Bebeğimden değişik bir ses geliyor. Normal mi

Samuray Jack

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2024
33
5
6
Merhabalar, 2 aylık oğlum var. Ve 7.200 gr. Kilolu bir bebek. Değişik bir ses çıkarıyor. Afedersiniz subap lastigi gibi. Hıkırdaniyor. Surekli degil, ama mama içerken yada icmiyorken gun içerisinde yapiyor. Doktora randevu aldik ama aynı sorunu yasayan var mı, normal mi, yoksa kilosu ile kaynaklı olabilir mi diye düşünüyorum. Burunları tıkandığı için surekli açma islemi de yapıyoruz. Bilginiz varsa duymak istiyorum

Geniz eti olabilir burunu tikaniyor dediniz mama verirken mı tıkanıyor burnu benim çocuğum mama verirken direk burnu akardı sonra baktım inek sütü alerjisi varmış

Cok kilolu degil mi? Oturdugu yerde hirildayan sisman adamlar geldi gozumun onune.

Geniz eti olabilir burunu tikaniyor dediniz mama verirken mı tıkanıyor burnu benim çocuğum mama verirken direk burnu akardı sonra baktım inek sütü alerjisi varmış
Yok hayir burnunu gunluk olarak açıyoruz 2 3 kez. Mama yerken cok iştahlı heyecanla galiba bu ses cikiyor. Biz onunla konusurken falan heyecanlaniyor ellerini ayaklarini çırpındırıyor. Bide o zmanlar cikiyor.İlk cocugumda yapiyor muydu hic hatırlamıyorum.

Kaç kg doğdu sa şuan böyle kg aldı

Kaç kilo doğduğunu da öğrenebilir miyim.? 5 kilo dogduysa kilo artışı orantılı olur da ondan soruyorum. Bebeklerin kilo artışı doğum kilolalarina göre normal sayiliyor. 7 kilo oldugunda 5 aylıkti bebeğim 3320 doğmuştu . Bebekler doğum kilolarını 5-6 aylık ikiye katlamasi bekleniyor. Hırıltı kilodan da olabilir . Beslenme aralığını arttirmalisiniz verdiğiniz miktara göre artık yenidogan değil. 4-5 saate cikarabilirsiniz. Doktorunuz ne diyor kontrollerde.
Sadece mama ile besleniyor gunde 7 8 buluyor 150 ml olarak

2 Aylik bebegim suan. 3. 270 gr dogdu. Ve bugunki kilosu 7 bucuk.beslenme arsligini 3 saatte bir diyor doktorumuz ancak bazen 2 saati zor ediyoruz. Aciktiginda hicbir sekilde susmuyor. Mecbur veriyoruz simdilerde 150 ml iciyor. Fazla da gelmiyor kusmuyor da hic.

Bence bebek açlıktan değil çok yemekten huzursuz siz de o huzursuzluğu açlık sanıyorsunuz. Olabilir mi? çocuğum 7 aylıkken 7 8 aylıkken 8 kiloydu. Kilo eksiği olanlar daha hızlı kilo alıp arayı kapatıyor başka bir rahatsızlık yoksa. 7 kilo gerçekten çok fazla

İki ayda 4 kilo , bebek 2 kilo almış her ay biraz fazla degilmi? . İlerde ona zarar . Suand şirin gözüküyor fakat ilerde öyle olmuyor. Siz her aglamasinda vermeyin oyalayin dışarı çıkarın 4-5 saatte bir olması gerekir fakat siz genede 3 saati geçirmeyi deneyin. Yada 2 saatte bir 75 verin .Zamanlada uzatın miktarı arttırın. Böyle kilo almaya devam ederse 1 yaşında kaç kilo olacak bunuda düşünün. Migdesini genisletmeseniz daha iyi..

Benim bebeğim 3380 doğdu 5 aylık şu an ve daha yeni 7.5 kg. Aşırı kilo almış mamayı çok fazla veriyorsunuz. 2 aylıkken 3 ölçek verseniz yeter yani. Ben bile daha yeni 4 ölçeğe çıkardım. Doktorunuz nasıl uyarmıyoe sizi anlamış değilim, 2 aylık bebek nasıl 7.5 kg olabilir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…