güzelim seninde önüne ne kötü örnekler çıkmış.
haklısın insan yakınında böyle bir olay olunca daha da hassaslaşıyodur illaki...
sen içini ferah tut, böyle şeyleri düşünmemeye çalış. nasıl düşünürsen öyle olur, unutma... :teselli:
normal canım bazen böyle hissetmek ya ama fiziksel bi acı ağrı hissedersen sakın psikolojik deme doktora git
hatta bebek doğduktan sonra bile olur bazen, ben doğumdan sonra gece hep birilerinin gelip bebeğimi aldığı kabusunu görürdüm,
böyle bi aşk işte bu da
bende bugün erken dogmla bebegini kaybedenler topigini okudm salak gibi dahada panik oldummm
canım benim yalnız değilsin. hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz. ben daha 1 hafta önce gittiğim halde korkuyorum yinede. özellikle hareketleri azalınca daha da korkuyorum. 34+4 oldum bugün. doktor iki hafta sonra gel dedi ama ben bu hafta yine gideceğim. elimde değil korkuyorum senin gibi.kızlar benim sorunum tamamen psikolojik olabilir ama doktora ayda bir gidiyooruz ya ben bebeğimi göremediğim zaman onu kaybetmişim gibi geliyo karnımı dinliyorum sürekli ya bişi olursa diye korkuyorum yakınlarımızda çok oldu bebek kayıpları ben 22haftalık hamileyim ama korkularım hiç bitmiyo aynı durumu yaşayanınız varmı(((((((((
canım benim yalnız değilsin. hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz. ben daha 1 hafta önce gittiğim halde korkuyorum yinede. özellikle hareketleri azalınca daha da korkuyorum. 34+4 oldum bugün. doktor iki hafta sonra gel dedi ama ben bu hafta yine gideceğim. elimde değil korkuyorum senin gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?