• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegimden de vazcecip gidecegim

Aden02

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2021
404
85
33
27
Her günüm pişmanlik her günüm aşağılanma. Sahip çıkan bir ailem yok gitsem bile orda aşağılanacagim. Bebeğim olduğu için gidemiyorum elimi kolum bağli halde. Ondan da vazgeçip gitmek istiyorum ama yüreğim yanıyor. Kadın sığınma evine gitsem bi ise yerlessem duzenimi kurumca onida alayim diyorum ama içim açıyor onu bırakmak istemiyorum. Ama oni gotursem de eşim pesimi asla bırakmaz ve hiçbir iae giremem bakacak kimse de yok. Her günüm pismanlik ve sikinti dolu böyle yaşayamıyorum artik
GÜNCELLIYORUM ACIMASIZ ELESTIRILERDEN DOLAYI:
BEN BEBEGIMI BIRAKIO GITMEKTEN BAHSEDERKEN TAMAMEN BIRAKIP GIDECEGIMI SÖYLEMEDİM VE ASLA SÖYLEMEM DE. AYLARDIR DÜŞÜNÜYORUM BU ADAMDAN KURTULMAK IÇIN BAŞKA HICBIR ÇARE BULAMADIĞIM IÇIN GIDIO DUZENIMI KURSAM SONRA BEBEGIMJ MAHKEME BANA HEMEN VERIR SANMIŞTIM. BÖYLE ISLERI BILMEDIGIM IÇIN KI 1 HAFTA DAHI ONDA UZAK KALMAK AKLIMA GELINCE YÜREĞİME KOCAMAN BIRSEY OTURUYOR VALLAHI. AMA SONRADAN BIRDAKI ARKADAŞLAR BEBEGINI ALMAN CEKISMALI OLUR DEYINCE HEMEN ANINDA VAZGECTIM BI DÜZEN KURUP YANIMA ALMAKTAN. VE BEN KENDIMCE BIR KARAR VERDIM BEBEGIMDEN AYRILMAYACAĞIM. BU SÜREÇTE ZORLUKLAR YINE ÇOK CEKECEGIM AMA EN AZINDAN BEBEGIM YANIDMA OLACAK KIMSE BENI KORUMADI AMA BEN ONU KORUYABILECEGIM. ACIMASIZCA ELESTIRENLERE DE KIZMIYORUM ÇÜNKÜ DIŞARIDAN "BEBEGIMI BIRAKIP GIDECEGIM " DERKENNE KADAR VICDANSIZCA GORUNUYORDM FARKINDAYIM AMA HICBIRINIZ BILMIYOR SUNUZ BEN O BAŞLIĞI ATARKEN YUREGIM PARCALANIYORDU VE GOZYASLARI ICINDE YAZDIM. COK KIRICI DAVRANANLAR OLDUGU ICINAÇIKLAMA GEREGI DUYDUM.

Son düzenleme:
En ufak şeyde küser, dövdü defalarca, en ufak şeyde Üstün e gitsem kavga aşağılanma
Bebeginiz küçük ,gidecek yeriniz yok ve aileniz de arkanizda degilse biraz daha mantikli hareket ederek daha az iletişim kurarak kavga çıkmaması için bazi şeyleri gözardı ederek biraz daha sabretmelisiniz

Bu zaman da para biriktirip plan yapabilirsiniz belki

Kesin kazadır şaşmaz. Yazık yavruya…

Bebeginiz küçük ,gidecek yeriniz yok ve aileniz de arkanizda degilse biraz daha mantikli hareket ederek daha az iletişim kurarak kavga çıkmaması için bazi şeyleri gözardı ederek biraz daha sabretmelisiniz

Çalışmama izin vermiyor çok baskıcı birisi

Ki başka çare yok gibi, 8 ayında bir kuzu annesiz kalmamalı.

belki de daha emiyordur bile şuan gitmeyin
ama bebek sorumluluğun sadece anneye verilmesine karşıyım
biraz büyüsün çıkın gidin bir iş bulun kendi kendinize yettiğiniz an mahkeme bebeği size verir zaten
Çalışmama musade etmez asla

Back
X