bebegime birazdaha yakınım

ozge0666

bal kızlarım büyüyor.
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
847
5
96
Diğer
slm arkadaşlar transfer donemımde oldukca gergındım ama sımdı artık tamamen heyecana donustu bu bekleyıs acabalarla bekliorum ALLAH hepimiizn yüzünü güldürsün heyecanlarımızı korkularımızı beraber paylasmak adına a.s.a.s.a.s.

inşallah hayırlısıyla olumlu sonuç alırsın ...
test günün ne zaman yerimseniben

dıptıas slm nasılsın
yumoslar toplandımı senın
benım test günüm 25 ama ben 22 sınde yapacam
duramıyorum artık

canım slm kendine hakim ol heyecan stres yasak... benim cuma günü toplandı yumurtalarım.. 18 tane toplanmış 13 tane işleme alınmış 6 tane döllenmiş... hihoyyyt yarın transferim var Allah'ın izniyle kavuşacağz bebiklere :Saruboceq:

inş guzel sonuç alıcaz..............ama sen yınede gununu bekle canım......zor ama bekle bence........

Olmuyo... senin sayfana da yazmak istedik... canım aynı zamanlarda oldu bebeklere kavuşmamız... aynı gğnlerde de öğreneceğiz sonucu... umarım bebeklerimiz hep bizimle olur...

canım inş.olumlu sonuç alırsın :teselli:
bende şuan tedavime devam ediyorum sanırım benim yumurtalarda cuma veya cumartesi toplanacak ama ben şuan bi garibim :uhm: doktorla ilk görüşmeden beri hiç bişey hissetmiyorum acaba normal mi :1no2: bu beni korkutuyor biraz.
umarım bu rahatlığım transferden sonrada devam eder kaydirigubbakcemile3

rabbim tüm isteyen herkesi hamile yapsın :CüvCüv:

hayırlı olsun
inşallah güzel sonuçlar alırsın
en zoru beklemek biliyorummm
ama ne olur test gününü bekleeeee
allah yardımcımız olsun

evet ya bende heyacanlandım inş guzel olacak canım sonuç inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…