Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yerinde olsam ali tuncay koyardım kesinlikle madem dede adı konulacaksa ikisinin de adı olsun hem tuncay da güzel geliyo kulağaYa birsey daha dicem bayanlar..benim babamin oğlu yok benden sonra olmus ama bebekken ölmüş..şimdi eşim babasinin adini koymak istiyorda hamileligimde esim isten izin alamiyor diye cogu seye benim annem kosturuyor hatta dun babam 2 saatlik yola babam goturdu..kayinpederim rahmetli tabi bu arada..acaba babam sadece kayinpederin adini koyucak esim diye icerler mi onca kosturmasina ragmen..babamin iki adi var tuncay fahrettin..acaba ali tuncay mı koysam ki..ilk evlat olmak ne kotu esimde bende..ve esimin tarafi ali isminde takintili..
Babamın iki ismi var tuncay fahrettin..fahrettini kullanıyor..bilmiyorum ki tuncayda güzel isim..mesela faruk isminide begenirim ama annem koydurmaz rahmet erkek kardesimin adiymis bebekken ölmüş..herkes kendi ismi ile anılsın diyo..üzülür diye koymak istemiyorum..
Ali tuncay harika olur cok yakisti benceBabamın iki ismi var tuncay fahrettin..fahrettini kullanıyor..bilmiyorum ki tuncayda güzel isim..mesela faruk isminide begenirim ama annem koydurmaz rahmet erkek kardesimin adiymis bebekken ölmüş..herkes kendi ismi ile anılsın diyo..üzülür diye koymak istemiyorum..
Canim sadece kağan koyucam..kiz kardesi ve erkek kardesi esimin tam tersi biz koymayiz diyorlar..bende esime biz niye koyucaz dedim..erkek kardesin ve karisi ne annenin ne babanin adini koymaya karsilarda bir kahraman senmisin dedim..annenin isteklerine gore mi yasiycaz dedim ona yaranmak icin mi..ki kaynanam beni zerre sevmez..eltimi cok isteyerek aldi hatta kacirtti akrabasi kiz ona kredielr cekti mobilyalar aldi iki kol boyun altin yapti ondan istesin isimleri benden degil..esim demez mi sen istedin ya ali koyalim diye yuh dedim nerde ben istedim..ben kağan diye seviyorum hep bebeği mi..neyse bana ne istiyorsan onu yap dedi ağzını bozdu telefonda kapattim telefonu..simdi yemegini yedi kahveye cikti..karakterli olsun azcik ya..benim evladim da bizler gibi bir birey kendine has adi olmali..bagirsan bagiramazsin obur turlu kaynana ogluna mahsus bagiriyo babanin adi diye der ki abisinin gelinine neler yapmadilar ikiz ogullari oldu kadinin birini kendi babasinin birini kayinpederinin adini koydular..esimin teyzesi yardima diye gidip abisine hergun gelinin raporunu veriyordu..abi senin adini koyduklarini beslemiyo enzirmiyo bakmiyo digerini bakiyo emziriyo delirtiyorlardi az daha kizi..banada yaparlardi biliyorum..ali'yi kesin koyarsan ali tunç filan koy bari, babanın da adı geçmiş olur, tuncay biraz eski gibi tunç daha hoş sanki.
Türk dil kurumuna göre doğrusu kağanmış canım bakmıştım..Canım Ali güzel bir isim. Ama bu adı koymak zorunda değilsin. Benim şeye aklım takıldı. Kağan ismine kimisi Kaan diyo ve böyle yazıyo. Yani bazı yerlerde Kağan bazı yerlerde Kaan yazarlarsa oğlun için sıkıntı olur mu ilerde onu düşündüm.
Yok ya koymamis..haa esimin adi rahmetli amcasinin adi gerci ama kizkardesinin adi babasinin severek dinledigi sarkicinin adi..erkek kardesinin adida tuttugu takimin futbolcusunun adi..benim ve kardeslerimin adi da nine dede adi falan degil..o yuzden benim evladimda bir birey neticede onu sevecek olan kendi okdugu icin sevsin..Cnm bnmde esimin abisi 10 yil once fevat etmis adi hakan biz yeni evlendik gecenlerde isim konusu oldu ablasi erkek olursa hakan koysan ne iyi olr ya ben erkek cocgum olsa koycaktim dedi esimin ogun bugun ikinci isim hakan olurmu diye bana soruyor olsun maneviyati var soncta ama kayinvalde kayinpeder ismide ne oluyor biraklimda herkesin ismi herkezde kallsin buyuklerin akil celmesi hos bisi deil onlar zmaninda koymusmu bakalim :)