- Konu Sahibi __7n_bitirdin__
Çekin halayımı çekin canım arkadaşlarım emoşcum burcum opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende dün öğrendim hamile olduğumu... SAT 14 Mayıs... klomen +pregnyl 3. denemede hamile kaldım.İnşallah değerler yükselir ve sağlıklı bir gebelik yaşarız
tebrikler canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin![]()
Canımmm ne kadar güzel aynı gün öğrenmişiz inş yükselir bozma moralini güzelim tebrik ederim![]()
Çekin halayımı çekin canım arkadaşlarım emoşcum burcum opuyorumnanaktan
hayırlı olsun canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
cok sevindim canim benim .
allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz melisa canım cok sevindim hamileymişsin ALLAHIM tamamına erdirsin aşkolsun bi haber verseydin ya kız seni merak ettim sana baktım bi baktım melisa hamile ayyyyyyyyyyyy cok sevindim canım darısı bize İNŞALLAH bize dua etmeyi unutma canım:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
hadi gözün aydın gız bacım :)
sıranı savdın ne güzel :CüvCüv:
melisacım böyle günde dargınlık olmaz..gel bi öpimm çok sevindim cnmŞeniz Allah sag salim kucagına almayı koklamayı nasip etsin inşallahhhhhh :teytey::Saruboceq:![]()
![]()
![]()
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:çekelimm bacımm ohhh yandan yandannnnnnnnn:dance::dance::sm_cool::sm_cool::sm_cool::dance::dance::dance:kaydirigubbakcemile3