slm arkadaşlar transfer donemımde oldukca gergındım ama sımdı artık tamamen heyecana donustu bu bekleyıs acabalarla bekliorum ALLAH hepimiizn yüzünü güldürsün heyecanlarımızı korkularımızı beraber paylasmak adına a.s.a.s.a.s.
canım slm kendine hakim ol heyecan stres yasak... benim cuma günü toplandı yumurtalarım.. 18 tane toplanmış 13 tane işleme alınmış 6 tane döllenmiş... hihoyyyt yarın transferim var Allah'ın izniyle kavuşacağz bebiklere :Saruboceq:
Olmuyo... senin sayfana da yazmak istedik... canım aynı zamanlarda oldu bebeklere kavuşmamız... aynı gğnlerde de öğreneceğiz sonucu... umarım bebeklerimiz hep bizimle olur...
canım inş.olumlu sonuç alırsın :teselli:
bende şuan tedavime devam ediyorum sanırım benim yumurtalarda cuma veya cumartesi toplanacak ama ben şuan bi garibim :uhm: doktorla ilk görüşmeden beri hiç bişey hissetmiyorum acaba normal mi :1no2: bu beni korkutuyor biraz.
umarım bu rahatlığım transferden sonrada devam eder kaydirigubbakcemile3
slm arkadaşlar transfer donemımde oldukca gergındım ama sımdı artık tamamen heyecana donustu bu bekleyıs acabalarla bekliorum ALLAH hepimiizn yüzünü güldürsün heyecanlarımızı korkularımızı beraber paylasmak adına a.s.a.s.a.s.