Bebeğime bisi mi oldu lütfen yardim

Mrvct

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2017
52
8
1
34
Slm kızlar 4 haftalık falan hamileyim bugün pembemsi 1 kaç damla geldi ama üst üste değil bebeğimee bisi mi oldu lütfen yardim edin

Slm kızlar 4 haftalık falan hamileyim bugün pembemsi 1 kaç damla geldi ama üst üste değil bebeğimee bisi mi oldu lütfen yardim edin
O yerleşme kanamasıdır tahminim eğerki adet olduğun gibi kan gelirse ozamn korkulacak durumdur zarten. Ama içim rahat etsin dersen yarın doktora git sor fazla bi kana durumun yoksa

Yok kahve rengi gibi sızıntı gibi geldi normal mi peki bide 4 haftalık yerleşme kanaması olur mu ki

Yok kahve rengi gibi sızıntı gibi geldi normal mi peki bide 4 haftalık yerleşme kanaması olur mu ki
Her vicud farklıdır cnm ki 4 haftada öle çok fazla zamn deil cnki tam anlamıyşa bebği göremediğimz zaön sadce kese oluşacaği bir dönem.. arada bi öle olabilir ağrın fln yok demi

O kahverengi leke kanada donusebiliyor. Doktorunuzu arayin. Koruyucu igneler var. Sakin ihmal etmeyin. 1 gun 1 gundur.

yok ufak sancim oluyo ama geciyo hemen
Normalde dış gebelik durumu veya düşük gibi olsa çok bilinen bi durum ağrın olup kan gelmedi tabi sen yinede git şimdilk azda olsun içini rahatlarrız inş da tahmn şuan öle düşük yapıyosun denilmez ama gidip erkenden tedavin edilsin cnm geçmiş olsun

şuan öyle yoğun değil bisi olmuş olabilir mi yarin gidicem ins
Benim ilki dusuk olmustu kahverengi lekeyle basladi kana donusmustu. Ikinci hamileligimdede aynisi basima geldi. Ertesi gun solugu doktorda aldim. Doktor koruyucu igne yapti. Simdi 22 yasinda bir oglum var :)) Yarin ilk isiniz doktora gitmek olsun. Cok gecmis olsun.

Düşükte de boyle az az mi geliyo

çok sagolun yarin olmaz bu gece sanırım bana

Düşükte de boyle az az mi geliyo
Benm bildiğim adet ağrın olur aynı vede kan gelir düşük olsa. Ama sana öle denilemez şuan kendini fazla strese sokma. Yarın gidince haber ver bizede :)

Benm bildiğim adet ağrın olur aynı vede kan gelir düşük olsa. Ama sana öle denilemez şuan kendini fazla strese sokma. Yarın gidince haber ver bizede :)
Benim ilk gebeligimde buyukler etraf ustune goruyorsundur. Yerlesme kanamasidir dediler. 1 hafta gecmeden kana donustu. Ve dusukle sonuclandi. Ihmale gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…