçeği yağına alerji gelişti ondan sonra badem ve avokado ya da alerjisi gelişti en korkunç sürece 1 yaşında demir takviyesi ile girdik. Demir dokununca yiye bildiği şeyler de dokunmaya başladı ve hala düzelmedi.Sizin sanıyorum sebzelerde de tepki veriyordu değil mi? Sebze konusundaki tepkileri biraz rahatladı mı?
Antibiyotikle birlikte probiyotik kullanın zaten bilirsiniz. Gerçi bazı doktorlar probiyotiklerin de pek faydası olmadığını söylüyor bilmiyorum artık. Benim de kızım bazen yiyor bazen hiç yemiyor. Tam kilosunu toparlıyorum sonra geri düşüyor. Bir şekilde büyüyecek onlar da bizden geriye ne kalacak bu psikolojiyle bilemiyorumBizim ek gıdaya geçişte çok büyük sorunlar olmadı. Zaten alerjik gıdaları denemedim diğerlerini tölore etti. 9 aylıkken ayçiçeği yağına alerji gelişti ondan sonra badem ve avokado ya da alerjisi gelişti en korkunç sürece 1 yaşında demir takviyesi ile girdik. Demir dokununca yiye bildiği şeyler de dokunmaya başladı ve hala düzelmedi.
Yaklaşık iki aydır azı dişi çıkatdığı için hiç bir şey yemiyor zaten. Dün de bağırsak enfeksiyonu başladı bugün antibiyotiğe başladik. Umarım antibiyotik alerjilerini iyice arttırmaz