bebeğime birşey olacak diye çok korkuyorum

Adam doktora gitmiyorsa sorunu çözmeye çalışmıyorsa, ya karımı mutlu edemiyorum diye aslında üzülüyor ama bunu gösteremiyorsa, göstermeyi öğrenecek.

O zaman siz de konuşmama yöntemini deneyin bakalım ne olacak. İyi davranarak olmadıysa bir de bunu denemek lazım.

Bal ceviz fındık vermişsiniz yememiş istemiyorum demiş. Sinirlendim ama he, ne bu çocuk gibi...

Konuşmayın :)

sen ara ara konu açıyorsun hep aynı mesele severek evlenmedinizmi siz
yanlış anlama hamileliğin hayırlı olsun ama keşke hamile kalmak için bekleseydin
seni üzmek istemem ama adam seni istemiyorum demekki cinsel anlamda
bence sen bebeğine yoğunlaş üzme kendini

29.haftamda erken dogum riskiyle hastanede yattım.o gün bugün eşim yatarken sarılmaya bile korkuyo bana..

Son düzenleme:
Önceki konularınızdan hangisini okuyacağımı şaşırdım :30:

O kadar çokmuş ki...:44:

3ay önce boşanacağınızı yazmışsınız evden gitmişsiniz hatta :45:

Eşiniz otogara bırakmış bian evvel gitsin de bitsin diye :37:

Taka taka cinselliği mi taktınız yani :19:

Zorla yaşanan beraberliklerinizde cabası...

Eşinizin size olan sevgi saygısından şüphe duyuyorum.

Ne olursa olsun seven kişinin gtmesi için garaja bırakılmaz.Aklıma sığmadı affedin :19:

3Ay evvel boşanmak istediğiniz bi adamdan şuan hamilesiniz ve siz eşinizin gece boşalmalarından
dert yanmışsınız.Yazık..

Şuan derdiniz evliliğinizi rayına otutturmak olmalı cinselliğinizi değil !

daha 1 gün önce beraber olmustuk neden gece bşlmsı yasıyo bir anlam veremiyorum hamile kalmadanda isteksizdi dahada kötüleşti

geçen akşam eşimle birlikte olduk.sabah kalktığında gece boşalmış olduğunu söyledi.nasıl yani dedim.akşam boşaldın sonuçta.bir daha nasıl
olabiliyor dedim.bilmem olmuş işte ben de anlamadım dedi.ertesi gün bir daha isteği olduğunu söyleyip beraber olduk.benim eşim isteklidir baya.sevişmeyi seviyor yani.

bana bu yüzden normal geldi.bilerek isteyerek gece rüyasında boşalmamıştır.bazen öyle istemsizce olabiliyor...

Son düzenleme:
bak cnm cok aci bi gercek ama kendine bakiyormusun bakimlimisin yani ama sadece hergün dus alip temiz olmak degil gercekten ilgi cekmeyee calis evde kendine özen gödter benim esimde evlendigimiz ilk yillar öyleydi 1 ay beraber olmadigimiz zamanlar oldu esim bana cok asiktir ama o anlamda cok yakinlasmiyodu sonra farkettimki tabi yaklasmaz adam eve geldiginde pjamalarla kapiyi ac sac makjay hic bi özen kisacasi daverkar olmadigimi farkettim hemen toparlandim her zaman bakimli olacaksin malesef erkek bunu bekliyor sonra kendiliginden düzeliyo zaten hersey bide en mantiklisi sorunu anlamak icin acik acik konus sorun ne diye sor kocan sonucta....

bak cnm cok aci bi gercek ama kendine bakiyormusun bakimlimisin yani ama sadece hergün dus alip temiz olmak degil gercekten ilgi cekmeyee calis evde kendine özen gödter benim esimde evlendigimiz ilk yillar öyleydi 1 ay beraber olmadigimiz zamanlar oldu esim bana cok asiktir ama o anlamda cok yakinlasmiyodu sonra farkettimki tabi yaklasmaz adam eve geldiginde pjamalarla kapiyi ac sac makjay hic bi özen kisacasi daverkar olmadigimi farkettim hemen toparlandim her zaman bakimli olacaksin malesef erkek bunu bekliyor sonra kendiliginden düzeliyo zaten hersey bide en mantiklisi sorunu anlamak icin acik acik konus sorun ne diye sor kocan sonucta....

dediğin gibi bende hiç davetkar deilim,o zaman hemen toparlanmaya başlayayım

canım haftada bir ilişkiye giriyordunuz sanırım hamilelikten önce sence bu normal değil mi yani her gün mü olmalı.
Eşinin çalışma şartlarına bir bak, sanırım sen ev hanımısın yani dış dünyada koşturup eşin gibi yorulmuyorsun. Cinsel ilişki sayısı beden yorgunluğuyla çok alakalı. Kocanın çalışma saatleri ne, işleri ne derece yoğun. Adam enerjisini, beyninin iş yerinde tüketiyorsa haftada 2 den fazla ilişki bekleme sakın. Sen tabi evde bol bol dinleniyorsun vucudun sağlam, bir de adama sor.
Rüyada boşalma olayı bedensel bir şey, sperm torbaları dolunca mecbur boşalır, bunun cinsellikle bir alakası yok bence yani başka birini düşünmüyordur.
Erkekler bu konuda doktora gitmezler genelde. Kendi kendinin doktoru olmaya çalışsa bari araştırsa biraz.
Bir de beslenme düzenini değiştir kocanın, cinsel yönden istediğin hale gelebileceği bir sistem uygula, bir parça da olsa ordan da destek alır, bol su içir, bal, ceviz, fındık, harnup pekmezi, muz, arı poleni falan yedir. İnternetten araştırabilirsin.

canım haftada bir ilişkiye giriyordunuz sanırım hamilelikten önce sence bu normal değil mi yani her gün mü olmalı.
Eşinin çalışma şartlarına bir bak, sanırım sen ev hanımısın yani dış dünyada koşturup eşin gibi yorulmuyorsun. Cinsel ilişki sayısı beden yorgunluğuyla çok alakalı. Kocanın çalışma saatleri ne, işleri ne derece yoğun. Adam enerjisini, beyninin iş yerinde tüketiyorsa haftada 2 den fazla ilişki bekleme sakın. Sen tabi evde bol bol dinleniyorsun vucudun sağlam, bir de adama sor.
Rüyada boşalma olayı bedensel bir şey, sperm torbaları dolunca mecbur boşalır, bunun cinsellikle bir alakası yok bence yani başka birini düşünmüyordur.
Erkekler bu konuda doktora gitmezler genelde. Kendi kendinin doktoru olmaya çalışsa bari araştırsa biraz.
Bir de beslenme düzenini değiştir kocanın, cinsel yönden istediğin hale gelebileceği bir sistem uygula, bir parça da olsa ordan da destek alır, bol su içir, bal, ceviz, fındık, harnup pekmezi, muz, arı poleni falan yedir. İnternetten araştırabilirsin.
artık bu işi takıntı haline getirdim canım sanırım,çok haklısın insan kendi kendinin doktoru,inşllah düzelir

Back
X