Bebeğime isim arıyorummm :=)

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1991
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

1991

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2012
83
0
36
Ankara
Hamişler kız erkek fark etmez herkes beğendiği ismi yazsın :)

Hemen bir isim paylasmak istiyorum dün komsumuzun Torunu dogdu ve adini Sidelya Koydular anlami ise Cennetde bir cicek varmis onun adiymis cok hosuma gitdi belki fikir olur ....

Simdiden Allah tüm hamilelere saglilkli huzurlu ve mutlu bebeklerine kavusmayi nasip etsin insallah... Amin:nazar:

erkek isimlerinde mete ve yiğit çok hoşuma gidiyor
kız ismi de özgür ve nil
bana çok var gerçi ama yazmak istedim : )
daha koca bulcam çocuk yapcam falan ohohhhohh : ))

kız erva,sevde,zülal....erkek arda,emin,emre,kubilay benim sevdiğim isimler rabbim nasip ederde bende hamiş olursam erkek bebişimin adını kubilay emin koyacağım inşallah kız olursa karar vermedim daha:)sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah rabbim bizlerede nasip etsin....

Kız sude naz ,eylül,ela imran,ada
erkek batuhan,mert..

kız isimleri duru, naz, derin, mina simay,eylül, yaprak
erkek isimleri taha, doruk, buğra,
bu isimleri beğeniyorum ben değişik isim arıyorum
benin bebeğimin cinsiyeti belli değil ama isim karar veremiyorum

Hemen bir isim paylasmak istiyorum dün komsumuzun Torunu dogdu ve adini Sidelya Koydular anlami ise Cennetde bir cicek varmis onun adiymis cok hosuma gitdi belki fikir olur ....

Simdiden Allah tüm hamilelere saglilkli huzurlu ve mutlu bebeklerine kavusmayi nasip etsin insallah... Amin:nazar:

canim cennete kim gitmiste o cicegin adini ögrenip gelmis...mantiksiz bence... önüne gelen degisik degisik isimler koyuyo sonrada cennete giden yolmus, kapiymis vs. Peygamber efendimiz bu isimleri neden hic koymamis bunu bi düsünün. ben hic bir kitapda böyle isimlere rastlamadim.. ayse, fatima, rabia, meryem, hatice, zeynep, cemile, gülsüm, amine.... bunlar cennet kadinlarinin isimleri.....

kızda cemre ceren erkekde ise orbay hoşuma gidiyo hoş bende kız annesi olacam inş ama cemre ceren yakınımızda oladuğu için koyamıyorum sıla yada irem olabilir artık bi netleşse de kızıma ismiyle seslensem :)

kızda ekin, asya, deniz, su, elif, okyanus

erkekte mert, ege,efe,batu, yiğit, fatih,kemal, buğrahan, ata, gökdeniz, eymen

kızlar meraba ben 7 aylık evliyim 3 aydr bebe düşünyrz, bu ay midemde haff bulantılar haff başdnmesi,iştahsızlık var, dün ağzım demir tadındydı hiç bi şeyn tadı tuzu yok,uykuya doyamyrm ama bu belrtler pskolojkde olabilyrmuş.ancak karnımn alt tarafında yumurtlık kısmnda bi şişkinlk hissdeyrm derin nefes aldığmda sızlıo.eğilmeme engel oluo umutlanmalımym ltfen bişi deyn adet olmama 5 gün var

canim cennete kim gitmiste o cicegin adini ögrenip gelmis...mantiksiz bence... önüne gelen degisik degisik isimler koyuyo sonrada cennete giden yolmus, kapiymis vs. Peygamber efendimiz bu isimleri neden hic koymamis bunu bi düsünün. ben hic bir kitapda böyle isimlere rastlamadim.. ayse, fatima, rabia, meryem, hatice, zeynep, cemile, gülsüm, amine.... bunlar cennet kadinlarinin isimleri.....

bende arkadaşıma katılıyorum.. bunların tamamı uydurma isimler farklı olsun diye çocuğunuza anlamsız isimler koymayın derim. her duyduğunuza da inanmayın mutlaka araştırın.. en güzel kız isimleri arkadaşımın da deiği isimlerdir tabiki bunlara ek daha araştırırsanız sahabe isimleri yada peygamber eşlerinin isimleri konabilir.. illa cennetle ilgili olacak diyorsanda tuğba, firdevs, kevser gibi isimler koyabilirsin..

Back
X