bebegime bakamiyorum yardim..

senin yaşadığın sorunları hepimiz yaşadık ama bencil olmamak lazım bebeğin başka sıkıntısı var bence ya doymuyo yada biyeri ağrıydur yada yeteri kadar annesini hissedemiyodur yanında onun sana çok ihtiyacı var unutma şu yaşımızda bile annelerimizin bizden bıktığını duymak istemeyiz demi.sen onu muayene ettir kulaklarına vs.sonrada mamaya başla,bide emzik kullan,kendinede bebeğede eziyet etme.o bebeğin tırnağına hasret olanlar var sende onlardan olabilirdin cenabı allahın sana bir lutfu bu değerini kıymetini bil,senin yerinde olmak isteyen çok insan var, etimden et kopsun ama banada anne diyen bi yavrum olsun diye dua ediyolar,o duyguyu yaşamak istiyolar,millet başkasının çocuğunu evlattlık alıp bağrına basıyo, sen kendi çocuğundn bıkmışsın daha yolun başındasın.ben neler yaşadım bi bilsen.yapma güzelim sen en iyisi psikolojik destek al.şükret dua et allah yardımcın olsun canım byby..

oy canim yakin olsak keske yurt disinda nerdesin keske fransada yakin bi yerlerde olsanda kus olup ucsam yanina ..
bilirim o duygulari lohusalik depresyonunu dibine kadar yasamis bir anneyim bende
inan geciyor o gunler hic gecmiycek gibi geliyor ama geciyor ..
benim oglusum suan bes aylik
tam 42 gun agladi emiyor agliyor uyurken agliyor uyaniyor agliyor
hemde oyle boyle aglama degil
kendini yirtarcasina aglarken morariyor kiazriyor sekilden sekile giriyordu ..
kac defa acile goturduk arabaya bindigi an susuyordu doktorlar kolik zamanla gecer yapacak bir sey yok diyorlardi ..

ilk ay bende cok rahatsizdim goguslerim yara olmustu ve enfeksiyon kapmisti
atesim 40 lara cikiyordu surekli tir titriyordum ustune bide bebek boyle olunca gelde olmek isteme
gorumcem geldi sagolsun 2 hafta kaldi yanimizda
o gunduzleri bebise bakiyor 2 saat olsun kesintisiz uyuyabiliyordum ve biraz kendime geliyordum
bide sunu farkettik benim oglan evde olunca agliyordu
disari ciktigim an pusette yada arabada uyuyordu surekli veya bi yerlere gittigim zaman o kalabalikta gurultude uyuyordu koltugunun icinde ..
sana tavsiyem disariya cikart tanidigin insanlar yoksa bile guzelce giydir acik havada koy pusetine gezdir yarim saat bir saat
sanada iyi gelecektir bebegide
hicmi tanidigin yok varsa eger git yanina bi kahve ic oglenleri yarim saat bir saat sohbet et inan cok iyi geliyor
yada bana ozelden yaz istersen istedigin konudan konsuuruz kafani dagitirsin istersen msn den konusuruz
yeterki sen kendini toparlaki bebeginde senden etkilenmesin
cunku bebek annenin stresinden ve uzuntusunden mutlaka etkileniyor
inan bu gunler geciyor
suan bes aylik etrafa gulucukler saciyor .. kendi kendine mikir mikir mikirdaniyor ..
inan sende goreceksin bu guzel gunleri azicik sabir ve guven ..
kimseyede kizma kirilma canim cunku basina gelemeyen insan anlayamiyor
bende ancak 5 sene sonra kavustum bebisime
yeterki bebegim olsunda ne olursa olsun diyor insanlar ama asla oyle degil
umarim kimse yasamaz bu lohusalik depresyonunu cunku ancak yasayan anlar

bennn hergecee
bebek
diee
aglarkenn sennn olann magsumaaa
nee dıyeee
böylee düşünüyosun iki gün sonraa kapıyadaa atarsın o zavallıyıııı onun daa kendinee göree sebeplerii varr belkidee kendiniii yalnızz hisediyoo korkuyoo ondann yapıyooo bunu ne kendine nedee bebeğine yapmaaaa

ben kısa bir süre önce bu arkadaşın yaşadıklarının benzerlerini yaşamış biri olarak bu söylediklerinizi haksızlık olduğunu düşünüyorum.. ben isteyerek hamile kaldım ama ilk bir ay zaman zaman hata yaptığımı düşündüm.. inşallah bebeğin olur sen de yaşarsın ve anlarsın.. herkes bunu yaşar bazıları az bazıları çok.. ama bu kızcağız aslında çaresiz olduğu için buraya yazmış, eğer bebeğine bakmak istemeseydi zaten buraya yazmaz gerçek bir vicdansız gibi onu sokağa bırakırdı.. yardım isteyen birine yardım istediği konuda fırça atmak sadece komik geliyor bana..

evet tek istedigim sey zaman su anda
onceden uzulurdum yillar geciyor yaslniyorum diye
su an 100 yasinda bile olsam umursaamam galiba
yeterki buyudugunu goreyim
hatta evlendigini gormek istoyorum ben
cunku okadar canimiz yaniyor ki esimde bende
uykusundan uynadigi zaman bizim icin bi savas basliyor
zaman duruyo o anda
altini degistirmek karnini doyurmak gazini almak hepsi korkunc bi gurultuyle oluyo
acaba suraya mi koysak, bide sunumu denesek,su otumu alsak
sole yapsak susar mi bole yapsak dudur mu?...
gece yarisni ediyoruz boylece..
sonra bir iki saat uyku ve tekraradan ayni seyler..sabaha kadar...
cooookkk yogunumm cokkk
sessizlik,uyku,rahat yemek yemek..bunlar binlerce kez sukredilecek nimetlermis meger..

hepsi gececek inanki bir kac ay sonra cok rahatlayacaksın bebegin biraz büyüyecek daha kolaylasacak hersey gögsünde illaki düzelecek acımadan emzirince dünyalar senin olacak ben tam 2 ay gögüs acısı cektim aglaya aglaya emzirdim hiç gecmeyecek sandım emzirmek iskence gibiydi ama hep emzirdim sabrettim lansinoh krem kullandım düzeldi ve inan emzirmek okadar güzel bişeymişki iyileşince anladım ve bende gurbetteyim bebegimi yanlız büyütüyorum biliyorum cok zor ama alısacaksın ona seve seve bakacaksın.senden tek ricam bebegini sev yani illaki seviyosundur ama ona hissettir onu öp kokla basını oksa onun sana cok ihtiyacı var o cok masum onun tek istediği sensin sana ihtiyacı var.Son bişey daha söyleyim bebeginin aglamalarıda gecer merak etme bikaç ay sonra oyunlar oynayacak seninle hersey cok daha güzel olacak Allah yardımcın olsun

senin yaşadıklarını bende yaşadım canım doğumdan sonra çok yıpranıyor insan birde üzerine bebek ağlaması hiç çekilmiyor.birde benim kızım 3 ayı dolana kadar gündüzleri 15-20dk fazla hiç uyumazdı,zar zor kavga döğüş uyurdu az sonra hiç uykusu yokmuş gibi uyanırdı kabus gibiydi o günler,aynalara bile bakamaz olmuştum gözlerimin altı mosmor acayip çirkin görüyordum kendimi.yapışık ikiz gibi olmuştuk artık hep kucağımdaydı bıraktığım an başlıyordu bağırmaya.şimdi 5 -10 dk falan duruyor kendi kendine,obile dinlendiriyor insanı.birde 1 ssaat kadar uyuyor gündüz 2 yada 3 kere okadar bunada şükür.benimkide hep emmek istiyordu karnı çatlıyordu hala meme arıyordu.aç olduğu için değil rahatlamak için emmek istiyormuşlar meğer.ama onlar rahatlarken olan bize oluyo.
canım bebeğin kaç aylık bilmiyorum ama çok bunaldığımda kızım 40 günlükken falan ben gezmeye çıkıyordum bebeğimi alıp alışverş merkezlerine yarım saatliğinede olsa geziyodum bebeğimi iyice sarıyodum yada kangurusuna koyuyordum dolaşmak ikimizede iyi geliyordu.benim kızımda mızmız bir bebek ama gezmeyi seviyor dışardayken sesi çıkmıyor etrafı seyretmeye bayılıyor imkanın varsa bidene işe yarar belki

oy canim yakin olsak keske yurt disinda nerdesin keske fransada yakin bi yerlerde olsanda kus olup ucsam yanina ..
bilirim o duygulari lohusalik depresyonunu dibine kadar yasamis bir anneyim bende
inan geciyor o gunler hic gecmiycek gibi geliyor ama geciyor ..
benim oglusum suan bes aylik
tam 42 gun agladi emiyor agliyor uyurken agliyor uyaniyor agliyor
hemde oyle boyle aglama degil
kendini yirtarcasina aglarken morariyor kiazriyor sekilden sekile giriyordu ..
kac defa acile goturduk arabaya bindigi an susuyordu doktorlar kolik zamanla gecer yapacak bir sey yok diyorlardi ..

ilk ay bende cok rahatsizdim goguslerim yara olmustu ve enfeksiyon kapmisti
atesim 40 lara cikiyordu surekli tir titriyordum ustune bide bebek boyle olunca gelde olmek isteme
gorumcem geldi sagolsun 2 hafta kaldi yanimizda
o gunduzleri bebise bakiyor 2 saat olsun kesintisiz uyuyabiliyordum ve biraz kendime geliyordum
bide sunu farkettik benim oglan evde olunca agliyordu
disari ciktigim an pusette yada arabada uyuyordu surekli veya bi yerlere gittigim zaman o kalabalikta gurultude uyuyordu koltugunun icinde ..
sana tavsiyem disariya cikart tanidigin insanlar yoksa bile guzelce giydir acik havada koy pusetine gezdir yarim saat bir saat
sanada iyi gelecektir bebegide
hicmi tanidigin yok varsa eger git yanina bi kahve ic oglenleri yarim saat bir saat sohbet et inan cok iyi geliyor
yada bana ozelden yaz istersen istedigin konudan konsuuruz kafani dagitirsin istersen msn den konusuruz
yeterki sen kendini toparlaki bebeginde senden etkilenmesin
cunku bebek annenin stresinden ve uzuntusunden mutlaka etkileniyor
inan bu gunler geciyor
suan bes aylik etrafa gulucukler saciyor .. kendi kendine mikir mikir mikirdaniyor ..
inan sende goreceksin bu guzel gunleri azicik sabir ve guven ..
kimseyede kizma kirilma canim cunku basina gelemeyen insan anlayamiyor
bende ancak 5 sene sonra kavustum bebisime
yeterki bebegim olsunda ne olursa olsun diyor insanlar ama asla oyle degil
umarim kimse yasamaz bu lohusalik depresyonunu cunku ancak yasayan anlar

cok tesekkurler evet gurbette olmak isimi 2 kat daha zorlastiriyor
ben abd deyim maalesef fr ya cok uzak
samimi cevabiniz beni cok duygulandirdi inanain
tecrubesizlik de isin cabasi
hormanlrimin beni bu kadar sarsacagini tahmin etmemistim tabii birde huysuz bi bebek
hep dua etmistim allahim nolur sakin bi cocuk olsun diye
ins zmanla degisir
hala zor gunler geciriyorum..sadece uyudugu zamanalr benim sahsi hayatim basliyor
allah butun annelere hele de yalniz basina gurbette olanlara yardim esin

senin yaşadıklarını bende yaşadım canım doğumdan sonra çok yıpranıyor insan birde üzerine bebek ağlaması hiç çekilmiyor.birde benim kızım 3 ayı dolana kadar gündüzleri 15-20dk fazla hiç uyumazdı,zar zor kavga döğüş uyurdu az sonra hiç uykusu yokmuş gibi uyanırdı kabus gibiydi o günler,aynalara bile bakamaz olmuştum gözlerimin altı mosmor acayip çirkin görüyordum kendimi.yapışık ikiz gibi olmuştuk artık hep kucağımdaydı bıraktığım an başlıyordu bağırmaya.şimdi 5 -10 dk falan duruyor kendi kendine,obile dinlendiriyor insanı.birde 1 ssaat kadar uyuyor gündüz 2 yada 3 kere okadar bunada şükür.benimkide hep emmek istiyordu karnı çatlıyordu hala meme arıyordu.aç olduğu için değil rahatlamak için emmek istiyormuşlar meğer.ama onlar rahatlarken olan bize oluyo.
canım bebeğin kaç aylık bilmiyorum ama çok bunaldığımda kızım 40 günlükken falan ben gezmeye çıkıyordum bebeğimi alıp alışverş merkezlerine yarım saatliğinede olsa geziyodum bebeğimi iyice sarıyodum yada kangurusuna koyuyordum dolaşmak ikimizede iyi geliyordu.benim kızımda mızmız bir bebek ama gezmeyi seviyor dışardayken sesi çıkmıyor etrafı seyretmeye bayılıyor imkanın varsa bidene işe yarar belki

birebir sizin yasadiklarinizi yasiyorum bende
yapisik ikiziz su anda
ben de dinlemiyorum kimseyi gezmeye cikariyorum
birde burada hava gayet guzel
onceden o kadar severdim ki giyinmeyi suslenmeyi makyaj yapmayi..gezmeyi
simdi kucagimdan indigi zaman koskosa ya wc ye ya lavaboya yada karnimi doyurmaya gidiyorum
ama inanin isik hiziyla oluyor
geldigimde ayni rutin devam ediyor
bakiyorumda kiyefetlerime esyalarima ne kadar cok malzemem varmis almisimda almisim..
ve bunlari tek tek kullanacak zamanim da tabii
dogumdan 1 hafa once vucut kremi almistim toptanci gibi biyerden koca koca iki paket
surmeye bayilirdim simdi diyorum birisine vereyim
el kremi bile suremedim ne zamndir catlak catlak ellerim kac gundur..
hatta birakin kremi diledigim gibi banyo bile yapamiyorum..
bazen gunler geciyor uzerinden esime emanet edip 10 dk giriyorum
mesela tirnaklarimi kesecegim ama ne zaman..
saclarimi taramiyorum 3 gundur..
afedersiniz epilasyon yapacagim bacaklarim orman gibi ama kac ay sonra yaparim allah bilir
evimi dogumdan beri ilk kez(bir bucuk ay olmus) gecen hafta sonu esim evdeyken temizledim..ama orumcekler ag yapmis..ben bile tiksindim
bugun biraz uyudu bebek oglen hemen mutfaga girip yemek yaptim 2 saat kadar..uyuyayim demsitim ama ac kalmakla uykusuz kalmayi kiyasladim; kac zamndir aciz yemek yepeyim dedim..
ayyhhhh bilemiyorum..bu kadar zor olacagini bilemedim galiba..
alismam cook zaman alacak

canım seni cok iyi anlıyorum.ilk dogumumda kayınvalıdem olmasaydı bende bakmak istemıyordum kızıma. içimden öyle geliyordu hiç uyumuyordum sezeryan acısı gogus acısı vs aradan 1ay gecti hersey yavas yavas duzene gırdı. baktım o benım canımdan bır can kanım canım herseyım:69: ben olmasam neolur?bana muhtaç agzı dılı yok derdini anlatamıyor sadece aglıyor Allahın bana emaneti dedim ben bu cocugu cok istedim sabır dedım ve canımdan can ettım 6yasında koca kız oldu her günler gecıyor hatta bırde oglusum oldu 1yasında onda daha tecrubelıyım bazen agladımı yaramazlık yaptılarmı basımı alıp dışarı kacasım gelıyor :)sonra kendıme saçmalama otur oturdugun yerde diyorum.kısacası her günler gececek önce gögüslerın iylesecek bi gece aa bugun 1 saat uyudum bıgun aa sukur 3saat uyudum dıyerek düzene girecek uykularınız falan bunlar gecer Allahım amansız dert vermesin kuzuna:nazar:ne güzel eşinde yardımcıymış benimki gibi sustursana artık sunları cocuga baksana der benimki birde basım agrıdı yatıyorum ben dr yatar:33:amann manyak derım içimden .sabır sabır onu sevmeyi opüp koklamayı dahada artır cünkü onlar sevgiye ve bakıma muhtaç

allah sizinde yardimcnz olsun
iki ane evladiniz var anladgm kadariyla 41 kere masallh
ikinci bir cocuk nasil buyutlur kii
allah razi olsun esim olmasa ne yapardim
cok yardimci oluyor ve bebek bakmanin bu kadar zor oldunu bende bilmiyodum diyo..
hatta iste kafasini koyup 5 10 dk kestiriyomus dusunun o kadar uykusuz kaliyo
hatta gecen dediki ikinci cocougu isteyenler cildirmis olmalilar..nasil olur ben anlamiyorum dedii
al benden de o akadar dedim..
cocuk buyutmenin bizzat icinde oldugu icin zorlugunu benim kadar anladi..
allah yardmcmz olsun

Canım kıyamam ya benim arkadaşımda yaşadı aynı şeyleri yanında ben ve annesi varken hemde lohusalık sendromu istemiyordu bebeği okadar ağlıyorduki bebek oda onunla ağlıyordu götürün bunu yanımdan filan diyodu..Bebegin böyle ağlamasının nedeni ne acaba hastaneye danıştınmı canım arkadaşın bebegi kolitti ve kabızlık problemi vardı derecenin uç kısmını hakiki zeytin yağına batırıp poposuna dışkısını yaptıgı yere söriyodu daha rahat yapsın diye doktor tavsiyesi birde yüz üstü yatırıyordu daha rahat ediyordu bebek..cdlir var kolitli bebekler için onu deneyin saç kurutma makinası açın yanında..ama kendinizide kasmayın lütfn zor bir durum hasta olursaunuz Allah muhafaza...Benimde bebeğim olmuyor canım o daha küçücük ve bir mucize sizin için onu düşünerek biraz rahatlatın kendinizi..BİDE YILLARCA BEBEĞİ OLMAYANLARIN YAKARIŞLARI AĞLAMALARINI GETİRİN GÖZÜNÜZE..Allah kolaylık versin canım sana bolca..Bebeginde inşallah sakinleşir derdi diner..

canım öncelikle Allah kolaylık versin. bu günleri atlatacaksın. yalnızlıktan oluyor bunlar. keşke seninle ve bebekle ilgilenecek yakının olsa o zaman daha iyi olurdu. benim en yakın arkadaşım doğumdan sonra buna benzer şeyler yaşadı. şimdi çok iyi. bebekle yalnız kalamıyordu. korkuyordu. bana birşey olursa evde kimse yok bebek ağlarsa kim bakacak diye bunalımlara girmişti. gece yarısı ağlıyarak beni arıyordu. ne olur gel eşim görevde korkuyorum diye. kaç kereler yanında kaldım. ama atlattı. sende atlatırsın. başta da söylediğim gibi, birileri varsa yanında kalabilecek senin için iyi olur. Allah yardımcın olsun canım.

Canım kıyamam ya benim arkadaşımda yaşadı aynı şeyleri yanında ben ve annesi varken hemde lohusalık sendromu istemiyordu bebeği okadar ağlıyorduki bebek oda onunla ağlıyordu götürün bunu yanımdan filan diyodu..Bebegin böyle ağlamasının nedeni ne acaba hastaneye danıştınmı canım arkadaşın bebegi kolitti ve kabızlık problemi vardı derecenin uç kısmını hakiki zeytin yağına batırıp poposuna dışkısını yaptıgı yere söriyodu daha rahat yapsın diye doktor tavsiyesi birde yüz üstü yatırıyordu daha rahat ediyordu bebek..cdlir var kolitli bebekler için onu deneyin saç kurutma makinası açın yanında..ama kendinizide kasmayın lütfn zor bir durum hasta olursaunuz Allah muhafaza...Benimde bebeğim olmuyor canım o daha küçücük ve bir mucize sizin için onu düşünerek biraz rahatlatın kendinizi..BİDE YILLARCA BEBEĞİ OLMAYANLARIN YAKARIŞLARI AĞLAMALARINI GETİRİN GÖZÜNÜZE..Allah kolaylık versin canım sana bolca..Bebeginde inşallah sakinleşir derdi diner..
allah razi olsun iyi dilekleriniz icin
bende ayni depresyonu yasiyorum..
solemsi ne kadar kolay ama allah kimseinin basina vermesin..
bosluktayim sanki hele ilk zmanalr pismanlik vardi dunya basima yikilmisti
hic gulmuyodum arkadaslarim soyluyo simdi ..
dokor hic bi sorunun olmadigini soyluyo canim
ben yurt disindayim buranin cocuk yetistirme arzi farkli
doktora baksan birak aglasin bebeklerin isi aglamk diyor
ama bizim beynimiz kaldirmiyo artik..ha bire onu oayalayacak susuturacak biseyler yapiyoz
bende bebegime 2 senenin sonunda kavustum
dusunuyorumda gecen sene bu zamanalar hungur hungur agliyodum cunku utun arkadaslarimin bebegi vardi bi benm yoktu hatta belki isyan bile etmisimdir allah affetsin
belki yasadiklarim bunun cezasi..diger insanalr gibi mutlu olamadim ben dourdukan sonraa
rabbim bole imtihan etti beni
sana tavsiyem nolur ama nolurr hatta yalvaririm allahtan hayirlisini dile
hic bir zaman isyan etme umutsuzluga kapilma
biz aciz aklimizla neyin hakkimizda iyi oldunu bilmiyoruz sadec israr ediyoruz saniyoruz ki bizim dusundumuz yada istedmz dogru sadece o olunca mutlu olacaknisiz gibi hissediyoruz
ama allah bizi bizden iyi biliyor
herseyin hayirlisini hayirli zmanda allah nasip etsin sanada
ama nolur isyan etme..
bilemiyoruz belki simdiki durumumuz bizim icin daha iyi
o zaman ser gibi gorunen seyler hayir olabailir
allah gonlune gore vrsin

canım öncelikle Allah kolaylık versin. bu günleri atlatacaksın. yalnızlıktan oluyor bunlar. keşke seninle ve bebekle ilgilenecek yakının olsa o zaman daha iyi olurdu. benim en yakın arkadaşım doğumdan sonra buna benzer şeyler yaşadı. şimdi çok iyi. bebekle yalnız kalamıyordu. korkuyordu. bana birşey olursa evde kimse yok bebek ağlarsa kim bakacak diye bunalımlara girmişti. gece yarısı ağlıyarak beni arıyordu. ne olur gel eşim görevde korkuyorum diye. kaç kereler yanında kaldım. ama atlattı. sende atlatırsın. başta da söylediğim gibi, birileri varsa yanında kalabilecek senin için iyi olur. Allah yardımcın olsun canım.

ck tesekkurler arkadasinizn duzelmesi ne kadar zaman aldi
ins bende eski halime bir an once donerim
allah herkesin yaninda olsun

Canım iyi dileklerin için sağolasın..Ben ne bir insanı yargıladım nede Rabbime asi olmadım inşallah..herzaman hayırlısını istiyorum 3 sene oldu benimde vakti zamanı vardır illaki yoksada olmıycaksada yapıcak birşey yok..Bazen annelerine sarılan bebekleri emziren anneleri görünce içim burkuluyo gözlerim doluyo bu sadece...Hayatım bir dene istersen yüz üstü yatırmayı ve saç kurutma makinası veye elektirik süpürgesi açsan belki psikolojisi bozulmuştur onlar içinde agır bir tıranva sıcacık yerden çıkıyolar..Üşüyolar acıkıyolar canları yanıyo Anne karnında rahat oldukları için bu onları çık etkiliyo..işe yarıyo böyle bebekler e.süpürgesi.ve s.kurutma makinesi sesleri..anne karnındaki sese benziyormuş..Bide cd var buda anne karnındakine yakın sesler çıkarıyomuş makineler işe yararsa bu cd den alman rahatlatır onu ..belki...kolit cd si..poposunada yağ sürsen biraz kabızlık problemi varsa onuda çözmüş olursun illaki bir derdi vardır..

ck tesekkurler arkadasinizn duzelmesi ne kadar zaman aldi
ins bende eski halime bir an once donerim
allah herkesin yaninda olsun

canım inan 1 ay sürmedi. ilk çocukta birden sorumluluk üstünde olunca afallıyorsun. benim annem ve kayınvalidem yanımdaydı. onlar olmasaydı bende senin gibi olurdum. atlatacaksın. üzülme. sadece sen değilsin bunları yaşıyan bunu düşün ve teselli ol. :71:

allah sizinde yardimcnz olsun
iki ane evladiniz var anladgm kadariyla 41 kere masallh
ikinci bir cocuk nasil buyutlur kii
allah razi olsun esim olmasa ne yapardim
cok yardimci oluyor ve bebek bakmanin bu kadar zor oldunu bende bilmiyodum diyo..
hatta iste kafasini koyup 5 10 dk kestiriyomus dusunun o kadar uykusuz kaliyo
hatta gecen dediki ikinci cocougu isteyenler cildirmis olmalilar..nasil olur ben anlamiyorum dedii
al benden de o akadar dedim..
cocuk buyutmenin bizzat icinde oldugu icin zorlugunu benim kadar anladi..
allah yardmcmz olsun

evet canım allaha emanet 2tane cocugum var 1kız 1oglan yaramazlıkta üstlerine yok ama onlar benım herşeyim büyüyüp gidiyorlar işte:) bazen bende ıkıncıyı dogurdugumda eyvah dedım ben bunlara nasıl bakcam keske dogurmasaydım dedım bazende iyiki dogurmuşum dedım.geceleri gaz sancısından catlıyan cocugu susturamayıp caresızlıkten ben aglardım kayınvalıdem aglardı gece yarıları banyo yaptırırdık sakinlessın dıye saclarım döküldü sac kıran oldum. cok cektık kızım tam 4ay agladı kayınvalıdemin yardımıyla baktım. sukur oglumunki 1ay sürdü kolikligi ona kendim baktım allah yardım ediyor unutulup gidiyor bee..bak kızımın bebekligini hatırladım neler cektigimi hiç gecmicek sanardım ogünler gecti gitti abla oldu simdi ikisi oyunlar oynamaya kıkırdaşmaya basladılar hayatımda başıma gelen en güzel sey allahım bana hedıye ettı onları en güzel duyguyu anneligi yaşattı hemde 2kere saglık versin amansız dert vermesin :nazar:rabbim isteyen herkeze hayırlı evlat versin .bu arada bebegin kızmı erkekmi anneni cagırsan yanına gelemezmi benım tanıdıgım bırısı var yurt dısında 3aylıgına annesini yanına cagırdı o imkanınız yokmu

canim aynen bende senin gibi yurt disinda yasiyorum ve bebegimi tek basima buyutuyorum gercekden cok zor tek basina buyutmek benim bbebegimde kolikti cok aglardi hic susmazdi burde cok yorum yailmis hepsini okuymadim ama senn bbeebginde kolik olabilir,benm bebegim 3 ay hep agladi ozlleikle aksam 7 denn 11 e kadar katila katila aglardi.onun yannda elektirik supurgesini ac onun sesine mutlaka susar yada sac kurutma makinasini ac tabi bebeginle sac kurutma makinasini yan yana birakma .

gerginligini bebegine belli etme o bunu gercekten hisseder bana da annem hep oyle derdi sitres yapma die bende derdimki o agllamasa bende sitres yapmicam zaten derdim.geciyo isde benmki hala tam gecmis degil koliklii gecdi ama yaramaz bi bebek allah sanada cok cok sabir versin duzelir ins bebesin dua etsagligi yerinde oldugu icin gule gule buyut bebisini

bebgm nerdeyse 3 haftalik
evet isteyerek ve planli bi gebelikti hatta 2 yilin sonunda oldu
cok rahat bi hamilelik gecirdim
kendimi hazirldigimi saniyormsum demek
hatta 2 3 cocugum olsun diyodm
ama su anda asla ama asla istemiyorum
gogus uclarim bi ara dusmek uzeriydi
cocuk kan yuttu ve kustu
doktor artik kortizonlu yanik kremleri yazdi
cunku o bile acidi halime
tum vucudum yaniyor sanki

yenicherry lütfen bana ulaş lütfen..ben de şuanda çok zor günler geçiriyorum

noluyo bana yaaa
olcek gibi hissediyorum kendimi
hele cocuk ciglik atip agladimi onu olece birakip disari kacasim var
kotu bi anneyim
onu opmek bile istemiyorum
emziriyorum goguslerim hep yara bide uzerine cenesiyle isiriyo aglayarak emziriyorum
yurt disindayim yanimda kimsem yok
icimden bi ses cocugu anneme birak diyo
tr ye gidip onu anneme birakmak geliyo icimden o baksin ben yapamicam galibaa
24 saat botunca ya emziriyorum ya altini degistryrm ya pis pis liyrm
ve surekli ama surekli agliyo uyanikken
biraz yatayim diyorum cigligi hep kulagimda yankilaniyo
surekli kalbim carpiyo
napcam ben?
ne zamana kadar bole olacak
gozumu kapasam acigimda buyumus olsa diye dua ediyorum
yasadiklarim normal mi ?
biri beni duysun lutfen
yoksa engel olamiyorum kendimi
annelik adina hic bisey anlamadim ben
agliyrom hep
Tam 10 sene olucak siz bunu yazali bakin gözünüzu acip kapattıniz ve bebeginiz büyümüş bile 😊

noluyo bana yaaa
olcek gibi hissediyorum kendimi
hele cocuk ciglik atip agladimi onu olece birakip disari kacasim var
kotu bi anneyim
onu opmek bile istemiyorum
emziriyorum goguslerim hep yara bide uzerine cenesiyle isiriyo aglayarak emziriyorum
yurt disindayim yanimda kimsem yok
icimden bi ses cocugu anneme birak diyo
tr ye gidip onu anneme birakmak geliyo icimden o baksin ben yapamicam galibaa
24 saat botunca ya emziriyorum ya altini degistryrm ya pis pis liyrm
ve surekli ama surekli agliyo uyanikken
biraz yatayim diyorum cigligi hep kulagimda yankilaniyo
surekli kalbim carpiyo
napcam ben?
ne zamana kadar bole olacak
gozumu kapasam acigimda buyumus olsa diye dua ediyorum
yasadiklarim normal mi ?
biri beni duysun lutfen
yoksa engel olamiyorum kendimi
annelik adina hic bisey anlamadim ben
agliyrom hep
Aynı sorunları bende yaşadım bebeğim gelsin diye çok acele ettim bi geldi ağlaması hiç kesilmedi bnmde senn gibi ğögüs ucum çok kötü oldu kabuk bağladı kızım emerken inan kanardı lansinoh diye Bi krem var 3günde geçirdi çok etkili gerçekten biraz pahalı ama işe yarıyor çoçuğumu bende sevemedim dikişlerim açıldı susmazdı şimdi 5 aylık oldu hala uyumuyor zorluyor beni ama ağlamıyor eskisi kadar bu günlerin geçeçeğini düşün kendine moral ver eşin yanında beni eşim annesinin yanına bıraktı iş gereği urfaya gitti en azından eşin yanında öyle düşün cnm 6 ay daha yok boş bol dışarıya çık bebeğe de sanada iyi gelecek inan Allah sabırlık ve kolaylık versin anne olunca annemi daha çok sevdim

Back
X