Hamilesiniz neden böyle şeylere baş vuruyorsunuz ki?Merhaba hanimlar, 1 aylik hamileyim , ve sabah esimle tartışırken kendimi kaybettim bi an. Ayagimi 5 defa felan yere vurdum sertce, ve uzanrken beni kaldrmaya çalıştığında belimi de yere vurdum, bunun üzerine sağ yanim agrimaya basladibebeğime birsey olmus mudur cok korkuyorum??
Kendime engel olamadim o sinir aninda :/Hamilesiniz neden böyle şeylere baş vuruyorsunuz ki?
Bu dedikleriniz bi nebze olsun gönlümü ferahlatti, cok tesekkur ederim. Eger birsey olmamissa zaten kesinlikle artik cok cok dikkat edicemgeçmiş olsun, sanmıyorum, ben bilmeden ağır dikiş makinelerini kaldırmıştım, aqua parkta tehlikeli kaydıraklara binmiştim. ama siz bildiğiniz halde neden böyle sert hareketler yaptınız ki? bu uyarı olsun, bundan sonra yapmayın, can taşıdığınızı bir an bile unutmamanız lazım
Buna kesin bişey söylenemez kanamanız sancınız olacak mı bunu takip edin birazda sol tarafınıza yatıp dinleninMerhaba hanimlar, 1 aylik hamileyim , ve sabah esimle tartışırken kendimi kaybettim bi an. Ayagimi 5 defa felan yere vurdum sertce, ve uzanrken beni kaldrmaya çalıştığında belimi de yere vurdum, bunun üzerine sağ yanim agrimaya basladibebeğime birsey olmus mudur cok korkuyorum??
İşte önemli olan engel olmak sonuçta bir can taşıyorsunuz karnınızda inşallah birşey olmamıştır korkmayın bir daha da yapmayınKendime engel olamadim o sinir aninda :/
Kendimi kaybettim diyoum neden anlamiyorsunuz. Bu kadar sert bi tepki neden yaniYani kendi kendinizi dövmüşüzunuz. Biz ne diyelim ki. Doktor bile bilemez suan. Kanama baslarsa olmuştur kanama olmazsa olmamistir.
Haa hamile olmasina ragmen boyle fütursuzca davranan ofke nobeti geçiren biri anne olmalimidir. O ayri bir tartismanin konusu.
Hafif bi agri hissediyorum ama kanama felan yoktu fakat akinti vardiBuna kesin bişey söylenemez kanamanız sancınız olacak mı bunu takip edin birazda sol tarafınıza yatıp dinlenin
Kendinizi kaybetmeseydiniz o zaman hanimefendi. Devamin da kanamaniz baslarda bebeginizi dusururseniz anlarsiniz sert tepki neden ama is isten gecmis olur. O yuzden bu saatten sonra sert tepkilerinizi yumusatin kendi iyiliginiz icin..Kendimi kaybettim diyoum neden anlamiyorsunuz. Bu kadar sert bi tepki neden yani
Siz yine de bi doktora görünün bence hem bişi yoksa içiniz rahat eder hemde bişi olmuşsa onlar bi şekilde yardım eder. Hamilelik çok hassas dönem her türlü problemde kılı kırk yarmalısınız.Hafif bi agri hissediyorum ama kanama felan yoktu fakat akinti vardi
Su an doktora gidersem de anlamayacagini söyledi bi hanimefendi. Anlar mi acaba. Cok tecrubesizim ilk hamileligimSiz yine de bi doktora görünün bence hem bişi yoksa içiniz rahat eder hemde bişi olmuşsa onlar bi şekilde yardım eder. Hamilelik çok hassas dönem her türlü problemde kılı kırk yarmalısınız.
Anlarlar neden anlamasınlar kese etrafında kan varmı ona bakacaklar ha alttan muayene edebilirler ama oda bi aorun çıkarmıyor benim ilk kontrolumü alttan yapmışlardıSu an doktora gidersem de anlamayacagini söyledi bi hanimefendi. Anlar mi acaba. Cok tecrubesizim ilk hamileligim
Sabahtan beri hic kanama felan olmadi. Akinti oldu evet ama kanama olmadi. Akıntıdan korkmam gerekir mi,?Canım inş bebeğine bisey olmamıştır kendini takip et içine sinmezse muayene ol derim.Cok sinirlenmişsin anlıyorum ama bundan sonrası için artık dikkat etmen lazım içinde bir can taşıyorsun ve o can bir birey olacak. Çocuklar ebeveynleri ne yaparsa onu taklit ederler biz iyi evlatlar yetiştirmek istiyorsak hal ve hareketimize dikkat etmemiz gerekir .
Akıntı olması normal çoğu gebelikte görülüyor rengi yeşile donukse sorun .Sen bugün bol bol dinlen seni ne sakinlestiriyorsa onu yap bebegin etkilenmesin canımSabahtan beri hic kanama felan olmadi. Akinti oldu evet ama kanama olmadi. Akıntıdan korkmam gerekir mi,?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?