Bebeğime bakarken hayat duruyor!!

@ar

Ne guzel verebilene ve uyum saglayan bebego olana ne ala bizde tutmadi
Aynen benimsenen yöntemin anneyi ikna etmesi en önemlisi. Bizim doktorumuz diyordu ki uyku eğitimi ekol ekoldur. Hangi ekolü sececeğini sen belirlersin. Birebir uyarsan hepsi aynı sonuca götürür :) Allah sağlık sıhhat versin yavrularımıza da en önemlisi..

Benim oğlum da öyleydi şu an 2.5 yaşında hala uykusu çok hassastır evde hayalet gibi dolaşırız o uyurken, ve hala benimle uyuyor arada uyanıp yüzüme dokunuyor öyle rahat ediyor. Ev karartma perdelerle dolu yeter ki uyusun diye :) ben ha bugün ha yarın düzelecek diye çok bekledim ama olmadı. Hala oğlum uyurken yanında yatarım mesela yoksa hemen uyanır. Alıştım artık sinirlenmiyorum :) kanguru edinebilirsiniz. Ya da bir yardımcı alabilirsiniz.
Off sonumuz buna gidiyo gibi geliyo 😂dün gece yıkadım masajı müziği hikayesi her şeyi yaptın uyuttum daldı diye beşiğe koydum yarım saat sonra uyandı ve 11e kadar uyumadı. Bunun aynısı 1gece önce gece 1e kadar devam etmişti. Eğitim vermezsek bizim de ortamızda yatan bizsiz uyumayan Bi kızımız olcak bu gidişle😭kafam karışık 4.ayda mı 6.ayda mı vermek lazım her uzman Bi şey diyo 4 6...

Arkadaşlar kızım şu an dizlerimde uyuyo kısa kesmek istiyorum. Kolik Bi bebekti sallanınca sancıları azalıyordu ilk aydan sallanmaya alıştı şu an 2 ayımız yeni bitti. Bu aralar sallanmayı reddetti kucağımda koluma kafasını gömerek uyuyor ve koyduğum saniye geri uyanıyor. Hiç Bi işimi yapamıyorum yemek yiyemiyorum wcye gidemiyorum bebeğimin bezlerini bile atamıyorum çöpe. Evi bok götürüyor yataklar toplanmıyor bulaşıklar tezgahta kalıyor ütüler duruyor vs vs tahmin edersiniz. Hepsi, kızımın o uyuyunca bırakamamamdan kaynaklanıyor koyduğum saniye uyanmasa tüm işlerimi yapıcam ama uyanıyor. Uykusu inanılmaz hafif. Şimdi sizce 3 aylık olunca uyku eğitimi versek bu hali düzelir mi? Bana ihtiyac ven duygusunu zedelediği söyleniyor, anneyle uyuyan çocukların daha özgüvenli vs olduğu da yazıyor. Kafam karışık gecem gündüzüme girdi her şey karıştı.

Tebessüm ederek okudum yazınızı lütfen bana beddua edin başınıza gelen başıma gelsin :KK70:5 yıldır uğraşıyoruz 12 gündür regl olmuyorum dünde hayalet bir çizgi gördüm testte cumayı bekliyorum yenisini yapmak için sağlıcakla büyütün sevgiler:KK200:

Tebessüm ederek okudum yazınızı lütfen bana beddua edin başınıza gelen başıma gelsin :KK70:5 yıldır uğraşıyoruz 12 gündür regl olmuyorum dünde hayalet bir çizgi gördüm testte cumayı bekliyorum yenisini yapmak için sağlıcakla büyütün sevgiler:KK200:
Yaaa şimdi şikayet ettiğim derdimden utandım ya😭haklısın siz ve sizin gibi bir sürü insan bebek için uğraşıyor belki de yeter ki olsun ama bir dakika bile uyumasam olur diyorsunuz... İşte biz demiyim de ben uğraşmadan bebek sahibi olunca böyle dertlere şükretmek yerine şikayet ediyorum. Allahım tez zamanda seni bebeğine kavuştursun inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın ve sağlıkla dünyaya getirirsin ve inşallah seni yormaz annesi uslu uykucu Bi bebek olur☺️❤️dualarım sizinle. Test sonucunuz olumlu olursa yine yazın beraber sevinelim👶🏼❤️

Yaaa şimdi şikayet ettiğim derdimden utandım ya😭haklısın siz ve sizin gibi bir sürü insan bebek için uğraşıyor belki de yeter ki olsun ama bir dakika bile uyumasam olur diyorsunuz... İşte biz demiyim de ben uğraşmadan bebek sahibi olunca böyle dertlere şükretmek yerine şikayet ediyorum. Allahım tez zamanda seni bebeğine kavuştursun inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın ve sağlıkla dünyaya getirirsin ve inşallah seni yormaz annesi uslu uykucu Bi bebek olur☺❤dualarım sizinle. Test sonucunuz olumlu olursa yine yazın beraber sevinelim👶🏼

Utandırmak üzmek için yazmadımm :KK16:sadece çok hoşuma gitti derdiniz inşallah pozitif olur da sizi de haberdar ederim:KK68:

Off sonumuz buna gidiyo gibi geliyo 😂dün gece yıkadım masajı müziği hikayesi her şeyi yaptın uyuttum daldı diye beşiğe koydum yarım saat sonra uyandı ve 11e kadar uyumadı. Bunun aynısı 1gece önce gece 1e kadar devam etmişti. Eğitim vermezsek bizim de ortamızda yatan bizsiz uyumayan Bi kızımız olcak bu gidişle😭kafam karışık 4.ayda mı 6.ayda mı vermek lazım her uzman Bi şey diyo 4 6...

Bence şu anda çok aceleci davranıyorsunuz. Durun daha 2 aylıkmış. Dünya saatine adapte oldu mu o bile meçhul. Sizi sürekli yanında istemesi çok normal.

Uzmanlar 4 aydan sonra uyku eğitimi için uygun der. Ben 7 aylıkken tracy hogg yöntemini deneyip sonuç almıştım. 3-4 kucağa alıştan sonra dalıp gidiyordu.
Sonra gelişmelere göre bu yöntemden vazgeçip yanımda saçını okşayarak, sırtını sıvazlayarak uyutmaya başladım. Bebeğe hiç temas etmemek bana göre değil.

Oğlum da sallanarak uyuyan bırakınca kısa sürede uyanan bir bebekti. Şimdi 3,5 yaşında. Hala yatağında uyanıp yanımıza gelir. Kendimden pay biçiyorum ben de annemi ister yanına giderdim. Hatta yüzünü severdim uyandırmak için. Sonra sonra yerimde uyumaya devam ettim. Bu çok da uzun sürmeyecek sonuçta. Bu anlar bile özel.

Aceleniz ne ki? Bence bu dönemlerin de tadı başka.

Arkadaşlar kızım şu an dizlerimde uyuyo kısa kesmek istiyorum. Kolik Bi bebekti sallanınca sancıları azalıyordu ilk aydan sallanmaya alıştı şu an 2 ayımız yeni bitti. Bu aralar sallanmayı reddetti kucağımda koluma kafasını gömerek uyuyor ve koyduğum saniye geri uyanıyor. Hiç Bi işimi yapamıyorum yemek yiyemiyorum wcye gidemiyorum bebeğimin bezlerini bile atamıyorum çöpe. Evi bok götürüyor yataklar toplanmıyor bulaşıklar tezgahta kalıyor ütüler duruyor vs vs tahmin edersiniz. Hepsi, kızımın o uyuyunca bırakamamamdan kaynaklanıyor koyduğum saniye uyanmasa tüm işlerimi yapıcam ama uyanıyor. Uykusu inanılmaz hafif. Şimdi sizce 3 aylık olunca uyku eğitimi versek bu hali düzelir mi? Bana ihtiyacı var biliyorum kucağımda bu yüzden uyuyor kıyamıyorum ben de işler elbet yapılır diyorum fakat yatağında uyusa kendisi de dinlenicek böyle kolda dizde her yeri ağrır yavrucağın. Napıcam bilemiyorum uyku eğitimi için de zararlı deniyor güven duygusunu zedelediği söyleniyor, anneyle uyuyan çocukların daha özgüvenli vs olduğu da yazıyor. Kafam karışık gecem gündüzüme girdi her şey karıştı.
Merak ettim uyku eğitimi verebildinizmi bebeğinize
Bende başlayacağımda 4aylik olacak 1 hafta sonra 5.aydan sonra başlayacağım sanırım

Back
X