- 14 Temmuz 2021
- 404
- 85
- 33
- 27
Yok hayırKaçarak mı evlendiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok hayırKaçarak mı evlendiniz?
kaçmak istediğin bir ortamda çocuğu nasıl bırakacaksın kiEn ufak şeyde küser, dövdü defalarca, en ufak şeyde Üstün e gitsem kavga aşağılanma
Bende düşünüyorum başka hiçbir yolu yokevi terk edeceksiniz çocugunuz bir süre babasında kalacak bu arada iş bulup velayetini alacaksınız başka yolu yok
O kadar haklısınız ki ama tesellim su ki Bana davrandığı kadar ona merhametsiz davranmaz belki. Fakat gitmek istiyorum ama cesaret edemiyorum bebeğim icinkaçmak istediğin bir ortamda çocuğu nasıl bırakacaksın ki
Bir mesajında öyle demişsin ama utanmana gerek yok.Yok hayır
Kızın etrafında aklı selim kimse yok Merve ya.Öf gidiyosan git be bu kaçıncı konu?
Çünkü anneye daha çok ihtiyacı var. Baba emziremez mesela. Çocuk daha 8 aylıkBilmiyorum belki linç yerim ama çocuklar ayrilik gibi durumlar da neden anne de kaliyor ki hep?
Baba da kalsın baba baksın
Umarım bin gün beni anlamak zorunda kalacağınız şeyler yaşarsınız.Öf gidiyosan git be bu kaçıncı konu?
Bebeğimi götüremem amaKızın etrafında aklı selim kimse yok Merve ya.
Ailesi istemiyor belli.
Eşi de psikopat manyak:
Bu adamla kaçarak evlendiği için de sanırım ailesi tepkili.
Uni. kazanmış ama 2 ay gitmiş koca çok önemliydi diye.
Nereden tutsak elimizde kalıyor.
Bebeği de ufak.
Kadın sıgınma evini düşünebilir.
Bak kimseye beddua etme.Umarım bin gün beni anlamak zorunda kalacağınız şeyler yaşarsınız.
Götürebilirsin neden götüremeyesin.Bebeğimi götüremem ama
Bu kadar kınamaya ne hakki var peki. Ben bubhayyatta neyi kınadıysam başıma geldi.Bak kimseye beddua etme.
Bu hayatı kendin seçtin.
Peki ya sonra. Işe girdiğimde kim ona bakacakGötürebilirsin neden götüremeyesin.
8 aylık bir bebek süt kuzusu daha.
Hatalarınızın bedelini o yavrucak ödememeli.
Evet düşünebilir. Ama sadece gidecem gidecem konu açmalar...Kızın etrafında aklı selim kimse yok Merve ya.
Ailesi istemiyor belli.
Eşi de psikopat manyak:
Bu adamla kaçarak evlendiği için de sanırım ailesi tepkili.
Uni. kazanmış ama 2 ay gitmiş koca çok önemliydi diye.
Nereden tutsak elimizde kalıyor.
Bebeği de ufak.
Kadın sıgınma evini düşünebilir.
Niye kızıyorlar biliyor musun sana ?Bu kadar kınamaya ne hakki var peki. Ben bubhayyatta neyi kınadıysam başıma geldi.
Umarım bin gün beni anlamak zorunda kalacağınız şeyler yaşarsınız.
Peki babasına koyup gittiginde el kadar bebeğine kim bakacak ?Peki ya sonra. Işe girdiğimde kim ona bakacak
bunlar son 1 yılda olmamıştır, haddim değil belki ama neden çocuk sahibi olmaya karar verdiniz?En ufak şeyde küser, dövdü defalarca, en ufak şeyde Üstün e gitsem kavga aşağılanma