senin yaşadıklarını bende yaşadım canım doğumdan sonra çok yıpranıyor insan birde üzerine bebek ağlaması hiç çekilmiyor.birde benim kızım 3 ayı dolana kadar gündüzleri 15-20dk fazla hiç uyumazdı,zar zor kavga döğüş uyurdu az sonra hiç uykusu yokmuş gibi uyanırdı kabus gibiydi o günler,aynalara bile bakamaz olmuştum gözlerimin altı mosmor acayip çirkin görüyordum kendimi.yapışık ikiz gibi olmuştuk artık hep kucağımdaydı bıraktığım an başlıyordu bağırmaya.şimdi 5 -10 dk falan duruyor kendi kendine,obile dinlendiriyor insanı.birde 1 ssaat kadar uyuyor gündüz 2 yada 3 kere okadar bunada şükür.benimkide hep emmek istiyordu karnı çatlıyordu hala meme arıyordu.aç olduğu için değil rahatlamak için emmek istiyormuşlar meğer.ama onlar rahatlarken olan bize oluyo.
canım bebeğin kaç aylık bilmiyorum ama çok bunaldığımda kızım 40 günlükken falan ben gezmeye çıkıyordum bebeğimi alıp alışverş merkezlerine yarım saatliğinede olsa geziyodum bebeğimi iyice sarıyodum yada kangurusuna koyuyordum dolaşmak ikimizede iyi geliyordu.benim kızımda mızmız bir bebek ama gezmeyi seviyor dışardayken sesi çıkmıyor etrafı seyretmeye bayılıyor imkanın varsa bidene işe yarar belki
birebir sizin yasadiklarinizi yasiyorum bende
yapisik ikiziz su anda
ben de dinlemiyorum kimseyi gezmeye cikariyorum
birde burada hava gayet guzel
onceden o kadar severdim ki giyinmeyi suslenmeyi makyaj yapmayi..gezmeyi
simdi kucagimdan indigi zaman koskosa ya wc ye ya lavaboya yada karnimi doyurmaya gidiyorum
ama inanin isik hiziyla oluyor
geldigimde ayni rutin devam ediyor
bakiyorumda kiyefetlerime esyalarima ne kadar cok malzemem varmis almisimda almisim..
ve bunlari tek tek kullanacak zamanim da tabii
dogumdan 1 hafa once vucut kremi almistim toptanci gibi biyerden koca koca iki paket
surmeye bayilirdim simdi diyorum birisine vereyim
el kremi bile suremedim ne zamndir catlak catlak ellerim kac gundur..
hatta birakin kremi diledigim gibi banyo bile yapamiyorum..
bazen gunler geciyor uzerinden esime emanet edip 10 dk giriyorum
mesela tirnaklarimi kesecegim ama ne zaman..
saclarimi taramiyorum 3 gundur..
afedersiniz epilasyon yapacagim bacaklarim orman gibi ama kac ay sonra yaparim allah bilir
evimi dogumdan beri ilk kez(bir bucuk ay olmus) gecen hafta sonu esim evdeyken temizledim..ama orumcekler ag yapmis..ben bile tiksindim
bugun biraz uyudu bebek oglen hemen mutfaga girip yemek yaptim 2 saat kadar..uyuyayim demsitim ama ac kalmakla uykusuz kalmayi kiyasladim; kac zamndir aciz yemek yepeyim dedim..
ayyhhhh bilemiyorum..bu kadar zor olacagini bilemedim galiba..
alismam cook zaman alacak