• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogacak bebegimin ismine kaynana

Kesinlikle öyleee sen kimsin de isim koyacaksın hasbam😄 fikir ver beğenirsem olabilir dedim uzatmamak için baktım anlamıyor kendin yapar kendi çocuğuna koyarsın 😏 dedim. Kimse beklemiyordu şok oldular ahahahahahah yeni evlendi o da 1 sene oldu olacak yapsın koysun. Size de çok geçmiş olsun. Tüp bebek süreci kolay değil üstelik düşük riski sizi yıpratmıştır ama bebişinize tutunun. Stres yapmayın hiç. Bizde kız ismi hazırdı ama uzun uzun konuşmamıştık eşimle. Kız olduğunu öğrenince partide dönüp ismini söyleyerek geliyor dedi ve herkes yaaa çok tatlı yaptı🥹 Tamamen bana jestti. Sonra başka isim daha ekledik. O da çok zarif ve eşimin aşırı hoşuna gitti. Anısı olan bir isim. İkisi de çok uyumlu ayrı ayrı da çok güzel. Erkek olsaydı eşim yine amcasına koydurmazdı ama onun öyle demesi insana batıyor. Çok keyifli geçirdim ben hamileliğimi de azıcık stres olacağım şeyi dahi duymak istemem. Şu ülkede herkes haddini öğrense evlilikler zaten çiçek gibi geçecek 😃
Aynen öyle iki kişi evleniyor iki kişi çocuk yapıyor ama herkes mualefet oluyor 🤣 en komiği bu haddi kendilerinde buluyorlar utanmıyorlar yani. Dediğin gibi çok istiyorsan sen yap sen koy istediğin ismi 🤣
Bu arada dayanamadım ilk kez dün gece eşime konuyu açtım artık. Babamın ismini koyalım vs bişey demedi beğendiğim isimleri söyledim güzel ama aşina değilim sadece dedi halledelim güzel bir isim bulalım dedi üstümden kocaman bir yük kalktı umarım fikrini ailesi değiştirmez 🥰🙏🏼

Aynen öyle iki kişi evleniyor iki kişi çocuk yapıyor ama herkes mualefet oluyor 🤣 en komiği bu haddi kendilerinde buluyorlar utanmıyorlar yani. Dediğin gibi çok istiyorsan sen yap sen koy istediğin ismi 🤣
Bu arada dayanamadım ilk kez dün gece eşime konuyu açtım artık. Babamın ismini koyalım vs bişey demedi beğendiğim isimleri söyledim güzel ama aşina değilim sadece dedi halledelim güzel bir isim bulalım dedi üstümden kocaman bir yük kalktı umarım fikrini ailesi değiştirmez 🥰🙏🏼
Bir isim bulun ve o ismi rüyanızda gördüğünüzü , bir oğlan çocuğuna öyle seslendiğinizi gördüğünüzü söyleyin, biraz da ağlamaklı söylerseniz, artık kurtuluşu yok 😂😂

Bugün hastanede gittim, bebeğimin cinsiyeti öğrendim.Erkekti.💙💙
Kaynanam hemen erkek berekettir, ben bilmiyordum en başta,hep söylüyordum.
Ondan sonra dedi hayırlı olsun dedi
Kayınpederimin adı örnek alıyorum" Mehmet "
Küçük Mehmet geliyor dedi kaynanam.( Gerçek kayınpederimin ismi çok eski bir isim ve güzel değil, hoşuma gitmedi hic
O anda cok sinir oldum ama bi şey demedim.
Büyük Görümcem hamile kalmadan önce bi şey sormuştu ilerde Bebek için isim düşündün mu,
Hayır dedim düşünmedim dedim zamanı var.zamani gelince dedim
Küçük görümcem hemen dedi gerek yok düşünmeye dedi kız olursa annemin adı, erkek olursa babamin adı
Yok öyle bı şey dedim
Ben eşimle beraber karar vereceğiz.
Sürekli bunu diyor bana ama ben istemiyorum
Benim çocuğum,ben taşıyorum 9 ay karnimda, kusmalar, ağrılar,kramplar, düşük riski hepsi ben cekeyim
Kaynanam ismini koysun yok öyle bi dünya.
İlk hamileliğim benim kurduğum hayaller var isim için, ama kaynanam fırsat vermiyor.
Sız ne düşünüyorsunuz kızlar
bilmiyorum eşiniz ne kadar sınır cizecek ama eger o da olsun derse ben bu hikayeyi tahmin edebiliyorum iki isim konulacak biri kayınpederin birisi de sizin begendiğiniz isim siz begendiğiniz ismiyle seslenirlen onlar hep kayınpederin ismiyle seslenecek siz sinir olacalsınız her defasında falan filan. bence asla kabul etmeyin bugün ismini koyduran yarın bebegim her haltına da karışır gerek yok

Görümceye ne oluyor yani ?? Ne hadsizler ya. Ben ikizlerime hamileyken kvmin kardeşi rüyasında bebeklerimi ve isimlerini görmüş. Çok üstünde durmadım ama çok perişan kötü bi hamilelik geçirdim yaşadıklarımı kendileri de çok iyi biliyor.
Doğumdan sonra kvm eşime mesaj atmış dayının rüyasında gördüğü isimleri koyun diye.
Eşim de ne alaka saçmalamayın demiş. Kv tekrar en azından birinin adını koyun diye ısrar etmiş tabi bunları ben sonradan okudum.
Eşim de aylardır kız ne çekti dayım beş dakikalık rüya gördü diye onu da mı kendi isteğinize göre yapacak ben bile eşi olarak müdahale etmiyorum size ne oluyor yazmış. Okuyunca tutumunu takdir etmiştim eşimin.
Yani burda eşinizin tutumu önemli.
Hiç stres yapmayın baba olarak nüfus müdürlüğüne kimlik çıkartmak için eşiniz gidecek sonuçta siz ne derseniz o 😂🫶🏼

suan 8 haftalık hamileyim kusmaktan resmen canım çıkıyor yani böyle durum asla kabul edilemez siz eşinizle konuşun sonuçta ikinizin kararı öncedenmiş ata - nene ismi koymak dünya değişti kabul etmeyin :D

Back
X