Ölü birinin ismini taşımak

Ailem yobaz değil ya hatta dedem eski solcudur klasik alevi ailesiyiz ama anne babam ailemden farklı biraz. Yoksa ben babamla dedemle oturup içki içerim istediğiö gibi konuşurum dedem beni sever hatta babamla tartışınca sevgilim konusunda bana arka çıkar. Gerçekten sevilen bi çocukmuş sayısız fotoğrafı var ailede okuyan tek kız
Yobazlık illa dinle alakali demek değildir. Herhangi bi fikre düşünceye körü körüne bagli, değişime kapalı kişi olarak da kullanılır.
Ay göz kırptın orada bitti haklısın hemen bırakıyorum. Ayrıca inançların çoğu hurafedir her inanca çık hurafe de
Göz kirpilanlarin enerjisi düşüyormuş, ömür boyu etkisinden kurtulamiyolarmis. 😅 Mesela bak bu dediğime inanmakla, ismin önceki sahibinin seni etkilediğine inanman arasında hiçbir fark yok. Ben sana yardımcı olmaya çalıştım güzel kızım, kızmana gerek yok. Boşuna kendini harap edeceğin bi durum yok diyorum. Kendini öyle inandırdın için sana hersey onla ilgiliymiş gibi geliyo. Amaan. Neyse kendin bilirsin.

Bu arada halam intihar etmiş ve çok neşeli mutlu bir kızmış bütün fotoğraflarda gülüyor anne babamın düğün videosunda göbek atıyor ailede ilk üniversiteye giden kız o ve ben de depresyona yatkınım çok ciddi sıkıntı yaşadım. Neye elimi atsam da kuruyor

Dogal bir ölüm de degil ustelik. 🙄 Herkes ölü birinin ismini tasiyor demislerde bu oyle bir sey degil direkt ailede bilinen bir ölümün niyetiyle koyuluyor, konu sahibini bi nevi onun yerine koymuslar(oyle soyluyor) onun adini yaşatma amaci var ve ustelik ölüm sekli intihar. Ben olsam ben de istemezdiim isteyen kirilabilir kendilerine isim ekletselermis madem

Merhaba, halam 20 yaşında vefat etti. Annem içinden bir gün kızım olursa ismini koyacağım diye düşünmüş. Sadece annem değil cinsiyetim belli olduğundan beri bu ismi herkes düşünmüş. Benim iki ismim var ve ailem dışında bu isimleri bir arada kullanan yok. Artık bu ismi taşımak istemiyorum. hayatımı zorlaştırdığını hissediyorum. Öyle eski bir isim değil, hatta güzel bir isim. Ama enerjisinden boğulduğumu hissediyorum.

Evleneceğim için iki isim ve iki soyadını taşımak zor olacak. Saçma mı düşündüğümü bilmiyorum. Siz olsanız bu ismi değiştirmeyi düşünür müydünüz?

Dedem ve babaannem halama çok düşkünmüş. Hala üzülüyorlar ve beni onun yerine koydular. Evleneceğim için onu gelin edemedik seni ediyoruz diye ağlıyorlar.

Babama ismi sildirmek istediğimi söyledim, ancak bana hakkını helal etmeyeceğini söyledi. Babaannen üzülür dedi. Ben kardeşimi seviyorum onun ismini koydum sildirmek değiştirmez senin adın bu dedi. Yoruldum
sizi gerçekten çok rahatsız ettiğini düşünüyorsanız değiştirin.en fazla trip atarlar bi isim için hak helal edip etmemek saçma.

Sildirsen bile herkes sana yine o isminle hitap edecekse hiç uğraşms

Ailen sürekli kimlik kontrolü mü yapıyor nikahtan sonra değiştir işte

Oğlumun ismi de bebekken ölen amcasının ismi ve hiç düşünmedim öyle enerji meselesini... İsmini yaşatmak istediler, duygusal ve masum bir durum benim de sevdiğim bir isimdi koyduk. Yani oğlumu o bebeğin yerine falan koymadılar hissetmedim bunu. Eşya deseniz anlarım çünkü eşyada bir alışveriş oluyor enerji konusunda. Yani milyonlarca insan doğuyor ölüyor herkesin ismi birbirinde öyle düşünürsek.. Kader diyin enerji diyin herkesinki ayrıdır diye düşünüyorum. Sevmiyor ve kullanmak istemiyorsanız o ayrı tabi ki.

İçinize sinmiyorsa degistirin.onların isim konusunda hiçbir hakları da helali de üzerinizde yok.
Aslında millete dayattıkları mecburiyete bakılırsa belli bir yastan sonra isim seçme hakkı olmalı bence.
Gerci ben koca tarafından dolayı nasıl kdyjdpjn memleketinden oldugumu hala anlamadım mesela.45 yaşımdayım daha o memleketi görmedim ve hiçbir yakınlık sıcaklık kanbagı hissetmiyorum.bu gibi şeylerin düzenlenmesi lazım.bence cok sacma bişey..

Fallar, doğum haritalari, enerjiler
Biraz kendinizi salmayi ve bu konulardan uzaklaşmayı deneyin.
Siz ne derseniz deyin telkin olması imkansız cunku anksiyetesi var bu işler keşke telkinle olsa o zaman psikiyatrislere ihtiyaç kalmazdı.Bence bir insan bu korkuyla yaşamak yerine huzuru böyle bulacaksa sildirsin kırılacak insanlardan da saklasın.

Bence kesinlikle saçma düşünmüyosun ben ölen birinin ismini yakını olan bi bebege koyulmasının enerjiyi çok kotu etkiledigini düsünüyorum sanki bi agırlık oluyo uzerinde ölen insanin hayatında olan yüklerini mutsuzlugunu tasıyomussun gibi geliyo insanın üstünde agırlık yapıyo ve kesinlikle yasantıyı cok etkiliyo bence biraz daha bekleyip bu konuyu tekrar konus sonucta bu senin hayatın zaten evleniyorsun yeni bi hayat kurucaksın kötü enerjiler taşıma

Back
X