• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegimden de vazcecip gidecegim

Her günüm pişmanlik her günüm aşağılanma. Sahip çıkan bir ailem yok gitsem bile orda aşağılanacagim. Bebeğim olduğu için gidemiyorum elimi kolum bağli halde. Ondan da vazgeçip gitmek istiyorum ama yüreğim yanıyor. Kadın sığınma evine gitsem bi ise yerlessem duzenimi kurumca onida alayim diyorum ama içim açıyor onu bırakmak istemiyorum. Ama oni gotursem de eşim pesimi asla bırakmaz ve hiçbir iae giremem bakacak kimse de yok. Her günüm pismanlik ve sikinti dolu böyle yaşayamıyorum artik
Kusura bakmayın bebegi bırakmak ne..sıkıntılı bir aileye ve eşe sahipseniz bebek yapmayacaktınız..her ne yaşamış olursanız olun evladınızı bırakmak aklınızın ucundan bile gecmemeli…Yaşadıklarınız kolay olmayabilir evladınızı bırakırsanız rahat mı olacaksınız anlamadım?

bu adam sizi dövüp sövüp küfür edip bide üzerine zorla seks yapıyordur tahminim
en azından bunlar olmaz bakarsınız zaman içerisinde aileniz ikna olur

kendi ayaklarımın üzerinde duramayacağım diye 8 aylık bebeği bırakıp gitmeyi düşünmek.. ne bileyim

Bana sanki bebek evliligin yara bandi olacakti gibi geldi. Işe yaramadi simdi ayak bagi tabi. Empati yapmaya calisiyorum, ama Allah canimi almadan bebegimi siddet uygulayan bir herifin eline birakmam

bebeğiniz daha çok küçük. elbette bir baba çocuğa bakabilir ama bu konuda baba şiddet uygulayan biri, anne markete ya da işe gitmiyor evi terkediyor. annesi yanında oladığında ve geri gelmediğinde sakinleşemeyecek bu kuzuya şiddet uygulamayacağının garantisi yok ki.
ailenizin yanına gidip çocuğunuza bakmalarını isteyip çalışma durumunuzu değerlendirin derim. darp raporu alabilirsiniz. ama yavrucağı terk etmeyin. sizin yetişkin halinizle baş etmekte zorlandığınız bir yerde onu yalnız bırakmayın.

Bebeğini cok küçük
Ve baba da önemli ama hicbir şey annenin yerini tutamaz . Cunku karnında anne olduğu için. Bebek ezelden beri annesini tanır bilir.

Belliki mesleğiniz de yok. Meseleniz nedir bilemiyorum ama
Belki de cocuk en azından anaokulu yaşına gelene kadar sabretmenız gerekir.

Meslek yok
Aile yok
Tamam her para kazanan okumuş degil ama
Sizin bebeği bırakacak kimseniz de yok sorun orda

Şiddet gördüğünüz zaman hemen polisi arayın ki minlensin o konuda . İleri-de cok ise yarar.

Diyeceğim başka bir şey yok maalesef
Bebeğinizi sakin o pisliğe bırakmayın
Yazık yahu
Hem şiddet yeni mi başladı ki ? En başından beri vardı
belli eder kendini. Hatanız bebek yapmakta

Şiddet gören bir kadına biraz daha sabret demekten başka bir çözümüm yok. Bebegınıze üzüldüğüm icin.

Ama şunu mutlaka yapın, her şiddette polisi arayın !!!

Aileniz çok mu katı? Gidin özür dileyin destek olurlar. Çocuktan dolayı gidemeyeceğini düşündüğü için içi rahat. Kurtulun bu adamdan ama o cehenneme yavrunu bırakma. Sana bunları yapan o bebeğe kim bilir neler yapar.

Bebeğiniz büyüyene kadar eşinizle kavga etmeyin sadece günü kurtarın ve yaşayın.
Bu süreçte biraz birikim yapmaya çalışın..
Çocuğunuz kreş yaşına geldikten sonra bir şeyler düşünürsünüz ama şu yaşında onu bırakıp gitmeyin..
Şuan size muhtaç küçücük bir sabi :( içim parçalanıyor okuyunca..

en baştan bakalım okula gittiniz okulu bıraktırdı biir evlendiniz dayak attı iki çocuk oldu devam etti üç tüm bunlarda bu bebeğin hatası nerde de 8 aylıkken bırakıp gideceksin keyfine nasıl çocuk yaptın yaparken keyifliydi demi bakması zor geldi o çocuğu bırakırsan insanlığından aklından vicdanından şüphe ederim ki bırakmadan ediyorum. Yaptıysan o çocuğu sonucunu mecbur çekekceksin sevişirken iyiyse bakarken de iyi olacak ona göre iş bul yıllardır katlanmıssın biraz daha dayak ye bişey olmaz bebeğin için o çocuğu o pis adama bırakma

Bana sanki bebek evliligin yara bandi olacakti gibi geldi. Işe yaramadi simdi ayak bagi tabi. Empati yapmaya calisiyorum, ama Allah canimi almadan bebegimi siddet uygulayan bir herifin eline birakmam
Hayır kesinlikle öyle değil

çocuk büyüyene kadar o adamın dediğini yapacaksın sende sinirlendirme gerekirse ayaklarını yıka
Almanca öğretmenliği kazanacak kadar zekan varsa çocuk olunca onun bırakılmayacağını da bilmeliydin onu da bırakmışsın bu errrkeğin hası için zaten

Bebeğiniz büyüyene kadar eşinizle kavga etmeyin sadece günü kurtarın ve yaşayın.
Bu süreçte biraz birikim yapmaya çalışın..
Çocuğunuz kreş yaşına geldikten sonra bir şeyler düşünürsünüz ama şu yaşında onu bırakıp gitmeyin..
Şuan size muhtaç küçücük bir sabi :KK43: içim parçalanıyor okuyunca..
Birikim yapabileceğim hiçbi imkanım yollu. Çalışmama da musade etmiyor asla

yok yaaa saf bir kız bu
kocası iki iyi davrandı bir daha yapmaz dedi
anne olunca saygınlığım olur dedi öyle sandı ondan yaptı çocuk

Bence ailenizin yanına gidin gerekirse orda sıkıntı çekin ama en azından ana babanız belki yumuşar affederler .bebeğinizi bu adamla bırakacağınıza çekecekseniz de aile kahrı çekmiş olursunuz.

Aileniz hayattaymış yorumlardan anladığım kadarıyla? Siz yurtdışında mısınız ? Ailenizi arayın ve af dileyin. .
Öncelikle bunu yapın !
Yurtdışında aile ici şiddetti devlet kolay kolay kabul etmiyor o yuzden şiddet gördüğünüz anda polisi arayın
Sizi koruma altına alıp ailenizi ulaşmanızı sağlarlar diye düşünüyorum.

Bebeğinizle birlikte Tr ye dönersiniz işte

Böyle bir çözüm varsa yapın
Yoksa eğer bebek anaokulu yaşına gelmesine kadar mecbur eşinize dilsiz olacaksınız
Elinizden geldiğince ya sabır çekip ne derse susacaksınız !
Şiddet gören kadına asla böyle söylemem ama, boşa atıp tutmak istemiyorum.
Çünkü bebeğe bakacak kimse yok !!!
Bebeğe bakan yoksa zaten çalışmanız imkansız!!!

Bu arada sizi korkutmuş. Öyle yaratıkların gücü anca kadına yeter . Bir erkek ile kavga etmeye kalksa ardına bıle bakmadan kaçarlar cunku.

İllakı bırakacaksanız
Bebeği öyle bir yaratığa bırakmak yerine yetimhaneye bırakın daha iyi!!!

Back
X