Doğuma Hazırlık bebeğime isim yardım?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

masalz

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2013
227
5
16
35
Karabük
slm kızlar 3 aylık hamileyim cinsiyetini henüz bilmiyorum kız olurda miray koymayı düşünüyorum erkek ismi o kadar bakındım ama tek bişey bulamadım içime sinen kayınvalidem kız olursa asel koyarız diyodu onu zor ikna etti eşim erkek olursa da miraç istiyo ben istemiyorum daha güzel bi isim bulabilirsem koymıycakmışız o yüzden bana yardımcı olurmusunuz değişik güzel erkek isimleri konusunda ???

Canım çocuk ismine çeker derler anlamı ve o ismi kim taşıdığı daha önemli bence.. Tabi kulağada hitap etmeli.

Canım çocuk ismine çeker derler anlamı ve o ismi kim taşıdığı daha önemli bence.. Tabi kulağada hitap etmeli.

tabiki öyle zaten anlam olarak güzel bi anlamı olmalı ama aynı zamanda farklı hoş bi isim olmalı kaynvaldem öyle bişeyki isim buluyoruz önce hoşuna gitmesi lazım tmm gittimi anlamına bakıyo tmm o da güzel diyelim bi de kişilk analizine fln bakıyo en ufak bi pürüzde vazgeçiyo beğendirmek marifet istiyo eşimde ataberk düşünüyo ama bilmiyorm ya onların buldukları isimlere ısınamıyorum

slm kızlar 3 aylık hamileyim cinsiyetini henüz bilmiyorum kız olurda miray koymayı düşünüyorum erkek ismi o kadar bakındım ama tek bişey bulamadım içime sinen kayınvalidem kız olursa asel koyarız diyodu onu zor ikna etti eşim erkek olursa da miraç istiyo ben istemiyorum daha güzel bi isim bulabilirsem koymıycakmışız o yüzden bana yardımcı olurmusunuz değişik güzel erkek isimleri konusunda ???

Çınar , Tuğberk , Öner , Yağız , Yiğit , Egemen , Feyyaz , Barış , Utku , Soner , Berkay , Gökdeniz , Okan , Sezer , Burhan , Şahin

Kayinvalideni ikna etmek icin ruyamda gordum diyebilirsin :))))

Çınar , Tuğberk , Öner , Yağız , Yiğit , Egemen , Feyyaz , Barış , Utku , Soner , Berkay , Gökdeniz , Okan , Sezer , Burhan , Şahin

Kayinvalideni ikna etmek icin ruyamda gordum diyebilirsin :))))

yemez ki o :) :) :) okan eşimin ismi bu isimlere hep baktım cnm beğenmiyolar

Canim ben oglum olursa Miraç koymak istiyorum.. Sende kiz olursa Miray diyosun insallah kardesinede diger ismi koyarsin hemde uyumlu 😊

Anneliğe hasret kalmış ama asla pes etmiyecek bir anne aday adayı 🎀💗👼

kayra ismi şu sıralar popüler sanırım:) iki arkadaşım bebeğine kayra ismini koydular

Aras,Doruk,Tuğra,Eray,Bera ,Eymen oğlum olsaydı bunları düşünüyordum ama kızım olacak ona daha isim bulamadım :1:

kayınvalideniz mi doğuracak çocuğu bir de isim düşünmüş he yarabbim
erkek isimleri Yiğit Kağan Yağız Devrim bence güzeller

Amin cnm allah kimseye vermesin her bulduğum isime bahane buluo o ne öyle diye bi isim daha aklima yattı mirza anlamı da iyi hemde miraya uyuyo kabul ederlerse tabi

Bence esiniz ile sizin aranizda anlasma saglanirsa kayinvalideniz saf disi kalir nasilolsa cocugun kimligini kayinvalidenizle beraber cikartmayacaksiniz esiniz ile anlasin kimlikte sizin belirlediginiz isimi yazdirin :))))

Bence esiniz ile sizin aranizda anlasma saglanirsa kayinvalideniz saf disi kalir nasilolsa cocugun kimligini kayinvalidenizle beraber cikartmayacaksiniz esiniz ile anlasin kimlikte sizin belirlediginiz isimi yazdirin :))))

malesef cnmmm o dediğin imkansız aynı evde yaşıyoruz suratlarından geçilmez eşimlede aram bozulur bişey değil herkesn ortak kararı mecbur içime yatsada yatmasada

aynen öyle cnm sadece bu konuda değil bütün konularda aynı sıkıntıyı yaşıyoruz

Aslinda bu tur durumlarda en buyuk gorev erkege dusuyor idare edebiliyorsa sizin araniz acilmaz insallah evliliginiz kotuye gitmez evi degistirme sansiniz yok mu ya k. Bakma bende cok burnumu soktum ama gercekten boyle durumda olan insanlara uzuluyorum ozgurlugu kisitlanmamali...

Aslinda bu tur durumlarda en buyuk gorev erkege dusuyor idare edebiliyorsa sizin araniz acilmaz insallah evliliginiz kotuye gitmez evi degistirme sansiniz yok mu ya k. Bakma bende cok burnumu soktum ama gercekten boyle durumda olan insanlara uzuluyorum ozgurlugu kisitlanmamali...
Bende özgürlük mu var ki zaten evden dışarı tek başıma çıkamıyorum kapinin önüne bile gerisini düşün ayrı ev sansimiz imkansız şu an anca eşim bi daimi ise girecek öyle kadrolu bi ise yani sinavlara filan hazırlanıo bakalım ne kadar sürecek bir senedir beraberiz daha da çok oluruz gibi

Back
X